İmza Töreni

İmza Töreni

Son dakika imza töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imza töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imza töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmza Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imza töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.657 imza töreni haberi bulunmuştur. Tüm imza töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı
Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2024 yılından itibaren hayata geçirilen Tarımsal Üretim Planlaması modelinin ilk uygulaması Adana’da yapıldı. 14 üretici, bir firma ile tatlı mısır üretimi konusunda sözleşme imzalayarak planlı üretimin bir parçası oldu.
28.02.2024 Adana
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu ürünler yurt içi ve sınır ötesinde, başta terörle mücadele olmak üzere yoğun ve kapsamlı faaliyetler icra eden Kara Kuvvetlerimize çok değerli katkılar sağlayacaktır" dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda!
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda! Adana'da Sarıçam'a bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hizmete sunulacak olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından onaylandı.
1.02.2024 Adana
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef Ümraniyespor'un yeni CEO'su Nicolas Anelka için imza töreni düzenlendi. Fransız efsane töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak
Bakan Uraloğlu: Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Vatan TV
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak"
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak" Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Gündem
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı
Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı Süper Lig ekibi Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu.
31.12.2023 Antalyaspor
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Fenerbahçe, Sarunas Jasikevicius'u resmen açıkladı
Fenerbahçe, Sarunas Jasikevicius'u resmen açıkladı Fenerbahçe, erkek basketbol takımı başantrenörlüğüne Sarunas Jasikevicius'un getirildiğini açıkladı.
14.12.2023 Basketbol
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği Hatay’ın Erzin ilçesinde güneş enerji santrali (GES) kurmak için Limak Enerji ile GE Vernova ve İnojen Enerji ile tedarik, kurulum ve devreye alma anlaşması imzaladı. İnşaat aşamasında bölgede yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak projenin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanması ve tesisin toplam kurulu gücünün 140 MWp olması planlanıyor.
17.10.2023 Ekonomi
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı Başakşehir FK'dan 1 ay önce ayrılan genç teknik adam Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı. Süper Lig ekibi Emre Belözoğlu'nu göreve getirildiğini resmen açıkladı.
3.10.2023 MKE Ankaragücü
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Galatasaray'dan imza şov! Yıldızları görücüye çıktı
Galatasaray'dan imza şov! Yıldızları görücüye çıktı Galatasaray'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma katılan Nicolo Zaniolo imza attı.
30.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk istedi, Dursun Özbek devreye girdi, Galatasaray'dan imza şov
Okan Buruk istedi, Dursun Özbek devreye girdi, Galatasaray'dan imza şov Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor Angelino, Halil Dervişoğlu ve Zaha'yla 3 transfer yapan Galatasaray 4 oyuncu için görüşmelere başladı. Galatasaray, Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı. Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin maliyeti belli oldu.
28.07.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma çığır açacak, 6 milyar dolarlık ihracat hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma çığır açacak, 6 milyar dolarlık ihracat hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl 16'ncısı düzenlenen IDEF'23 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Kapanış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 21 yılda dünyada belki de hiçbir ülkenin karşılaşmadığı engellerle karşılaştık. Gizli açık ambargolara maruz bırakıldık. Haksız ve hukuksuz kısıtlamaların muhatabı olduk. Çifte standardın, adaletsizliğin ahde vefasızlığın daniskasını yaşadık ama bunlar karşısında yılmadık, pes etmedik, yolumuzdan asla dönmedik. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda olduğumuzu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık Her zaman şu inançla olduk. Korkaklar, zafer anıtı dikemez"
28.07.2023 Gündem
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İmza Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imza töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.