Ayak numarasına göre yaşam süresi: En az yaşayan ayak numarası belirlendi! 41-42-43 numara ayaklar...
Ayak numarasına göre yaşam süresi: En az yaşayan ayak numarası belirlendi! 41-42-43 numara ayaklar... İlginç araştırmayı İsveçli bilim insanları yaptı. Ayak numarasına göre yaşam süreleri incelendi. Bazı ayak numarasına sahip insanların daha az yaşadığı ortaya çıktı. En heterojen sonuç elde edilerek farklı yaş grubu, farklı tip insanlar üzerinde çalışıldı.
22.02.2024 Yaşam
Google'ın eski mühendisi: İnsanlar 8 yıl içinde "ölümsüz" olacak
Google'ın eski mühendisi: İnsanlar 8 yıl içinde "ölümsüz" olacak Google'ın eski mühendislerinden olan fütürist Ray Kurzweil, insanların sekiz yıl içinde "ölümsüzlük"e ulaşacağını tahmin etti. Kurzweil, nanoteknoloji ve robotik alanlarındaki gelişmelerin, yaşlanmayı tersine çeviren "nanobot"lara yol açacağına söyledi. Kurzweil, bu minit robotların, vücut yaşlandıkça bozulan hasarlı hücre ve dokuları onaracağını belirterek, insanları kanser gibi hastalıklara karşı bağışık hale getireceğini öne sürdü.
30.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Ortalama insan ömrü yakında 100 yılı geçecek
Ortalama insan ömrü yakında 100 yılı geçecek ABD’nin en büyük yatırım bankalarından Bank of America Merrill Lynch (BofA), ortalama insan ömrünün gelişen tıp teknolojileri sayesinde yakında 100 yılın çok ötesine geçebileceğini açıkladı.
9.05.2019 Dünya