Irak Son Dakika

Irak Son Dakika

Son dakika ırak son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırak son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırak son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 847 ırak son dakika haberi bulunmuştur. Tüm ırak son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika haberler: 'Karşılığı sert olacak!'
Son dakika haberler: 'Karşılığı sert olacak!' Kuzey Irak'tan son dakika haberleri geliyor. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi parlamentosunda dün silah sesleri duyulmuş. Bir grup protestocunun parlamento binasına girmeye çalıştığı bildirilmişti. Duhok'un Zaho ilçesinde bulunan KYB ve Goran partilerine ait binalar saldırıya uğradı. Irak Kürt Bölgesi Bakanlar Kurulu, bölgede dün gece yaşanan şiddet olaylarına karşı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Olaylara karışan herkese sert şekilde yasal karşılık verilecek" dendi.
30.10.2017 Dünya
Son dakika... Kuzey Irak'a hazırlık var!
Son dakika... Kuzey Irak'a hazırlık var! Irak merkezi hükümeti, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)'nin yüksek petrol gelirleri hakkında bir araştırma başlatarak gayrimeşru referandumdan iki hafta sonra özerk bölgedeki kilit iş yerlerine el koymak için kolları sıvadı.
10.10.2017 Dünya
Son dakika: Irak'tan Türkiye ve İran'a flaş çağrı! 'Kapatın!'
Son dakika: Irak'tan Türkiye ve İran'a flaş çağrı! 'Kapatın!' Irak Dışişleri Bakanlığının, Türkiye ve İran'dan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile sınır kapılarını kapatmasını talep ettiği bildirildi.
7.10.2017 Dünya
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar!
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar! Terör örgütü PKK/PYD, Suriye-Irak sınırındaki Deyrizor'da iki günde yaklaşık 45 kilometre ilerledi. Gelen son dakika haberlerine göre, DEAŞ, PKK/PYD'yle çatışmadan kent kırsalından çekiliyor.
11.09.2017 Dünya
Son dakika: Birleştiler! Barzani şokta!
Son dakika: Birleştiler! Barzani şokta! Irak Türkmen Cephesi’nin (ITC) başını çektiği toplam 7 Türkmen partisi, 25 Eylül’de yapılacak olan bağımsızlık referandumuna karşı birleşerek boykot etme kararı aldı.
9.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile...
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile... Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği'nden gelen son dakika haberlerine göre, Rusya ile Irak zırhlı araçlar konusunda büyük bir anlaşmaya imza attı.
24.08.2017 Dünya
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere...
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere... Irak'ın kurtarılmış şehri Musul'dan geldiği iddia edilen bir video ortalığı ayağa kaldırdı. Ordu üniforması giyen kişilerin IŞİD militanı olduğu söylenen adamları uçurumdan attıktan sonra ateş ettiği gözlemleniyor. Hükümet o askerlere ceza vermekte kararlı. İşte son dakika haberinin detayı...
14.07.2017 Dünya
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır!
Son dakika... 'Bu yenilginin ilanıdır! Irak'tan peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın Musul kentinde bulunan tarihi Büyük Nuri Camisi ile birlikte minaresini havaya uçurmasının ardından Irak Başbakanı Haydar el İbadi, bunun örgütün yenilgisinin bir ilanı olduğunu söyledi. ABD'li yetkililerden de saldırıya ilişkin açıklamalar geldi. İşte tarihi camiye yapılan alçakça saldırıdan son dakika gelişmeleri.
22.06.2017 Dünya
Kriz çıktı! Bağımsızlık referandumuna destek yok!
Kriz çıktı! Bağımsızlık referandumuna destek yok! Birleşmiş Milletler (BM), Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül’de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumunda gözlemci olarak yer almayacağını açıkladı.
15.06.2017 Dünya
Son dakika: Kerbela'da intihar saldırısı!
Son dakika: Kerbela'da intihar saldırısı! Alınan son dakika habere göre; Irak'ın Kerbela kentinde bir markette intihar saldırısı meydana geldi. En az 21 kişinin öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi.
9.06.2017 Dünya
Musul Havalimanı DEAŞ'tan alındı!
Musul Havalimanı DEAŞ'tan alındı! Operasyonun beşinci gününde hayati önemdeki havalimanı DEAŞ'tan kurtarıldı. Havalimanı'ndaki kontrol Irak güçlerinin eline geçti...
10.03.2017 Dünya
Genelkurmay'dan Kuzey Irak açıklaması: İmha edildi
Genelkurmay'dan Kuzey Irak açıklaması: İmha edildi Genelkurmay'dan yapılan son dakika Kuzey Irak açıklamasına göre, 2 hedef imha edildi. Son dakika gelişmeleri geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.
29.09.2021 Gündem
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile Kalkınma Yolu Anlaşması'nı imzaladı.
22.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 9 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
20.01.2024 Gündem
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı yapıldığını açıklayan MSB "İcra edilen hava harekatları ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edilmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, Irak ve Suriye kuzeyindeki terör hedeflerini başarılı şekilde yerle bir ederek emniyetle üslerine döndü" ifadelerini kullanarak görüntüler paylaştı. Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 23’e çıktı.
13.01.2024 Gündem
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı!
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı! Misli üyeleri daha yüksek oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, 5 maçtan oluşan bir kupon yaptı.  Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
28.12.2023 İddaa
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Irak Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.