İpek Soylu

İpek Soylu

Son dakika İpek Soylu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İpek Soylu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İpek Soylu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpek Soylu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipek soylu gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 ipek soylu haberi bulunmuştur. Tüm ipek soylu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
İpek Soylu'dan çiftler şampiyonluğu!
İpek Soylu'dan çiftler şampiyonluğu! Tunus'ta düzenlenen 15 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında mücadele eden milli tenisçi İpek Soylu, Çinli partneri Ying Zhang ile çiftlerde şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay adım adım finale
Çağla Büyükakçay adım adım finale Milli raket Çağla Büyükakçay, Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası'nda adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon oldu
Başak Eraydın, İspanya'da şampiyon oldu İspanya'nın Las Palmas kentinde düzenlenen ITF 25K Turnuvası'nda milli tenisçi Başak Eraydın, İspanyol raket Guiomar Maristany'i 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay, ITF'de çeyrek finale yükseldi
Çağla Büyükakçay, ITF'de çeyrek finale yükseldi Milli tenisçi, 60 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti
Yankı Erel Avustralya Açık'a veda etti Gençler kategorisinde Rus rakibine 2-1 kaybeden Yankı Erel turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçilerin rakipleri belli oldu
Milli tenisçilerin rakipleri belli oldu Sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ın tek kadınlar birinci eleme turunda milli tenisçilerin rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Teniste milli kadrolar açıklandı
Teniste milli kadrolar açıklandı FED Kupası Avrupa-Afrika Bölgesi 1. Grup ve Davis Kupası Avrupa-Afrika Bölgesi 2. Grup maçlarında Türkiye'yi temsil edecek tenisçiler belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu yarı finalde kaybetti
İpek Soylu yarı finalde kaybetti Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından Japonya'da düzenlenen turnuvada milli tenisçi İpek Soylu ile Belçikalı partneri Elise Mertens, yarı finalde elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu'dan büyük başarı
İpek Soylu'dan büyük başarı ABD Açık elemelerindeki üçüncü maçını da kazanan milli tenisçi İpek Soylu, kariyerinde ilk kez bu turnuvada ana tabloya kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla ve Cem veda etti
Çağla ve Cem veda etti Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda Çağla Büyükakçay, tek erkeklerde ise Cem İlkel elemelerin ikinci turunda organizasyona veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu, elemelerde son tura kaldı
İpek Soylu, elemelerde son tura kaldı Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda milli sporcu İpek Soylu, elemelerin ikinci turunda Avustralyalı Lizette Cabrera'yı 2-0 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu üst tura yükseldi
İpek Soylu üst tura yükseldi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda İpek Soylu, elemelerin ilk turunda ABD'li rakibi Anisimova'yı 2-1 yenerek üst tura çıktı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Teniste Türk derbisi İpek Soylu'nun
Teniste Türk derbisi İpek Soylu'nun TED Bursa Cup Kadınlar Uluslarası Tenis Turnuvası teklerde çeyrek final heyecanıyla devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu elendi
İpek Soylu elendi Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu: Gördüğüm ilgiye inanamadım
İpek Soylu: Gördüğüm ilgiye inanamadım Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ikinci tura yükselen Wimbeldon'da ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu "Gördüğüm ilgiye inanamadım" dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu çiftlerde tur atladı
İpek Soylu çiftlerde tur atladı Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da mücadele eden Türk tenisçilerden İpek Soylu, çift kadınlar elemelerinde 2. tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta Djokovic ve Muguruza yoluna devam etti
Fransa Açık'ta Djokovic ve Muguruza yoluna devam etti Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) dördüncü gününde son şampiyonlar Novak Djokovic ve Garbine Muguruza yoluna devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roland Garros'a erken veda
Roland Garros'a erken veda Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) mücadele eden milli sporcular Başak Eraydın ve İpek Soylu, tek kadınlarda turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu çeyrek finalde elendi
İpek Soylu çeyrek finalde elendi Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından Macaristan'da düzenlenen turnuvada İpek Soylu, çeyrek finalde Ukraynalı Marta Kostyuk'a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu çeyrek finalde
İpek Soylu çeyrek finalde Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından Macaristan'da düzenlenen turnuvada İpek Soylu, Hırvat Ana Vrljic'i 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu, turnuvaya ilk turda veda etti
İpek Soylu, turnuvaya ilk turda veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda çiftlerde milli sporcu İpek Soylu ile Tayvanlı partneri Su-Wei Hsieh, ilk tur maçında yenilerek turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu ilk turda elendi
İpek Soylu ilk turda elendi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde mücadele eden İpek Soylu, ilk turda İspanyol sporcu Sara Sorribes Tormo'ya yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Büyük heyecan yarın başlayacak
Büyük heyecan yarın başlayacak TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

İpek Soylu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipek soylu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.