İlke Özyüksel

İlke Özyüksel

Son dakika İlke Özyüksel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlke Özyüksel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlke Özyüksel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlke Özyüksel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilke özyüksel gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 ilke özyüksel haberi bulunmuştur. Tüm ilke özyüksel haberleri aşağıda listelenmiştir.
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor Modern pentatlonda lazer silah ve hedef sistemlerinde yerli üretime geçilmesi, maliyetlerin azalarak bu sporun yaygınlaşmasına büyük katkı sağlayacak.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcular ile video konferansta bir araya geldi.
19.05.2020 Siyaset
Bakan Kasapoğlu'ndan İlke Özyüksel'e tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan İlke Özyüksel'e tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İngiltere'de düzenlenen Avrupa Modern Pentatlon Şampiyonası'nda koşu ve atış kombinasyonunda dünya rekoru kıran İlke Özyüksel'i tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı!
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı! 27. yılını kutladığı müzik hayatında en üretken dönemlerinden birini yaşayan Türkçe popun etkili ve güçlü isimlerinden Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
8.07.2019 Kültür Sanat
İlke Özyüksel'den dünya rekoru
İlke Özyüksel'den dünya rekoru İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Modern Pentatlon Şampiyonası'nda mücadele eden İlke Özyüksel, genç kadınlar dünya rekorunu kırarak altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Bak'tan İlke Özyüksel'e kutlama
Bakan Bak'tan İlke Özyüksel'e kutlama Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Modern Pentatlon Dünya Kupası 1. ayak yarışlarında bronz madalya kazanan İlke Özyüksel'i yayımladığı tebrik mesajıyla kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli sporcu İlke'den 5. dünya rekoru
Milli sporcu İlke'den 5. dünya rekoru Türkiye'yi modern pentatlon branşı tarihinde ilk kez temsil eden İlke Özyüksel, İspanya'daki Avrupa şampiyonasında yaptığı dereceyle 5. dünya rekorunu kırdı
10.11.2021 Diğer Sporlar
İlke Özyüksel, dünya rekoru kırarak bronz madalya kazandı
İlke Özyüksel, dünya rekoru kırarak bronz madalya kazandı POLONYA'da devam eden Modern Pentatlon Dünya Kupası 4. ayak yarışmalarında milli sporcu İlke Özyüksel, bronz madalya kazandı. Milli sporcu, kombinasyonda da gençler dünya rekorunu kırdı.
27.05.2017 Futbol
Rio Olimpiyatları öncesi yaşanan krizler...
Rio Olimpiyatları öncesi yaşanan krizler... Modern pentatlonda Türkiye’nin tarihteki ilk olimpiyat vizesini alan İlke Özyüksel, Rio yolunda rakipleri kadar federasyon başkanı Yaşar Akşin ile de mücadele etti! İlke’ye köstek olduğu ve kendi kızını kayırdığı iddia edilen Akşin hakkında soruşturma başlatıldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Modern pentatlonda bir ilk
Modern pentatlonda bir ilk Milli sporcu İlke Özyüksel, Yıldız A Dünya Şampiyonası'nda birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Soylu: Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir
Soylu: Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Batı'nın teröre karşı tutumunu eleştirerek, "Batı'nın yanlış tutumu terörün ekmeğine yağ sürmektedir. Türkiye, terörle mücadele yürütüyorsa buna bütün dünya destek olmalıdır; ancak üzülerek görmekteyiz ki terör, bugün araçsallaştırılmaktadır. Politika aracı olarak görülmektedir. Bu yanlıştır. Türkiye'nin buna itirazı açık ve nettir" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlke Özyüksel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilke özyüksel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.