ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... ING kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka yeni özelliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Vade derdi yok. Günlük kazanç sağlanıyor. İsteyen müşteri, artık alışverişlerde küsüratlı ödemelerin üstü ile birikim yapacak. Banka kartı ile yapılan harcamalarda alışveriş bedelinden sonrası 1 ya da 5 liraya tamamlanıyor, aradaki fark e-Turuncu hesaplarda birikiyor. Para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Dijital para transferinde de ücret alınmıyor.
16.07.2021 Ekonomi