İmza Günü

İmza Günü

Son dakika imza günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imza günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imza günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmza Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imza günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.016 imza günü haberi bulunmuştur. Tüm imza günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine yine ne yaptı, ne etti kendini Korman malikanesine sokmayı başardı. Türkan ile Mine arasında büyük savaş başladı. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...
16.11.2022 Magazin
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı!
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı! 'Babam ve Ailesi' 'Zalim İstanbul’ gibi dizilerle ünlenen Sera Kutlubey geçtiğimiz günlerde ‘Plüton’un Düş’üşü’ adlı kitabını yayınlamıştı. İmza günü için Bodrum’a giden oyuncu deniz sezonunu da açtı.
5.07.2022 Magazin
189 kişilik uçakta tek başına uçtu! 'Çok şaşırdım'
189 kişilik uçakta tek başına uçtu! 'Çok şaşırdım' Ankara'dan kitaplarını imzalamak için AnadoluJet'in tarifeli seferiyle Ağrı'ya uçan yazar Ethem Baran, pistteki sorun nedeniyle uçağın Erzurum Havalimanı'na inmesinden sonra ilginç bir uçuş deneyimi yaşadı. Diğer yolcular kara yoluyla Ağrı'ya götürülürken, Ankara'ya geri dönüş kararı alan Baran 189 kişilik tek başına yolculuk yaptı. Baran, "Hem pilotlar hem de kabin ekipleri beni çok iyi karşıladılar. Tek başıma uçacağım için sıcak bir ortam oluştu" diye konuştu.
15.06.2022 Yaşam
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Taraftarlar 'Mesut Özil' kampanyasına hücum etti!! Resmi site 20 dakikada çöktü...
Taraftarlar 'Mesut Özil' kampanyasına hücum etti!! Resmi site 20 dakikada çöktü... Fenerbahçe'nin dünya yıldızı transferi Mesut Özil spor gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Dünya çapında konuşulan transferin ardından Fenerbahçe Kulübü'nün bugün başlattığı kampanya ise taraftarlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 'Mesut Ol' kampanyasına kısa sürede büyük ilgi gösteren Fenerbahçeliler SMS'lerle destek olurken, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi siteside yoğunluk nedeniyle çöktü
23.01.2021 Fenerbahçe
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasının imza törenine katılması için baskı yaptığı iddia edildi.
30.08.2020 Dünya
Çocuk kitabında iğrenç ifadeler! Bakanlık açıklama yaptı
Çocuk kitabında iğrenç ifadeler! Bakanlık açıklama yaptı Çocuklara yönelik olan Gül ve Düşün masal kitabındaki skandal ifadeler büyük tepki çekti. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından kitabın basıldığı yayın evinden ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
28.08.2020 Gündem
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını!
Zülfü Livaneli konserinde corona virüs salgını! Zülfü Livaneli ‘Seranad’ kitabının İngilizce baskısının tanıtımı için yaklaşık bir ay önce ABD’nin New York kentinde bir dizi konser ve imza günü düzenlendi. O etkinliklerde yüzlerce kişiye corona virüs bulaştığı iddia edildi.
27.03.2020 Gündem
Koray Avcı hayranlarını kırmadı
Koray Avcı hayranlarını kırmadı Şarkıcı Koray Avcı, önceki gün bir AVM'de sevenleriyle buluştu.
13.03.2019 Magazin
Ahmet Ümit yanıtladı: Kadın yalakalığı yapanlar kimler?
Ahmet Ümit yanıtladı: Kadın yalakalığı yapanlar kimler? Buket Aylın ile 40'a konuk olan yazar Ahmet Ümit önemli açıklamalarda bulundu.
28.02.2019 Televizyon
Yazar Kahraman Tazeoğlu trafik kazası geçirdi
Yazar Kahraman Tazeoğlu trafik kazası geçirdi Yazar Kahraman Tazeoğlu, Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralandı.
10.12.2018 Yaşam
Fasa Fiso izdihamı
Fasa Fiso izdihamı Teoman’ın anılarını anlattığı kitabı Fasa Fiso’nun ilk imza günü önceki gün İzmir Kitap Fuarı’nda gerçekleşti. Teoman’ın hayranları imza alabilmek için adeta izdiham yarattı
16.04.2018 Magazin
Gomis'ten başkan Cengiz'e ziyaret
Gomis'ten başkan Cengiz'e ziyaret Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan Aslantepe GSStore'da düzenlenen imza gününün ardından Bafetimbi Gomis, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i makamında ziyaret etti.
29.03.2018 Galatasaray
Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü
Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü Galatasaray Futbol Takımı'nın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya geldi.
29.03.2018 Galatasaray
Alex de Souza geliyor!
Alex de Souza geliyor! Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızı Alex de Souza, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla 14 Mart Çarşamba günü İstanbul'a geleceğini açıkladı.
8.03.2018 Futbol
'Aleyna'yı beğeniyorum'
'Aleyna'yı beğeniyorum' Muazzez Abacı, yeni çıkardığı ‘Sezenim’in Şarkıları’ adlı albümü için Kanyon D&R’da 50 yıllık sanat kariyerinde ilk kez imza günü düzenledi.
6.03.2018 Magazin
Süper Lig ışıl ışıl!
Süper Lig ışıl ışıl! Kara Kartal'ın yeni golcüsü Vagner Love, Sevgililer Günü'nde Beşiktaş taraftarlarıyla buluştu:
14.02.2018 Beşiktaş
Betül Demir, futbolcu aşkından ayrıldı!
Betül Demir, futbolcu aşkından ayrıldı! Popçu Betül Demir (37) ile futbolcu Ergin Keleş'in aşkı 7 ay sürdü.
28.12.2017 Magazin
Rodrigues’in imza gününde izdiham çıktı
Rodrigues’in imza gününde izdiham çıktı Galatasaraylı Garry Rodrigues’in Malatya Park AVM’de gerçekleştirilecek olan imza günü izdiham nedeniyle yarıda kaldı.
16.12.2017 Galatasaray
3 saatlik imza kuyruğu
3 saatlik imza kuyruğu Deniz Seki, İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda kitabını imzalayan ünlüler arasındaydı. Seki, kadın hikayelerinden oluşan bir kitap daha yazdığının müjdesini verdi
14.11.2017 Magazin
Kayseri Belediyesi'nden yazar Eliaçık'ın fuar alanına alınmadığı iddiasıyla ilgili açıklama
Kayseri Belediyesi'nden yazar Eliaçık'ın fuar alanına alınmadığı iddiasıyla ilgili açıklama Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özgöncü: "Konu tamamen bizim dışımızda gelişmiş, fuarı provoke etmek isteyen bir yazarla görüşlerini paylaşmayan bir grup arasındaki olaya emniyet güçlerimiz müdahale etmiştir. Halkın tepkisiyle karşılaşan bir kişinin tepkiyi Büyükşehir Belediyesine yönlendirmek istemesi de anlaşılır gibi değildir"
29.09.2021 Gündem
Gebze'de kadın yazar kendini asarak intihar etti
Gebze'de kadın yazar kendini asarak intihar etti KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde yayınlanan altıncı kitabı için geçen pazar günü imza günü etkinliğine katılan yazar 46 yaşındaki Ayşe Altan evinde kendini asarak intihar etti.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’yi karış karış dolaşacak
Türkiye’yi karış karış dolaşacak Yaz boyu art arda verdiği konserlerle sahne hasretini dindiren Deniz Seki, sevenleriyle daha yakın olabilmek için Türkiye turuna çıkıyor
25.09.2017 Magazin
Canan Karatay’dan ezber bozan tavsiye:  "Kırmızı eti…"
Canan Karatay’dan ezber bozan tavsiye: "Kırmızı eti…" Bodrum’da imza günü düzenleyen Prof. Dr. Canan Karatay Kurban Bayramında ne kadar et bulursanız o kadar et yiyin diyerek ezber bozan açıklamalarda bulundu.
2.09.2017 Sağlık
Etkinlikte Pepe izdihamı!
Etkinlikte Pepe izdihamı! Beşiktaş Futbol Takımı'nın Portekizli yıldız ismi Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe), imza günü etkinliğine katıldı.
23.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İmza Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imza günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.