İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran...
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran... Anında indirim yapılıyor. Ürünler daha ucuza sunuluyor. Bunun için telefon numaranızı söylemeniz yeterli oluyor. Son dönemde alışveriş maliyetleri her kalemde oldukça artmış durumda. Vatandaşlar da bütçelerine ilişkin en uygun fiyatları bulmak için çeşitli arayışlara giriyor; bunların başında mağaza dolaşmak, indirim dönemlerini takip etmek geliyor. Ancak önemli olan bir yöntem daha var: Sadakat programları... Akaryakıt, market, restoran, otel, havayolu gibi çok sayıda kategoriye etkisi bulunuyor ve fiyatları düşürüyor. Ürünler kartı olanlara daha ucuz sunulurken, bir sonraki alışverişlerde de hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Telefon numarasını karşı tarafa söylemeniz yeterli oluyor. Peki nedir bu sadakat kartları? İşte cebinizi rahatlatacak bilgi...
22.04.2022 Ekonomi
Fiyatlarda indirim açıklaması! Tarih verdi: 'Hemen hemen bütün alanlarda göreceğiz'
Fiyatlarda indirim açıklaması! Tarih verdi: 'Hemen hemen bütün alanlarda göreceğiz' Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Doların düşüşü fiyatlara yansıyacak, yansımak zorunda. Önümüzdeki hafta hemen hemen bütün alanlarda fiyat indirimlerini göreceğiz." ifadelerini kullandı:
22.12.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30...
Araba fiyatlarında büyük indirim! Böylesi ilk kez oluyor! Yüzde 30... Araba fiyatları ile ilgili flaş indirim açıklaması! Arabada fiyatlar dün itibarıyla düşmeye başladı. Yüzde 10 indirim yapıldı. Bununla birlikte birçok ürün grubunda da indirim yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeliyle düşüşe geçen kur, vatandaşa olumlu yansıyacak. Fiyatlarda yüzde 30'lara varan gerileme görülebileceğine dikkat çekiliyor. Sektör oyuncuları indirimlerin devam edeceğini belirterek, "Kurdaki bu fiyatlarla bu aracın 2022 modeli 700 bin liradan satışa çıkar. Hal böyle olunca bu aracı 600-650 bin liralara kadar indirmek zorundalar. Fiyatlar nasıl 50 bin 50 bin çıktıysa 2-3 aya da aynı şekilde iner" diye konuştu.
22.12.2021 Ekonomi