İngiliz Bakan

İngiliz Bakan

Son dakika ingiliz bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingiliz bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingiliz bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.111 ingiliz bakan haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması!  Değişebilir...
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması! Değişebilir... Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıklayan İngiltere'den çok konuşulacak yeni bir açıklama daha geldi. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti ve bunun için Moskova'nın atması gereken adımı açıkladı.
27.03.2022 Dünya
Millet İttifakı'nda 'cumhurbaşkanı adayı' krizi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş...
Millet İttifakı'nda 'cumhurbaşkanı adayı' krizi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş... Millet İttifakı'ndaki 'cumhurbaşkanı adayı' ayrışması gün geçtikçe daha da derinleşiyor. CHP içinde güçlü bir ekip Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için çaba gösteriyor. Son anda ibrenin Ekrem İmamoğlu’na kayabileceğini düşünen bir grup ise “Kazanacak adayı gösterelim” diye lobi yapıyor. Kılıçdaroğlu da olmaz İmamoğlu da olmaz diyenler ise Mansur Yavaş ismini ileriye sürmeye hazırlanıyor.
25.08.2021 Siyaset
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
İngiltere'den flaş Türkiye kararı! Kırmızı listeye alındı
İngiltere'den flaş Türkiye kararı! Kırmızı listeye alındı İngiltere Ulaştırma Bakanı Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, Türkiye'yi gelişlerde 10 gün otelde karantina zorunluluğu uygulanan kırmızı listeye dahil etme kararı aldıklarını açıkladı.
7.05.2021 Dünya
Türk hükümeti, İngiliz bakanların imajını kurtarmak için devreye girdi
Türk hükümeti, İngiliz bakanların imajını kurtarmak için devreye girdi İngiltere'nin koruyucu giysi siparişi verdiği özel firmanın ürünleri zamanında tedarik edememesi üzerine Türk hükümetinin, İngiliz bakanların imajlarını kurtarmak için devreye girerek Sağlık Bakanlığına bağlı bir firmadan on binlerce ürün temin ettiği ve bunların tamamının güvenlik testlerinden geçtiği belirtildi.
8.05.2020 Dünya
İngiliz bakan Burns "alacaklıyı tehdit ettiği" iddiası üzerine istifa  etti
İngiliz bakan Burns "alacaklıyı tehdit ettiği" iddiası üzerine istifa etti İngiltere'nin Ticaret Politikalarından Sorumlu Devlet Bakanı Conor Burns, babasının kredi borcu ödemelerine müdahil olarak alacaklı kişiyi tehdit ettiğinin belirtilmesinin ardından istifasını açıkladı
4.05.2020 Dünya
İngiliz yetkililer gönderilen tıbbi yardım için Türkiye'ye teşekkür  etti
İngiliz yetkililer gönderilen tıbbi yardım için Türkiye'ye teşekkür etti Türkiye'nin, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle gönderdiği tıbbi yardım İngiltere'ye ulaşırken İngiliz yetkililer, sağlık malzemeleri için Türkiye'ye teşekkür etti.
10.04.2020 Dünya
İngiltere'den flaş Türkiye kararı! Destek veriyoruz...
İngiltere'den flaş Türkiye kararı! Destek veriyoruz... İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab "NATO olarak da bizler Türkiye'nin İdlib'de yeniden ateşkesi tesis etme çabalarına destek veriyoruz" dedi.
3.03.2020 Dünya
ABD'den İngiltere'ye çağrı: Anlaşmaya hazırız
ABD'den İngiltere'ye çağrı: Anlaşmaya hazırız ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Brexit sürecinin tamamlanmasının hemen ardından İngiltere ile yeni bir serbest ticaret anlaşması imzalamak istediklerini söyledi.
7.08.2019 Dünya
Hunt, bugün Suudi Arabistan'a gidiyor
Hunt, bugün Suudi Arabistan'a gidiyor İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt, Yemen'deki savaşın sona ermesi ve Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cinayetinin açıklığa kavuşturulması adına baskı yapmak için Suudi Arabistan'a bugün bir resmi ziyaret gerçekleştiriyor.
12.11.2018 Dünya
İngiliz Bakan Duncan, yeni havalimanının açılışına katılacak
İngiliz Bakan Duncan, yeni havalimanının açılışına katılacak İngiltere Dışişleri Bakanlığının Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan'ın, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışına katılacağı bildirildi.
28.10.2018 Gündem
3 ülkeden Suudi Arabistan açıklaması
3 ülkeden Suudi Arabistan açıklaması ABD, İngiltere ve Fransa'dan peş peşe Suudi Arabistan'la ilgili açıklamalar geldi. ABD, Riyad'dan gelen bilgileri iyi bir ilk adım olarak tanımladı ancak "Apaçık bir şekilde yetersiz" dedi. İngiltere, Suudi Arabistan'ın açıklamalarını güvenilmez bulduğunu ve Türkiye'nin soruşturmasını desteklediğini duyururken, Fransa ise, cinayette aydınlatılması gereken bölümlere vurgu yaptı.
