Ebrar Karakurt ve İmge arasındaki sular durulmuyor! Şaşırtan gönderme...
Ebrar Karakurt ve İmge arasındaki sular durulmuyor! Şaşırtan gönderme... Ebrar Karakurt ile İmge arasındaki aşk bitti ama ikilinin birbiriyle atışması bitmedi. Milli voleybolcu Ebrar'ın İmge'yi sıklıkla hedef alan paylaşımları sonrası İmge'nin yeni sevgilisi TikTok fenomeni Devin'le yaptığı paylaşım olay oldu.
5.04.2022 Magazin
Ebrar Karakurt'tan eski sevgilisi İmge'ye ağır gönderme!
Ebrar Karakurt'tan eski sevgilisi İmge'ye ağır gönderme! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi İmge'den ikinci kez ayrılık kararı alan Ebrar Karakurt ve İmge çifti Instagram'dan birbirini takip etmeyi bırakmıştı. Ünlü voleybolcu, eski sevgilisine Oğuzhan Uğur'un 'Biyolojik Unsur' şarkısını yollayarak ve hareket çekerek olay göndermede bulundu.
4.03.2022 Magazin
Ebrar Karakurt'tan ayrılan İmge'den olay yaratacak poz!
Ebrar Karakurt'tan ayrılan İmge'den olay yaratacak poz! Voleybolcu sevgilisi Ebrar Karakurt'tan ayrılması nedeniyle bir anda magazin gündeminin en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen İmge'nin sütyensiz pozu çok beğenildi.
13.02.2022 Magazin
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge'yle ayrıldı mı? O detay kafaları karıştırdı...
Ebrar Karakurt sevgilisi İmge'yle ayrıldı mı? O detay kafaları karıştırdı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un özel hayatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Karakurt ve sevgilisi İmge, sosyal medyada birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları silip birbirlerini takipten çıktı. . Ebrar Karakurt'un doğum gününde ayrılmaları ise kafaları karıştırdı.
17.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri