Ing Türkiye Duyuru

Ing Türkiye Duyuru

Son dakika ING Türkiye duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ING Türkiye duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ING Türkiye duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ing Türkiye Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıng türkiye duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 ıng türkiye duyuru haberi bulunmuştur. Tüm ıng türkiye duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve... ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL...
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL... ING Türkiye nakit ihtiyacı olanlar için harekete geçti. Kredi kampanyası hayata geçirildi. Avantajlı faiz oranları ile 50 bin TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. İşte ING Türkiye tarafından yeni müşterilere özel sunulan kredi kampanyasının detayları...
29.08.2021 Ekonomi
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve...
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve... ING Türkiye resmen duyurdu. İmzalar atıldı, süreç tamamladı. Yüzde 111 seviyesine ulaştı. ING Türkiye, bankanın sürdürülebilirlik bağlantılı ilk işlemi olma özelliği taşıyan 300 milyon avro tutarında sendikasyon kredisine, 11 ülkeden 22 bankanın katılımıyla imza attı.
23.06.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkes için geçerli! 1000 TL'ye kadar...
Bankada hesabı olan herkes için geçerli! 1000 TL'ye kadar... Milyonlarca banka müşterisini sevindirecek haber! Sınırlamalar kaldırıldı. Yeni dönem başladı. ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. ING Türkiye önemli bir adım attı. Sınırlar kaldırıldı. ING Türkiye, yeni ödeme sistemi Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) kapsamında, müşterilerine gün ve saat sınırlaması olmadan 7/24 para transferi yapma kolaylığı sunuyor.
28.04.2021 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! Taksit tutarı düşüyor, banka kartlarıyla...
Borcu olanlara müjde! Taksit tutarı düşüyor, banka kartlarıyla... Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç kredisi, taksitler, faiz oranları ile ilgili açıklama geldi. ING Türkiye resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkes yararlanabiliyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak. Avantajlı kredi kampanyası ve özel faiz oranları sunuldu. İhtiyaç kredisi kullananların taksit tutarı düşüyor. Dev bankanın yaptığı açıklamaya göre müşteriler banka kartlarından 1000 lira harcama yaptıkları takdirde diğer ay nakit iade kazanıyor ve sözleşmedeki faiz oranı düşüyor. İşte ihtiyaç kredisinde düşük taksit ödemek için yapılması gerekenler...
3.04.2021 Ekonomi
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... ING kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka yeni özelliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Vade derdi yok. Günlük kazanç sağlanıyor. İsteyen müşteri, artık alışverişlerde küsüratlı ödemelerin üstü ile birikim yapacak. Banka kartı ile yapılan harcamalarda alışveriş bedelinden sonrası 1 ya da 5 liraya tamamlanıyor, aradaki fark e-Turuncu hesaplarda birikiyor. Para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Dijital para transferinde de ücret alınmıyor.
16.07.2021 Ekonomi
ING'den bir ilk! 4 yeni model...
ING'den bir ilk! 4 yeni model... ING Türkiye harekete geçti. Dev banka tarafından Türkiye'de bir ilke imza atıldı. Koronavirüs salgını sonrası 4 yeni model hayata geçirildi. Pandemi ile birlikte uzaktan çalışma pek çok sektörde uygulanmaya başladı. ING Türkiye ise bu çalışma modeline salgın öncesinde geçmişti. Esnek çalışma uygulamasını 2015 yılında hayata geçiren ING Türkiye bu anlamda bir ilke daha imza attı. Koronavirüs salgını sürecinde de çalışanlarına uzaktan ve esnek çalışma modelleri sunan ilk banka olma özelliğine sahip kurum, bu anlamda dört yeni çalışma modelini daha hayata geçirdi. ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, dönemsel değil kalıcı olarak geliştirilen çalışma modellerini ve hedeflerini anlattı.
8.02.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren karar müşterilere duyuruldu. Dev banka limitleri kaldırdı. bu uygulama vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. ING Türkiye, 2019 yılında kullanıma sunduğu cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren "Cebimde POS"ta temassız kartlarla yapılan işlemlerdeki limitleri kaldırdı.
20.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti... Bankalar tek tek açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni dönem başlıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC,İş Bankası, QNB Finansbank, ING Bank, TEB gibi çok sayıda banka yeni çalışma saatlerini duyurdu. Bazıları başladı, bazıları ise pazartesi başlıyor. İşte bankaların yeni çalışma saatleri...
16.01.2021 Ekonomi
LYS'de kızlar erkeklerden daha başarılı oldu
LYS'de kızlar erkeklerden daha başarılı oldu Lisans Yerleştirme Sınavı'nın sonuçlarına göre sınava giren kız öğrencilerden daha başarılı. Tüm puan türlerinde 500 tam puan alan 1 aday var.
28.06.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ing Türkiye Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıng türkiye duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.