İlk Kez

İlk Kez

Son dakika ilk kez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk kez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk kez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Kez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk kez gelişmeleri de dahil olmak üzere 81.195 ilk kez haberi bulunmuştur. Tüm ilk kez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor   Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze Eylem Tok ile estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi öldürmesi Türkiye'de gündem olmuştu. olayın hemen ardından teslim olmak yerine ABD'ye kaçmasının ardından Türkiye'nin konuştuğu kazanın üzerinden 50 gün geçti. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
19.04.2024 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdıracak. İsmail Kartal maç öncesi tehlikeyi açıkladı. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar
Çalışanlara güzel haber: Haftada 3 gün tatil dönemi! İlk kez bir Türk şirket denedi, işte sonuçlar Uzun süredir '4 gün mesai, 3 gün tatil' sistemi gündemdeydi. Birçok Avrupa ülkesi bu sistemi 2015 yılından beri demeye başladı. Türkiye'de çalışanlar ise böyle bir sistemin uygulanabileceğini düşünmüyordu. Ancak ilk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, "Haftalık izin uygulamasının, çalışan bağlılığı, verimlilik, motivasyon ve iş-yaşam dengesi alanlarını yüzde 85’in üzerinde desteklediği tespit edildi." ifadeleri kullanıldı. Peki 4 günlük çalışma sistemi yaygınlaşır mı? Hangi sektörlerde uygulanabilir? İşte çalışanların yakından takip ettiği konun detayları...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
Bundesliga’da Bayer Leverkusen tarihinde ilk kez şampiyon
Bundesliga’da Bayer Leverkusen tarihinde ilk kez şampiyon Almanya Bundesliga’nın 29’uncu haftasında sahasında Werder Bremen’i 5-0 mağlup eden Bayer Leverkusen bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
14.04.2024 Almanya
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlk Kez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk kez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.