Kanal İstanbul iptal mi? Bakan Murat Kurum’un Kanal İstanbul açıklaması!
Kanal İstanbul iptal mi? Bakan Murat Kurum’un Kanal İstanbul açıklaması! Kanal İstanbul iptal mi oldu? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Kanal İstanbul Projesi hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kurum açıklamasında “Kanal İstanbul iptal mi?” iddialarına da yanıt verdi.
27.08.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İmar planları yürürlükte
Bakan Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İmar planları yürürlükte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bazı basın yayın organlarında “Kanal İstanbul Projesi”nin de bulunduğu Rezerv Yapı Alanı’na yönelik halen geçerli olan imar planlarının Bakanlıkça iptal edildiği iddiaları üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Kurum yaptığı açıklamada, “Kanal İstanbul Projesi'ni tabi ki iptal etmedik. İmar planları yürürlükte. Gurur projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Yapılan, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları neticesinde yeni bir imar uygulama değişikliği!” ifadelerini kullandı.
27.08.2022 Ekonomi
Bursa'da 1500 konutu ilgilendiren imar planına onay
Bursa'da 1500 konutu ilgilendiren imar planına onay Bursa’nın Mudanya ilçesinde adeta kronik bir sorun haline gelen, itirazlar sonucu mahkeme kararları ile iptal edilen Güzelyalı İmar Planları, mahkeme kararlarının gerekçelerini gideren ve mağduriyetleri ortadan kaldıran şekliyle Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile onaylandı.
17.03.2022 Gündem
OnaltıDokuz İstanbul Traşlanacak
OnaltıDokuz İstanbul Traşlanacak “OnaltıDokuz İstanbul” projesinin bazı katlarının tıraşlanmasına karar verildi.
2.12.2013 Arşiv
O bina için karar çıktı!
O bina için karar çıktı! Başbakan 'uyardım ama dinlemedi' demişti
29.09.2021 Gündem
AKP'den TMMOB'a gece yarısı operasyonu!
AKP'den TMMOB'a gece yarısı operasyonu! AK Parti, Genel Kurul’da “Torba Yasa Teklifi” görüşülürken Gezi olaylarını destekleyen TMMOB’nin yetki ve gelirlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devrini öngören bir son dakika önergesi verdi.
29.09.2021 Gündem
İmar planındaki değişiklik başkanın eşine yaradı
İmar planındaki değişiklik başkanın eşine yaradı AKP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak, eşine ait Adana’nın en değerli bölgesindeki 11 bin 260 metrekarelik arazide imar tadilatı yaptı ve üzerine alış veriş merkezi yapılacak hale getirdi
29.09.2021 Gündem
Vatan haberi tescillendi
Vatan haberi tescillendi Alsaç, "Zeytinburnu'ndaki bir arazide devletin hazine, altın arayacağı" iddialarına ilişkin açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem