Dün internet neden kesildi?
Dün internet neden kesildi? Türk Telekom''a çok kızıldı!
21.08.2013 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin interneti kesildi!
Türkiye'nin interneti kesildi! Türkiye'de dün saatler 22...
28.04.2012 Bilim ve Teknoloji
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Dolandırıcılar bu mahalleyi mesken tuttu! Ucuz ürün tuzağı
Dolandırıcılar bu mahalleyi mesken tuttu! Ucuz ürün tuzağı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Gümüşhane'de yaşanan son olay ise filmlere konu olacak cinsten. Vatandaşın başı, sahte adres kullanarak vatandaşları dolandıran satıcılarla dertte. 2 yıldır bu sorunu yaşadıklarını ve mağdurların sürekli kendisini arayarak yakındığını dile getiren muhtar Musa Gündüz, “Dolandırıcılarla görüştüm pişkin pişkin bana mahallemi öğretmeye çalışılıyorlar” dedi. İşte ilginç olayın ayrıntıları...
6.01.2023 Yaşam
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı Ev alacak ya da kiralayacak olanları doğrudan ilgilendiriyor. Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Kiralık ve satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ile ilgili harekete geçildi. Özellikle büyükşehitlerde en düşük kira bedeli asgari ücretle yarışır hale gelmişti. Satılık konut fiyatları ise astronomik rakamlara ulaşmıştı. Hükümet toplumun büyük kesimi ilgilendiren konu ile ilgili harekete geçti. Dijital denetim başladı. Emlak fiyatlarındaki manipülasyonu önleme amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğle internet ortamında yayımlanan ilanlar takibe alındı. Düzenleme ile birlikte sitelerden günlük silinen ilan sayısı ikiye katlandı.
3.06.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Ziraat Bankası mobil uygulama çöktü mü? Ziraat Bankası mobil uygulama sorunu: Ağ bağlantısı kesildi, oturum zaman aşımına uğradı!
Ziraat Bankası mobil uygulama çöktü mü? Ziraat Bankası mobil uygulama sorunu: Ağ bağlantısı kesildi, oturum zaman aşımına uğradı! Ziraat Mobile uygulamasına erişim sağlanamıyor. Ziraat Bankası müşterileri uygulama kullanırken doğrulama SMS gelmedi. Zaman aşımı problemi yaşanmaya başlayınca, kullanıcılar sorunun nedenini sorgulamaya başladı. Peki Ziraat Bankası mobil uygulama çöktü mü, Ziraat Bankası zaman aşımı sorunu nedir?
15.02.2021 Gündem
Hesaba yatacak! Bakan tarih verdi!
Hesaba yatacak! Bakan tarih verdi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kira ve gelir kaybı desteğiyle ilgili önemli açıklama geldi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik destekler için 2 milyondan fazla başvuru geldiğini belirterek, "Gelir kaybı desteğine 1 milyon 300 binin üzerinde, kira desteğine 754 bin civarında müracaat eden esnafımız var" dedi. Pekcan, "İnşallah ocak ayı içinde bu ödemelerin mümkün olan en kısa zamanda gerçekleştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
15.01.2021 Ekonomi
Araba sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 81 ilde değişiyor
Araba sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 81 ilde değişiyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığınca imzalanan protokol kapsamında, egzoz muayenesi yaptırılmayan araçları trafikte otomatik belirleyecek Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi yeni yılın ikinci yarısında 81 ilde uygulanmaya başlanacak.
4.12.2020 Gündem
Barajın suyu çekilince eski köprüler 20 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Barajın suyu çekilince eski köprüler 20 yıl sonra gün yüzüne çıktı Kocaeli’de 1999 yılında yapılan Yuvacık Barajı’ndaki seviyenin yüzde 18’e kadar düşmesi sonrasında su altında kalan eski köprüler 20 yıl sonra ortaya çıktı.
25.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sosyal medya ve televizyon ortak yayınında Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman’ın sorularını yanıtladı.
20.06.2019 Gündem
İran'ın elektrik kesintisi Irak'ta gösterileri alevlendirdi
İran'ın elektrik kesintisi Irak'ta gösterileri alevlendirdi İran'ın elektrik akışını durdurmasıyla alevlenen Irak'taki gösteriler, sokağa çıkma yasağı ve internet erişim engelinin gölgesinde 9'uncu gününe girdi.
16.07.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi size bir müjde veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin mitinginde konuştu. Erdoğan, Kandil'e düzenlenen operasyona ilişkin, "Afrin bitti sırada Kandil var. Nerede Türkiye'ye taciz var biz tepelerine bineceğiz." dedi. Mardinlilere 'Size şimdi bir müjde veriyorum.' diyen Erdoğan, "Bir millet bahçesini Mardin'imize kavuşturuyoruz. Anne baba yavrularımız gideceksiniz o millet bahçesinde yatıp yuvarlanacaksınız." ifadelerini kullandı.
20.06.2018 Siyaset
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı
Jetteki herkes kadındı yanarak çakıldı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen ve içinde iki pilot dahil 11 Türk kadınının bulunduğu Başaran Holding’in özel jeti Tahran’ın güneyinde dağlık bölgeye düştü.
12.03.2018 Gündem
4 günde 16 nokta alındı
4 günde 16 nokta alındı ÖSO, Zeytin Dalı harekatının 4’üncü gününde TSK’nın desteğiyle Afrin’in batısındaki el Hammam köyünü teröristlerden arındırdı. Böylece ilk 4 günde toplam 16 nokta ele geçirilmiş oldu
23.01.2018 Gündem
FETÖ’cü doktor 500 pilotu düşürmüş!
FETÖ’cü doktor 500 pilotu düşürmüş! GATA’daki FETÖ yapılanmasının kritik isimlerinden doktor Şevket Balta’nın, yaklaşık 500 kişiyi kalp hastası göstererek pilotluktan ayrılmalarına neden olduğu iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Ümit Özat: 'Beşiktaş, Başakşehir'e maçı mı sattı?'
Ümit Özat: 'Beşiktaş, Başakşehir'e maçı mı sattı?' Spor Toto Süper Lig'de gözler 31. haftada oynanacak Başakşehir-Gençlerbirliği maçına çevrildi. Liderliği kovalayan Başakşehir'e konuk olacak Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
8.05.2017 Gençlerbirliği
ABD’deki siber saldırı 7 milyar dolarlık zarara yol açtı
ABD’deki siber saldırı 7 milyar dolarlık zarara yol açtı Amazon, PayPal gibi popüler internet sitelerine erişimin kesilmesine neden olan saldırının ülke ekonomisine zararı 7 milyar doları buldu -
26.10.2016 Ekonomi
Nagihan eşinin çıplak fotoğrafları hakkında konuştu!
Nagihan eşinin çıplak fotoğrafları hakkında konuştu! Survivor Nagihan Karadere, kocasının çıplak fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
10.10.2016 Magazin
Pilotlar dönüyor: TSK’ya gönül borcumuz var
Pilotlar dönüyor: TSK’ya gönül borcumuz var FETÖ soruşturmasındaki ihraçlarla pilot sıkıntısı baş gösteren Hava Kuvvetleri, ayrılmış ve ayrılmak zorunda kalmış pilotları geri alıyor. Dönüş başvurusu yapan pilotlar VATAN’a “Kalbimizin sesini dinledik, çünkü TSK’ya gönül borcumuz var” dedi
29.09.2021 Gündem
Elektrikler neden kesildi? İşte sorunun cevabı...
Elektrikler neden kesildi? İşte sorunun cevabı... İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çok sayıda kentinde akşam saatlerinden itibaren ilçe ilçe elektrik kesintileri yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada arızanın Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerindeki aşırı fırtına ve yağış nedeniyle yüksek gerilim hatlarında geçici arıza yaşanması olarak duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Rusya ambargoları yürürlükte: Türkiye nasıl etkilenecek?
Rusya ambargoları yürürlükte: Türkiye nasıl etkilenecek? Türkiye’nin 24 Kasım tarihinde bir Rus uçağını düşürmesinin hemen akabinde Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin, “Türkiye’nin ağır bir bedel ödeyeceği” uyarısında bulunmuştu.
1.01.2016 Ekonomi
Ve Kandil temizlendi!
Ve Kandil temizlendi! PKK’nın ‘Türkiye’deki Kandili’ olarak adlandırılan İkiyaka Dağları ve arasında kalan Doski Vadisi’nin art arda yapılan yoğun operasyonlarla teröristlerden büyük oranda temizlendiği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Gece bombaladılar gündüz taradılar!
Gece bombaladılar gündüz taradılar! Sultanbeyli’de bir karakola önceki gece bombalı saldırı düzenlendi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri