İmzaladı

İmzaladı

Son dakika imzaladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imzaladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imzaladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmzaladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imzaladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.460 imzaladı haberi bulunmuştur. Tüm imzaladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı
Türkiye ile Irak arasından kritik anlaşma! Erdoğan: Irak, terörün her türlüsünden arındırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Resmi törenin ardından iki lider görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile Kalkınma Yolu Anlaşması'nı imzaladı.
22.04.2024 Gündem
Merkez Bankası duyurdu! İki ülke ile işbirliği anlaşması imzalandı
Merkez Bankası duyurdu! İki ülke ile işbirliği anlaşması imzalandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Kazakistan ve Brezilya Merkez Bankaları Başkanları ile iş birliği mutabakatları imzaladı.
20.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkındaki Kararı imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre balıkçı gemisiyle su ürünleri faaliyeti yapanlara balon balığı başına 10-25 lira destek verilecek.
12.03.2024 Gündem
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
Selçuk İnan, Süper Lig devine resmen imzayı attı
Selçuk İnan, Süper Lig devine resmen imzayı attı Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
8.03.2024 Gaziantepspor
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren hayata geçirilen Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı. 14 üretici, bir firma ile tatlı mısır üretimi konusunda sözleşme imzalayarak planlı üretimin bir parçası oldu.
28.02.2024 Adana
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin'
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin' Bursa’nın İznik ilçesinin yetiştirdiği ve uzun yıllar Amerika’da yaşayan dünya çapında ünlü ressam Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, 23 Nisan 2023 tarihinde 77 yaşında hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor, John Stiven Mendoza Valencia'yı kadrosuna kattı
Adana Demirspor, John Stiven Mendoza Valencia'yı kadrosuna kattı Adana Demirspor, Brezilya Serie A temsilcisi Santos forması giyen 31 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu John Stiven Mendoza Valencia ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.
6.02.2024 Adana
Adana Demirspor, Fransız golcüyü kadrosuna kattı
Adana Demirspor, Fransız golcüyü kadrosuna kattı Adana Demirspor, Olympique Lyon'un 20 yaşındaki Fransız golcüsü Breyton Fougeu ile 2.5 + 1 yıllık sözleşme imzaladı.
2.02.2024 Adana
Adana Demirspor'dan golcü transferi
Adana Demirspor'dan golcü transferi Adana Demirspor, Kazakistanlı golcü oyuncu Abat Aymbetov ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.
2.02.2024 Adana
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu
Adana'da gerçekleşen ve planlanan projeler konuşuldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili bilgi aldı.
1.02.2024 Adana
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda!
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda! Adana'da Sarıçam'a bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hizmete sunulacak olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından onaylandı.
1.02.2024 Adana
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş Mekatronik mühendisi Mustafa Aydın (41), Almanya'da dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketi ile iş başvurusunun kabul edilmesiyle kontrat imzaladı ve vize başvurusu yaptı. Ancak Alman makamları, daha önce hiç Almanya'ya gitmeyen ve ilk pasaportunu 2006'da alan Aydın'a, "Sizi 2001 yılında sınır dışı ettiğimizi tespit ettik" diyerek, vize vermedi. Aydın, "2001 yılında 18 yaşındaydım. O sırada üniversitede burslu okuyordum" dedi.
27.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmzaladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imzaladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.