İmane Elbani

İmane Elbani

Son dakika İmane Elbani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İmane Elbani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İmane Elbani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmane Elbani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imane elbani gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 imane elbani haberi bulunmuştur. Tüm imane elbani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Yıldırım'dan kızı Miray bebekle ilk poz!
Murat Yıldırım'dan kızı Miray bebekle ilk poz! Imane Elbani ile mutlu bir evlilik sürdüren Murat Yıldırım, geçtiğimiz gün Miray adını verdikleri kızını kucağına aldı. Ünlü oyuncu, bugün minik bebekleriyle hastane odasında çekilen fotoğrafı yayınladı.
10.10.2022 Magazin
Murat Yıldırım ile Imane Elbani çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldı
Murat Yıldırım ile Imane Elbani çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldı 2016 yılında Faslı Imane Elbani ile nikâh masasına oturan Murat Yıldırım baba oldu. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, eşinin karnı burnunda fotoğraflarını paylaştı.
8.10.2022 Magazin
Murat Yıldırım eşine övgüler yağdırdı: Melek gibi bir insan
Murat Yıldırım eşine övgüler yağdırdı: Melek gibi bir insan Türkiye'de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Gecede 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görülen Murat Yıldırım, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Başrolünde yer aldığı 'Aziz' dizisinin kadrosuna eşi Imane Elbani'nin katılması hakkında konuşan oyuncu, Elbani'ye övgüler yağdırdı.
16.12.2021 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
‘Davete yetişeceğiz’
‘Davete yetişeceğiz’ 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım, önceki akşam Faslı eşi İmane Elbani ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
15.05.2019 Magazin
Tekne turuna çıkan çiftten ilginç istek!
Tekne turuna çıkan çiftten ilginç istek! Yazın son günlerini Göcek'te kiraladıkları teknede geçiren Murat Yıldırım ve Imane Elbani, kaptan ve teknedeki tüm personelin kadın olmasını istedi.
27.09.2018 Magazin
Ömür boyu mutluluk
Ömür boyu mutluluk Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, geçtiğimiz yıl bir markanın reklam çekimleri için beraber kamera karşısına geçmişti.
13.09.2018 Magazin
Taht bir şıklıktır
Taht bir şıklıktır İDİL Fırat’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kına gecesinde taht (tefour) ile salona girmesi akıllara 2016 yılında Faslı Imane Elbani ile evlenen oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.
1.09.2018 Magazin
Kına gecesinde tefour’a oturmak 6 bin TL
Kına gecesinde tefour’a oturmak 6 bin TL Kına gecesi yapma ritüeli son yıllarda bir çılgınlığa döndü. Öyle ki bu gece için ayrılan bütçe düğünü geçmiş durumda. Kına için giyilen bindallı 4.500, tefour ve dansçı fiyatları ise 6 bin TL’den başlıyor. 150 kişilik bir kına gecesinin maliyeti ise 20 bin TL’ye kadar çıkıyor.
1.09.2018 Arşiv
Murat Yıldırım'dan Kenan Işık açıklaması
Murat Yıldırım'dan Kenan Işık açıklaması Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani’yle objektiflere poz verdi.
31.08.2018 Magazin
Bol yıldızlı düğün
Bol yıldızlı düğün 1.5 senelik birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Selim Selimoğlu ile Bengü’yü mutlu gününde iş ve sanat dünyasından dostları yalnız bırakmadı
30.08.2018 Magazin
Bugün çekmeseniz
Bugün çekmeseniz Murat Yıldırım önceki akşam eşi İmane Elbani’yle Nişantaşı City’s AVM’deydi.
29.08.2018 Magazin
Murat Yıldırım o yarışmacıyı savundu
Murat Yıldırım o yarışmacıyı savundu Murat Yıldırım, 'Kim Milyoner Olmak İster' programında "Çin Seddi nerededir?" sorusuyla gündeme gelen yarışmacıyı savundu.
15.08.2018 Televizyon
O yarışmacıya ben de şaşırdım
O yarışmacıya ben de şaşırdım MURAT Yıldırım, Faslı eşi İmane Elbani ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
14.08.2018 Magazin
Nasipse isteriz
Nasipse isteriz MURAT Yıldırım, Faslı eşi İmane Elbani’yle önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’deydi.
4.07.2018 Magazin
Evi eşime hediye aldım
Evi eşime hediye aldım Murat Yıldrım ile Fas asıllı eşi Imane Elbani, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.
2.05.2018 Magazin
Arap hayranlarından kaçmak 4 milyon dolara mal oldu
Arap hayranlarından kaçmak 4 milyon dolara mal oldu Arap hayranları Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'ndeki evini öğrenince taşınmak zorunda kalan Murat Yıldırım, Acarkent'te 4 milyon dolara villa aldı.
28.04.2018 Magazin
Maldivler kaçamağı
Maldivler kaçamağı 13 Nisan’da 39 yaşına giren Murat Yıldırım, doğum gününü eşi Imane Elbani ile Maldivler’de kutladı.
15.04.2018 Magazin
Film gibi
Film gibi Murat Yıldırım ile Imane Elbani’nin romantik kareleri dikkat çekti.
15.02.2018 Magazin
Yeni yılda bebek
Yeni yılda bebek Murat Yıldırım ve Faslı eşi İmane Elbani, önceki akşam İstinye Park’da yemek yedi.
27.12.2017 Magazin
3 aylık hamile iddiası
3 aylık hamile iddiası Murat Yıldırım ile Faslı eşi İmane Elbani önceki gün Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden çıkarken görüntülendi.
5.12.2017 Magazin
En'lerin gecesi
En'lerin gecesi TV Yıldızları Ödülleri, önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da yapılan törenle sahiplerini buldu.
28.11.2017 Magazin
Murat Yıldırım ve eşinden büyük sürpriz!
Murat Yıldırım ve eşinden büyük sürpriz! Oyuncu Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, reklam filmi için kamera karşısına geçti.
22.11.2017 Magazin
Çift olarak reklamdalar
Çift olarak reklamdalar Murat Yıldırım ve İmane Elbani, Emsan için kamera karşısına geçti.
21.11.2017 Magazin
Baldız hasta
Baldız hasta Murat Yıldırım, Faslı eşi Imane Elbani ve baldızıyla Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere yansıdı.
16.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İmane Elbani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imane elbani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.