Ilhan Omar

Ilhan Omar

Son dakika Ilhan Omar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ilhan Omar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ilhan Omar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ilhan Omar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ılhan omar gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 ılhan omar haberi bulunmuştur. Tüm ılhan omar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı...
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı... Ukrayna Rus ordusuna direnirken ABD'den kritik adım geldi. Wall Street Journal gazetesi, Washington ile Varşova'nın, Ukrayna'ya savaş uçakları temin etmek için görüştüğünü yazdı. ABD Dışişleri Bakanı görüşmeleri doğruladı, Polonya yalanladı.
7.03.2022 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu ABD'de Demokrat Kongre Üyesi Ilhan Omar, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden dolayı yaptırım uygulanması için Temsilciler Meclisine yasa tasarısı sundu.
2.03.2021 Dünya
İlhan Omar, seçim kampanyası için eşinin şirketine 2.8 milyon dolar ödemiş
İlhan Omar, seçim kampanyası için eşinin şirketine 2.8 milyon dolar ödemiş ABD Temsilciler Meclisine yeniden seçilen Somali kökenli başörtülü İlhan Omar seçim boyunca eşi Tim Mynett’in sahip olduğu eStreet Group’ adlı kampanya şirketine 2.8 milyon dolar ödediğini açıkladı.
11.11.2020 Dünya
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi
ABD'nin ilk kadın Müslüman vekillerinden İlhan Omar yeniden seçildi Somali kökenli başörtülü İlhan Omar, Minnesota eyaletinden ABD Temsilciler Meclisine yeniden seçildi.
4.11.2020 Dünya
ABD'de Temsilciler Meclisi üyesi Ilhan Omar 'in babası 'corona'dan öldü
ABD'de Temsilciler Meclisi üyesi Ilhan Omar 'in babası 'corona'dan öldü ABD'de Temsilciler Meclisi üyesi Ilhan Omar’ın korona virüse yakalanan babası hayatını kaybetti.
16.06.2020 Dünya
İngiltere'de BBC'ye ırkçılık tepkisi
İngiltere'de BBC'ye ırkçılık tepkisi İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'nin ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı kongre üyelerine yönelik ırkçı ifadelerini eleştiren Hint asıllı bir sunucusu hakkındaki şikayeti haklı bulması tepki çekti.
27.09.2019 Dünya
İlhan Omar’ın aşk üçgeni
İlhan Omar’ın aşk üçgeni ABD Kongresi’nin ilk Müslüman üyelerinden olan Demokrat İlhan Omar’ın, evli bir adamla birliktelik yaşadığı iddia edildi. İddiayı ortaya atan ise Tim Mynett isimli danışmana boşanma davası açan Dr. Beth Mynett.
29.08.2019 Dünya
İsrail, ABD'li vekil Tlaib'in ailesini ziyaret etmesine izin verdi
İsrail, ABD'li vekil Tlaib'in ailesini ziyaret etmesine izin verdi İsrail İçişleri Bakanı Aryeh Deri, ABD'li Müslüman Temsilciler Meclisi vekili Rashida Tlaib'in Batı Şeria'daki ailesini ziyaretine izin verdi.
16.08.2019 Dünya
Trump'tan eşi benzeri görülmemiş skandal
Trump'tan eşi benzeri görülmemiş skandal İsrail, ABD'li Müslüman Temsilciler Meclisi vekilleri Rashida Tlaib ve Ilhan Omar'e ülkeye giriş yasağı getirdi. Karar, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu yöndeki isteğinden sonra geldi.
15.08.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan ilginç açıklama: Özür dilemeliler
ABD Başkanı Trump'tan ilginç açıklama: Özür dilemeliler ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 4 kadın Demokratik Parti üyesine özür dilemelisiniz dedi.
21.07.2019 Dünya
Trump bu kez çizgiyi aştı! Utanç verici...
Trump bu kez çizgiyi aştı! Utanç verici... ABD Başkanı mitingde Müslüman Kongre üyesi için 'Kardeşiyle evlendiğini duydum' dedi, kalabalık dört demokrat kadın siyasetçi için 'Geri gönder' sloganları attı.
18.07.2019 Dünya
Trump'ı kınayan karar tasarısı kabul edildi
Trump'ı kınayan karar tasarısı kabul edildi ABD Temsilciler Meclisi, Başkan Trump'ın kadın Kongre üyelerine yönelik "ırkçı" twitter paylaşımlarını kınayan karar tasarısını kabul etti.
17.07.2019 Dünya
Trump'tan Demokrat kadın Kongre üyelerine 'ırkçı saldırı'
Trump'tan Demokrat kadın Kongre üyelerine 'ırkçı saldırı' ABD liderinin Twitter'dan paylaştığı mesajlar depreme yol açtı, Demokratlar Trump'a ateş püskürüyor. Ocasio-Cortez "Bizi seçen Amerika'yı kabullenememesinin üstüne, bizim sizden korkmadığımızı da kabullenemiyorsunuz" dedi, Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar ise Trump için 'gördüğümüz en kötü, en yolsuz, en beceriksiz başkan' tanımlamasını yaptı.
15.07.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'a İlhan Omar tepkisi
ABD Başkanı Trump'a İlhan Omar tepkisi Sosyal medya üzerinden Minnesota eyaleti Demokrat vekili Müslüman İlhan Omar’ı hedef gösteren ABD Başkanı Donald Trump’a tepki yağdı.
13.04.2019 Dünya
İsrail lobisinin toplantısı Washington'da protestolarla başladı
İsrail lobisinin toplantısı Washington'da protestolarla başladı ABD'deki en etkili İsrail yanlısı lobi kuruluşlarından Amerika İsrail Halkla İlişkiler Komitesinin (AIPAC) yıllık toplantısı protestolarla başladı.
25.03.2019 Dünya
Cumhuriyetçilerden Ilhan Omar'a "terörist" benzetmesi
Cumhuriyetçilerden Ilhan Omar'a "terörist" benzetmesi ABD'nin West Virginia Eyalet Meclisi binasına Cumhuriyetçiler tarafından asılan afişte, ABD Kongresi'nin ilk başörtülü Müslüman üyesi Ilhan Omar "teröriste" benzetildi.
2.03.2019 Dünya
ABD siyasetinin gölge gücü: İsrail lobisi AIPAC
ABD siyasetinin gölge gücü: İsrail lobisi AIPAC ABD'nin ilk Müslüman başörtülü Kongre üyesi İlhan Omar'ın, Washington'daki en güçlü lobilerden Amerikan-İsrail Halkla İlişkiler Komitesinin (AIPAC) ekonomik yardımda bulunarak Kongre üyelerini satın aldığı yönündeki yorumları, ülkede antisemitizm tartışmalarını tekrar alevlendirdi. Minnesota'dan Demokrat Partinin temsilcisi olarak Kongreye giren Omar'ın açıklamaları nedeniyle gerek partisinden gerek Cumhuriyetçilerden aldığı sert tepkiler, AIPAC'ın politikaya hevesi ve Kongre üzerindeki etkisini ortaya koyuyor.
13.02.2019 Dünya
ABD'de Demokrat isimlerden İlhan Omar'a destek
ABD'de Demokrat isimlerden İlhan Omar'a destek ABD'de son günlerde antisemitizm tartışmalarıyla gündeme gelen Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar'a, Demokrat Partinin İlerici Meclis Alt Grubu ve partililerden destek mesajları geldi.
13.02.2019 Dünya
'Venezuela muhalefetini gaza getirmeyin!'
'Venezuela muhalefetini gaza getirmeyin!' ABD Temsilciler Meclisi Üyesi İlhan Omar, "Venezuela’daki ABD destekli darbe, (Venezuela halkının) karşılaştıkları korkunç sorunlara çözüm değil" derken Temsilciler Meclisi Üyesi Ro Khanna, "ABD, Venezuela gibi kutuplaşmış ve çatışma içindeki bir ülkenin muhalefet liderini gaza getirmemeli" ifadelerini kullandı.
25.01.2019 Dünya
ABD Kongresinde Türk rüzgarı
ABD Kongresinde Türk rüzgarı Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Turkish Heritage ORGANİZATİON, ABD Kongresinin ilk günü yapılan yemin töreninde hazır bulunarak kırkın üzerinde Kongre ve Senato Üyesi ile görüştü.
4.01.2019 Dünya
İlhan Omar'dan önemli açıklamalar
İlhan Omar'dan önemli açıklamalar ABD Temsilciler Meclisi üyeliğine seçilen Somali asıllı İlhan Omar, "Yerlilerden çalınan ve siyahi kölelerin sırtında kurulan bu toprakları, kaynaşma ve dini özgürlük idealleriyle yetişen bir ülke yapacağız." dedi.
4.01.2019 Dünya
Dedesinden kalma Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti
Dedesinden kalma Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti Ara seçimlerde Minnesota eyaletinden Temsilciler Meclisine seçilen Somali asıllı İlhan Omar, 1995 yılında mülteci olarak ABD'ye geldiğinde yanında taşıdığı dedesinden kalma Kur'an-ı Kerim üzerine yemin etti.
4.01.2019 Dünya
ABD'de Kuran'a el basarak yemin edecek
ABD'de Kuran'a el basarak yemin edecek ABD'deki ara seçimlerde Minnesota eyaletinden Temsilciler Meclisine giren Somali asıllı Müslüman siyasetçi Ilhan Omar, Kongredeki yemin törenine saatler kala geçmişiyle ilgili dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.
3.01.2019 Dünya
ABD Kongre üyeleri yarın yemin edecek
ABD Kongre üyeleri yarın yemin edecek ABD'de 6 Kasım ara seçimlerinde galip gelen Temsilciler Meclisi ve Senato üyeleri, yarın Kongrede yemin edecek.
2.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ilhan Omar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ılhan omar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.