Gazze'de insani ara! ABD savaş gemisine balistik füze atıldı, Netanyahu'dan Hamas'ın 'ateşkes' mesajına ilk yanıt geldi
Gazze'de insani ara! ABD savaş gemisine balistik füze atıldı, Netanyahu'dan Hamas'ın 'ateşkes' mesajına ilk yanıt geldi Gazze'de İsrail'in katliamına 4 günlük insani aranın son gününe girilirken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Hamas daha fazla esirin serbest bırakılması için İsrail ile çatışmalara verilen insani arayı uzatmaya çalıştıklarını açıklamıştı. Hamas'ın mesajına İsrail Başbakanı Netanyahu'dan ilk yanıt geldi. ABD ordusu USS Mason savaş gemisini hedef alan saldırıyı dünyaya duyurdu.
27.11.2023 Dünya
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı
Gazze'de israil-Hamas savaşında son dakika! 4 günlük insani arada rehine takası başaldı 7 Ekim'de başlayan Hamas-İsrail savaşında 4 günlük insani ara başladı. Hamas sürpriz bir kararla 12 Taylandlı işçiyi serbest bıraktı. Hamas'ın serbest bıraktığı 13 İsrailli Kızılhaç'a teslim edildi, rehineler sınıra götürülüyor.
24.11.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'de insani ara açıklaması: Olumlu bir gelişme olarak görüyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'de insani ara açıklaması: Olumlu bir gelişme olarak görüyoruz Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de çatışmalara 4 günlük insani ara konusunda mutabakata varılmasının olumlu gelişme olarak görüldüğünü bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Yaralıların Halep'ten tahliyesi ertelendi
Yaralıların Halep'ten tahliyesi ertelendi Rusya ve Suriyenin hafta başında aldığı insani ara kararından sonra bugün başlaması öngörülen Halepteki hasta ve yaralıların tahliye operasyonu ertelendi.
17.06.2021 Dünya