İran Deprem

İran Deprem

Son dakika iran deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iran deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iran deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İran Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iran deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 iran deprem haberi bulunmuştur. Tüm iran deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran’da 5 büyüklüğünde deprem
İran’da 5 büyüklüğünde deprem İran’ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletine bağlı Parsiyan kentinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
1.04.2023 Dünya
İran'da art arda depremler!
İran'da art arda depremler! İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde art arda 6,4 ve 6.3 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
14.11.2021 Dünya
Türkiye - İran sınırında korkutan deprem
Türkiye - İran sınırında korkutan deprem Türkiye - İran sınırında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2020 Gündem
Türkiye-İran sınırında deprem! Van'da iki köyde 9 ölü var!
Türkiye-İran sınırında deprem! Van'da iki köyde 9 ölü var! İran'ın batısındaki Kotur ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve çevre illeri de etkileyen depremde sınıra yakın mahallelerde bazı kerpiç evler hasar gördü. AFAD'dan yapılan açıklamada, yerin 4.6 km derinliğinde saat 12.46'da 4.3 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. Gelen son bilgilere göre, deprem nedeniyle Van'da iki köyde olmak üzere ölü sayısı 9'a yükseldi. 37 yaralının bulunduğu ve 9'unun durumunun ise kritik olduğu öğrenildi. Van Valisi yaptığı son açıklamada; "enkaz altında kalan kimse yok" dedi. AFAD, depremin ardından, vatandaşların hasarlı yapılara girmemeleri uyarısında bulundu.
23.02.2020 Gündem
İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem
İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem İran'ın güneyinde Basra Körfezi'ndeki Keşm Adası'nda 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.02.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Ortadoğu’daki gerilim, terörle mücadele operasyonları, ekonomi ve yerel seçim sonuçları gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı İstanbul’da taranan 35 bin binanın yarısı çürük çıktı. Kent genelinde tespit edilen 207 bin binanın acilen yıkılması ya da güçlendirilmesi gerekiyor.
19.08.2023 Gündem
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor?
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Adıyaman Hakkari bindirme zonuna dikkat çekti. Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
DOMOTEX Turkey kapılarını açtı
DOMOTEX Turkey kapılarını açtı Global halı ve zemin kaplama sektörünün Türkiye ve Orta Doğu’daki fuarı olan DOMOTEX Turkey, Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.
10.07.2023 Ekonomi
Türkiye-İran sınırında 3.8 büyüklüğünde deprem!
Türkiye-İran sınırında 3.8 büyüklüğünde deprem! Türkiye-İran sınırında saat 18.22'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
28.05.2023 Gündem
Ev fiyatları arttı, satışlar düştü! Gayrimenkul sektörü ile ilgili yeni açıklama geldi
Ev fiyatları arttı, satışlar düştü! Gayrimenkul sektörü ile ilgili yeni açıklama geldi Türkiye genelinde mart ayında konut satışı geçen yıla göre yüzde 21.4 geriledi ve 105 bin 476 oldu. Depremin etkilediği illerde düşüşler yüzde 90’ı aşarken, beklenen İstanbul depremi de şehirde etkisini gösterdi.
18.04.2023 Ekonomi
Tarihi turizm rekoru! 17 milyon turist hedefi
Tarihi turizm rekoru! 17 milyon turist hedefi Her yıl onlarca ülkeden milyonlarca turist ağırlayan turizm kenti Antalya, geçen yıl 23 Nisan'da ulaşılan 1 milyon turist rakamını günler öncesinden kırdı. Günlük dışarıdan 100 uçağın geldiği Antalya'ya şu ana kadar geçen yıla göre yüzde 60 farkla 1 milyon 72 bin 742 turist geldi. Antalya’nın tarihindeki en iyi Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarını yaşadığını belirten Vali Ersin Yazıcı, 17 milyon turist hedefinin gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.
11.04.2023 Ekonomi
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kavak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Diyarbakır’da, yaklaşık 400 bin nüfusuyla kentin en büyük ilçelerinden olan Bağlar’ın zemin ve bina yapım tekniği açısından çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, “Bağlar’da bulunan bütün ağır veya orta hasarlı binalar hepsi yorulmuş durumda. Bitkin durumdalar, her an yıkılmaya maruz kalabilirler. Hatta belki küçücük bir artçı depremde yıkılma durumu söz konusu” dedi.
28.03.2023 Gündem
İran’da 4,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem
İran’da 4,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem İran’ın Fars ve İlam eyaletlerinde 4,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
26.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İran Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iran deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.