21.10.2018 Dünya
İngiliz Bakan Burt: İdlib  anlaşması fırsat sunuyor
İngiliz Bakan Burt: İdlib anlaşması fırsat sunuyor İngiltere’nin Ortadoğu’dan sorumlu bakanı Alistair Burt, İdlib’de Türkiye ile Rusya arasında varılan anlaşmayla ilgili, “Öyle görünüyor ki, yapılan anlaşmayla muhtemel bir müdahaleden kaçınıldı. Bu da İdlib’deki insanların güvenliğinin sağlanması anlamına geliyor” dedi
20.09.2018 Gündem
İngiltere, Fransa,  Almanya, Kanada ve ABD, Rusya'ya karşı birleşti
İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada ve ABD, Rusya'ya karşı birleşti İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada ve ABD, yayımladıkları ortak bildiriyle çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’nın zehirlenmesinden Rus istihbarat servisi GRU’nun ve Rusya devletinin üst kademelerinin sorumlu olduğuna inandıklarını açıkladı.
6.09.2018 Dünya
İngiliz bakandan itiraf: Türkiye konusu hakkında hata yaptık
İngiliz bakandan itiraf: Türkiye konusu hakkında hata yaptık İngiltere Çevre Bakanı Gove, AB’de kalınması halinde Türkiye’den büyük göç alacaklarına yönelik kampanya yapmanın hata olduğunu kabul etti.
17.07.2018 Dünya
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları...
Ülkede skandal! Bakan, cinsel içerikli mesajları... Evli İngiliz bakan Andrew Griffiths'in bar çalışanı bir kadına attığı sapıkça mesajlar ortaya çıktı. Birçok kadına benzer mesajlar atarak taciz ettiği anlaşılan bakan istifa etti.
16.07.2018 Dünya
İngiltere'den kimyasal silahlarla mücadelede küresel eylem çağrısı
İngiltere'den kimyasal silahlarla mücadelede küresel eylem çağrısı İngiltere, kimyasal silahlarla mücadelede uluslararası eylem için çağrı yaptı.
26.06.2018 Dünya
İngiliz bakana şok: 18 dakika konuştu ancak...
İngiliz bakana şok: 18 dakika konuştu ancak... İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'un telefonda kendini Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan olarak tanıtan bir kişiyle 18 dakika boyunca Rusya, Suriye ve Salisbury'deki zehirlenme olayını konuştuğu ortaya çıktı.
24.05.2018 Dünya
İngiliz bakanın genç sekreteri fuhuş pazarlığında!
İngiliz bakanın genç sekreteri fuhuş pazarlığında! İngiltere'de bakanlık yapan Domini Raab'ın 20 yaşındaki sekreterinin para karşılığı cinsel ilişki için pazarlık yaptığı ve genç kızın bu işi bakanın masasında yapmak için ekstra ücret istediği ortaya çıktı.
26.04.2018 Dünya
Dedem olsa ‘düşman’ derdi ama ben dost görüyorum!
Dedem olsa ‘düşman’ derdi ama ben dost görüyorum! Çanakkale Kara Savaşlarının 103’üncü yıl törenine katılan İngiliz Bakan Duncan, “Büyükbabam o dönem burada olsa Türk askerine düşman olarak bakardı ama ben dostum olarak bakıyorum” dedi
24.04.2018 Gündem
Flaş iddia! Emri Putin verdi
Flaş iddia! Emri Putin verdi İngiltere, eski çifte ajan Sergey Skripal ile kızının zehirlenmesi emrini "büyük ihtimalle" Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in verdiğini öne sürdü.
16.03.2018 Dünya
Rusya: Prensliklere bölme...
Rusya: Prensliklere bölme... Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'deki çatışmaların sona erdirilmesi için yapılan Astana görüşmelerinde alınan sonuçlarının, Suriye'yi prensliklere bölmek isteyen taraflar tarafından hoş karşılanmadığını söyledi.
16.03.2018 Dünya
İngiltere'den Rusya'ya "ateşkes çağrısı"
İngiltere'den Rusya'ya "ateşkes çağrısı" İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) 2401 sayılı kararını bir haftadan kısa bir süre önce onaylayan Rusya, ateşkesin uygulanmasını sağlamakla yükümlüdür." dedi.
5.03.2018 Dünya
‘Kaçak’ oligarklar Putin’den af peşinde
‘Kaçak’ oligarklar Putin’den af peşinde Rusya’da haklarında açılan davalar nedeniyle yurt dışına kaçan onlarca oligarkın, ülkelerine geri dönmek için Devlet Başkanı Putin’le pazarlığa oturduğu öne sürüldü
5.02.2018 Dünya
İngiliz Bakan: IŞİD'e katılan İngilizler öldürülsün
İngiliz Bakan: IŞİD'e katılan İngilizler öldürülsün İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, terör örgütü IŞİD’e katılan Büyük Britanya vatandaşlarının öldürülmesi gerektiğini söyledi.
7.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.