İnönü Üniversitesi 158 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İnönü Üniversitesi 158 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İnönü Üniversitesi'nde 158 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Başvurular 21 Aralık'ta sona erecek. Peki, İnönü Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İnönü Üniversitesi başvuru şartları!
7.12.2021 Personel Alımı
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) 14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda, 14 kamu kurumu, daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS’li ve KPSS şartsız en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden personel alımı yapacak. Peki Başvuru şartları nelerdir? Kamu kurum personel alımı başvuruları nereye yapılacak? Hangi mesleklerden personel alımı yapılacak?
30.01.2020 Personel Alımı