Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirirken, araçların o halleri vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.11.2021 Yaşam
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Kibar Feyzo filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İhsan Yüce, İlyas Salman ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncular rol alıyor. Geçmişte Türkiye'deki ağalık düzeninin eleştirisi olan film, 1970'li yıllardaki Türkiye'nin sosyolojik bir çözümlemesidir. Peki, Kibar Feyzo nerede çekildi? Kibar Feyzo kaç yılında çekildi? İşte Kibar Feyzo oyuncuları ve konusu...
24.09.2020 Gündem
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne?
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği Sultan filminin başrolleri Türkan Şoray ve Bulut Aras paylaşıyor. Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman ve İhsan Yüce gibi pek çok usta ismi bir araya getiren Sultan filmi İstanbul'un varoş semtlerinde yaşanan olayları konu alıyor. Peki, Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Sultan filmi oyuncuları ve konusu..
14.06.2020 Gündem
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler...
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler... Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun kötüleşerek yoğun bakıma alındığı haberi gündemde çok fazla dikkat çekti. Sevenlerinin üzüntülü bir şekilde haber beklediği Mehmet Ali Erbil'in doktoru hangi açıklamalarda bulundu?
24.10.2018 Gündem
Onunla oynamak isterim
Onunla oynamak isterim Şener Şen Akmerkez’deki bir kuyumcuda objektiflere takıldı.
3.09.2018 Magazin
Keşke Şener Şen ile  yine film yapsak
Keşke Şener Şen ile yine film yapsak Sinema Yazarları Derneği önceki gün 2017 yılının en iyilerine ödüllerini verdi. Geceye katılan İlyas Salman, “Keşke Şener Şen ile yine film yapsak. Ama Şener buna yanaşmıyor” dedi
14.03.2018 Magazin
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda...
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Münir Özkul, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılırken, törende duygusal anlar yaşandı. Özkul, son yolculuğuna alkışlar ve "Mahmut Hoca, Habamam, güm güm güm" sloganlarıyla uğurlandı.
7.01.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı TV8 yayın akışı 25 Temmuz Salı günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle güne başlıyor. Günaydın Doktor programının ardından sabahın erken saatlerinde eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Oynat Bakalım TV8 ekranlarında yerini alıyor. Öğle saatlerine gelindiğinde ise Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin peşinde canlı yayınıyla izleyicilere heyecanlı dakikalar sunuyor. Akşam kuşağında Erkek Güzeli Sefil Bilo yerli sinema filmi ve Arkadaşım Hoşgeldin yayınlanıyor. TV8 25 Temmuz Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
İlyas Salman için yalanlama geldi!
İlyas Salman için yalanlama geldi! Ünlü oyuncu İlyas Salman'ın psikolojik tedavi gördüğü yönündeki iddialara yanıt geldi...
3.11.2016 Magazin
İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı
İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'dan kötü haber geldi. İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı. Boy gösterdiği onlarca Yeşilçam filmi ile gönüllerde taht kuran isimlerden olan İlyas Salman'ın sağlık durumuna dair son gelişmeler haberimizde yer alıyor...
2.11.2016 Magazin
Usta oyuncu isyan etti: Film teklifi almıyorum
Usta oyuncu isyan etti: Film teklifi almıyorum Usta oyuncu Şener Şen, sanılanın aksine film ve dizi teklifi almadığını itiraf etti
26.10.2016 Magazin
Panayır’a gün sayıyorlar
Panayır’a gün sayıyorlar Mete Sözer’in yönetmenliğini üstlendiği; Engin Altan Düzyatan, Cem Davran ,İlyas Salman’ın rol aldığı ‘Ve Panayır Köyden Gider’ filmi vizyon için geri sayıma başladı...
28.04.2016 Magazin
'Cem Yılmaz saray soytarısı'
'Cem Yılmaz saray soytarısı' İlyas Salman katıldığı ödül gecesinde çarpıcı açıklamalar yaptı.
26.03.2015 Magazin
Dev ekip bir arada
Dev ekip bir arada 23 Nisan'da başlayacak 26. Ankara Film Festivali'nde yarışacak filmler ve Onur Ünlü'nün başkanlık edeceği jürinin diğer isimleri açıklandı. 9 filmin seçildiği ulusal yarışmanın jürisinde Demet Evgar, Emrah Serbes ve Serkan Keskin gibi isimler yer alıyor.
19.03.2015 Kültür Sanat
'Oscar'ı dünyanın  yoksul halkları adına alacağım'
10.01.2015 Arşiv
Oscar’ın en iyi yabancı filmleri İstanbul’da
Oscar’ın en iyi yabancı filmleri İstanbul’da Oscar'ın en iyi yabancı filmleri İstanbul Modern Sinema'da izleyiciyle buluşacak!
6.01.2015 Kültür Sanat
İlyas Salman Oscar'da yarışacak
İlyas Salman Oscar'da yarışacak Oscar’da Kış Uykusu yok, İlyas Salman var Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye ödüllü filmi Kış Uykusu’nun Oscar’da “En İyi Yabancı Film” kategorisinde yarışacak arasında yer almamasının ardından gözler İlyas Salman’a çevrildi.
24.12.2014 Magazin
‘Hiçbirinin yapamadığını yaptı’
‘Hiçbirinin yapamadığını yaptı’ Oscar’da ‘Yabancı Film’ kategorisinde yarışacak filmler için yapılan ilk elemede Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Küreli ‘Kış Uykusu’ filmi elenirken sürpriz bir isim öne çıktı...
23.12.2014 Magazin
Kardeş oluyorlar!
Kardeş oluyorlar! Nurgül Yeşilçay ve Vildan Atasever, Erden Kıral'ın yeni filmi "Gece" için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
11.06.2014 Magazin