İnsan Kaçakçıları

İnsan Kaçakçıları

Son dakika insan kaçakçıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan kaçakçıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan kaçakçıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Kaçakçıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan kaçakçıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 insan kaçakçıları haberi bulunmuştur. Tüm insan kaçakçıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı
FETÖ'nün güncel yapılanmasıyla ilgili flaş detaylar! İşte FETÖ’cülerin 5 kaçış güzergâhı Terör örgütünün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen iddianamede örgüt üyelerinin, Meriç Nehri, Bodrum ve İzmir’den Yunanistan’a, Hatay’dan Suriye’ye, Artvin’den de Gürcistan’a kaçtıkları anlatıldı.
14.01.2023 Gündem
Sosyal medya organize suçla mücadele için kullanılacak!
Sosyal medya organize suçla mücadele için kullanılacak! İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), sığınmacılara yönelik organize suçları önlemek için 5 büyük sosyal medya platformuyla anlaştığını açıkladı. Anlaşma İngiltere’ye, Facebook, Instagram, You Tube, TikTok ve Twitter ile arasında sığınmacılarla iletişim kurmak için interneti kullanan organize suç gruplarına karşı daha fazla işbirliği sağlayacak.
19.12.2021 Dünya
Afganistan’da Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi! ABD bombardımana başladı
Afganistan’da Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi! ABD bombardımana başladı Son dakika haberi... ABD’nin Afganistan’dan çekilme kararının ardından Taliban’ın ilk kez bir vilayet merkezini ele geçirdiği daha sonra ise Mareşal Raşid Dostum’un kalesi sayılan Şibirgan’da kontrolü sağladığı iddia edildi. Washington yönetimi Taliban’a karşı bombardıman uçaklarını yollarken, yerleşim birimlerine saldırılar sonrası, ülkeden kaçışların arttığı öğrenildi.
8.08.2021 Dünya
Afgan mülteciler konuştu! 'Türkiye'ye kaçmak zorundayız'
Afgan mülteciler konuştu! 'Türkiye'ye kaçmak zorundayız' Bitlis’in Tatvan ilçesinde Afganistan’daki savaştan ve Taliban’dan kaçan Afgan göçmenler konuştu. Rahva Düzlüğü’nde bir geçitte kendilerini büyükşehire götürecek insan kaçakçılarını bekleyen göçmenler, ‘Taliban askeri olmak istemiyoruz. Yaşamak için kaçmak zorundayız’ diyor.
26.07.2021 Yaşam
Jandarma ile insan kaçakçıları arasında çatışma: 2 ölü, 10 yaralı
Jandarma ile insan kaçakçıları arasında çatışma: 2 ölü, 10 yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde, kaçak göçmenleri taşıyan kamyondan jandarma ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışmada araçtaki göçmenlerden 2'si öldü, 10'u yaralandı.
27.06.2021 Gündem
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda...
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda... 'VIP Hizmet' formülüyle bazı göçmenleri Avrupa ülkelerine kaçıran şebekenin ameliyat kamuflajı İstanbul Havalimanı pasaport polisine takıldı. Türkiye'ye giriş izni olmayan kaçak göçmenleri yasa dışı yollarla yurda sokup buradan Avrupa'ya ameliyat oldu bahanesiyle yüzleri sarılı bir şeklide sahte pasaportlara kaçıran insan kaçakçılarını polisin dikkati sayesinde yakalandı.
5.05.2021 Gündem
İngiltere'den flaş sığınmacı kararı! Üçüncü ülkelere  gönderecek
İngiltere'den flaş sığınmacı kararı! Üçüncü ülkelere gönderecek İngiltere yeni göç stratejisi kapsamında, sığınmacıları, talepleri incelenirken veya temyiz başvuruları devam ederken açık denizler veya üçüncü ülkelerde tutabilmek için yasal değişiklik yapmayı planlıyor.
24.03.2021 Dünya
Cibuti'de denize atılan 80 göçmenden en az 20'si hayatını kaybetti
Cibuti'de denize atılan 80 göçmenden en az 20'si hayatını kaybetti Cibuti'de insan kaçakçıları tarafından denize atılan 80 göçmenden en az 20'si hayatını kaybetti.
3.03.2021 Dünya
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı Umuda yolculuğa çıkan binlerce göçmeni ölüme gönderen insan kaçakçıları, yönetmen Ertem Eğilmez’in 1980 yılında çektiği, Türk sinemasının klasikleri arasına girmiş ‘Banker Bilo’ filminin, şeytana pabucunu ters giydiren Maho’sundan (Şener Şen) rol çaldı.
8.02.2021 Gündem
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı Türkiye’nin sınır kapılarını açmasının ardından Avrupa’ya gitmek isteyen göçmenlerin akın ettiği Edirne dışındaki adreslerden biri de Çanakkale oldu. Ayvacık ilçesine gelen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenler Yunanistan’a geçmek için olumsuz hava şartlarının sona ermesini bekliyor.
1.03.2020 Gündem
NATO'dan Türkiye itirafı: Asla başaramazdık
NATO'dan Türkiye itirafı: Asla başaramazdık NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye önemli bir müttefik. Türkiye aynı zamanda en fazla terör saldırısına da maruz kalan müttefik. DEAŞ'a karşı mücadelede önemli rol oynuyorlar. Irak ve Suriye'yle sınır paylaşan Türkiye'nin sağladığı altyapı olmasaydı, DEAŞ'a karşı elde ettiğimiz başarıyı sağlamak mümkün olmazdı." dedi.
21.01.2020 Dünya
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti!
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti! Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisler, Berlin Konferansı sonrasın başkentin güneyindeki Selahaddin bölgesinde havan saldırısıyla ateşkesi ihlal etti.
20.01.2020 Dünya
Trump duyurdu! İşte Bağdadi'yi bitiren köpek
Trump duyurdu! İşte Bağdadi'yi bitiren köpek Terör örgütü DEAŞ lideri Bağdadi öldürüldü. ABD Başkanı Trump o gün operasyonda bir köpeğin yaralandığını açıklamıştı. Trump herkesin merak ettiği köpeği sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan Bağdadi'nin cesedinin yeri de açıklandı.
29.10.2019 Dünya
Denize açılmak için teknesinin yanına giden ünlü iş adamı şok oldu
Denize açılmak için teknesinin yanına giden ünlü iş adamı şok oldu Bodrum’un sosyetik mekanları olan Göltürkbükü ve Hekimköy sahilinde bulunan lüks yatlara jet skili hırsızlar dadandı. Birçok iş adamının yatına giren hırsızlar yatlarda bulunan 50 bin euro değerindeki radar ve navigasyon gibi cihazları çaldı. Başka bir iş adamına ait lüks bir yatın ise mülteci taşımakta kullanıldığı ve Leros adasında bulunduğu ortaya çıktı.
4.07.2019 Yaşam
Afgan kaçakları 'İstanbul' diye Trabzon'a bıraktılar
Afgan kaçakları 'İstanbul' diye Trabzon'a bıraktılar İran'dan yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen Afganistan uyruklu aralarında çocuk ve kadınların da yer aldığı 30 göçmen, insan kaçakçılarınca 'Burası İstanbul' denilerek, Trabzon'un Araklı ilçesinde kırsal alana bırakıldı. Kaçaklar jandarma tarafından yakalandı.
12.03.2019 Gündem
Akdeniz'de göçmen faciası: 117 kişi öldü
Akdeniz'de göçmen faciası: 117 kişi öldü Akdeniz sularında umuda yolculuk bir kez daha ölümle sonuçlandı. Libya açıklarında 120 göçmeni taşıyan bir botun battığı, aralarında 2 bebeğin ve bir hamile kadının da olduğu 117 kişinin boğulduğu ve 3 kişinin kurtarıldığı bildirildi.
19.01.2019 Dünya
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu"
"Dua etmeyi bile bilmiyorlar! Genç çocuklara tecavüz ediliyordu" Hollanda'nın Rotterdam kentinde mahkeme, IŞİD'e katılmak için 2 yıl önce Suriye'ye giden Türkiye kökenli Melis Atıcı'yı, ayak bileğine kelepçe takılmak koşuluyla, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
15.01.2019 Dünya
1980'lerde kaçırılan kadın ailesine kavuştu
1980'lerde kaçırılan kadın ailesine kavuştu Arjantin'de 1980'li yıllarda insan kaçakçıları tarafından alıkonulan bir kadın Arjantin ve Bolivya polisinin ortak operasyonuyla ailesine kavuştu.
26.12.2018 Dünya
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu İran'dan yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen Afganistan, uyruklu 33 göçmen, insan kaçakçılarınca 'Burası İstanbul' denilerek, Artvin'in Şavşat ilçesinde ormanlık alana bırakıldı. Bölgede devriye gezen jandarma ekiplerince fark edilen göçmenler tek tek toplanırken, yaşananlar ise Şener Şen'in başrolünü oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki sahneyi hatırlattı.
15.10.2018 Yaşam
Film gerçek oldu! İstanbul diye Sinop'ta bıraktılar
Film gerçek oldu! İstanbul diye Sinop'ta bıraktılar İstanbul diye Sinop’a bırakılan Pakistanlı kaçaklar burada mahsur kaldı.
15.09.2018 Yaşam
2 yıl boyunca tecavüze uğramış
2 yıl boyunca tecavüze uğramış Akdeniz'de kurtarılan ve İtalya'ya girmelerine izin verilmeyerek günlerdir bir gemide mahsur bırakılan Afrikalı göçmenlerin Libya'da kaldıkları iki yıl boyunca şiddete maruz kaldığı, işkence gördüğü ve tecavüze uğradığı bildirildi.
28.08.2018 Dünya
35 DAEŞ’liyi deşifre etti
35 DAEŞ’liyi deşifre etti MİT operasyonuyla yakalanan DAEŞ emirinin eşi Hülya Balı'nın ifadesine ulaşıldı. Etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyen Hülya Balı, Kilis TEM Şubesi’ndeki sorgusunda örgütün vahşi eylemlerinden ailelere dolar üzerinden yaptığı ödemelere, kocasının katıldığı eylemlerden Rakka’daki yaşama kadar bir çok çarpıcı bilgi verdi...
2.08.2018 Gündem
Akdeniz'de yeni facia! Çok sayıda ölü var
Akdeniz'de yeni facia! Çok sayıda ölü var Libya açıklarında 100 sığınmacı boğularak yaşamını yitirdi.
29.06.2018 Dünya
Libya'da insan kaçakçıları 12 sığınmacıyı öldürdü
Libya'da insan kaçakçıları 12 sığınmacıyı öldürdü BM, Libya'da insan kaçakçılarının Eritre, Etiyopya ve Somali'den gelen 12 sığınmacıyı öldürdüğünü duyurdu.
1.06.2018 Dünya
Film gerçek oldu! 262'i mülteciyi...
Film gerçek oldu! 262'i mülteciyi... İnsan kaçakçıları, tırla getirdikleri aralarında çocukların da bulunduğu 262 mülteciyi "İstanbul'a geldik" diyerek, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde ormanlık alana bıraktı.
6.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kaçakçıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan kaçakçıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.