Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! KPSS şartı yok!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sınavla iletişim uzman yardımcısı alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, atama yapılabilecek azami kadro sayısı 30 olarak açıklandı. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi sınav başvurusu nasıl yapılır? İşte İletişim uzman yardımcısı alımı 2021 başvuru şartları...
16.07.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı 30 iletişim başkanlığı uzman yardımcısı alacak! (Başvuru şartları, sınav tarihi ve süresi)
Cumhurbaşkanlığı 30 iletişim başkanlığı uzman yardımcısı alacak! (Başvuru şartları, sınav tarihi ve süresi) Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alacağını duyurmasının ardından, başvuruda bulunacak adaylar için personel alımı başvuru şartlarını açıkladı. Ankara’da görev yapacak iletişim uzman yardımcılığı başvuru şartları nelerdir?
18.01.2020 Personel Alımı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı duyurdu! İletişim uzman yardımcısı alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Sınava başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Adayların, 35 yaşını doldurmamış, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iletişim fakülteleri ve mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.12.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sınavla iletişim uzman yardımcısı alacak! Yayımlanan ilana göre, İletişim Uzman Yardımcısı unvanıyla atama yapılabilecek azami kadro sayısı 30 olarak belirlendi. İletişim uzman yardımcısı sınav başvurusu 24 Ocak’ta başlıyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte iletişim uzmanı alımı başvuru şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
TÜBİTAK 98 personel alacak! İşte TÜBİTAK iş başvurusu sistemi!
TÜBİTAK 98 personel alacak! İşte TÜBİTAK iş başvurusu sistemi! TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, TÜBİTAK BİLGEM'e uzman, uzman yardımcısı, AR-GE personeli (araştırmacı) alınacak. Başvurular TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden yapılabilecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı 2021 başvuru şartları ve TÜBİTAK iş başvurusu ekranı!
26.04.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor!
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) personel alıyor. BTK personel alımı ilanına göre, kuruma 30 bilişim uzman yardımcısı alınacak. BTK personel alımı için bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolara personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, BTK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman yardımcısı alımı ilanı, başvuru şartları ve sınava ilişkin bilgiler...
10.01.2021 Personel Alımı
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak…
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak… Kamu personel alımı yapılacak. 22 kamu kurumu 3 bin 500 personel alımı için ilana çıkarken, toplamda 100 bine yakın personel istihdam edilecek. Öğretmenden doktora, emniyet görevlisinden eczacıya, hemşireden din görevlisine, bekçiden madenciye kadar alım yapılacak. Kamu kurumları yeni ihtiyaca göre İŞKUR üzerinden KPSS 60, 70 taban puanı şartı ile KPSS şartsız olarak memur alımı yapacak.
1.01.2021 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak!
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak! KPSS'nin açıklanmasının ardından pek çok kişi devlete kademelerinde memur olmak için Devlet Personel Başkanlığı ilanlarını takip ediyor. Devlete bağlı kurum ve kuruluşlara binlerce teknisyenden, sağlık personeline, sekreter ve büro personelinden maliye uzman yardımcısına kadar pek çok kadroda memur, işçi, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Başvurular nasıl yapılır? İşte Devlet Personel Başkanlığı ilanları ve kamu personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2020 Personel Alımı
Türk Patent ve Marka Kurumu 120 personel alıyor! Türk Patent ve Marka Kurumu personel alımı başvuru şartları!
Türk Patent ve Marka Kurumu 120 personel alıyor! Türk Patent ve Marka Kurumu personel alımı başvuru şartları! Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere KPSS puan türü, taban puanı ve YDS taban puanı ile Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı kadrosuna 120 personel alıyor. Peki, Türk Patent ve Marka Kurumu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Türk Patent ve Marka Kurumu personel alımı başvuru şartları...
10.07.2020 Personel Alımı
SGK duyurdu: Personel alınacak...
SGK duyurdu: Personel alınacak... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 20 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı alacak.
29.05.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına uzman yardımcıları alınacak! Başvuru şartları neler?
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına uzman yardımcıları alınacak! Başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda yer alan personel alımı için detaylar belli oldu. Peki başvuru şartları neler? Sınav şekli ve detayları ne? İşte detaylar…
27.01.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
KOSGEB 57 personel alacak
KOSGEB 57 personel alacak KOSGEB, taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere kobi yardımcısı alımı yapacağını duyurmuştu. Adaylar, E-Devlet şifrelerini kullanarak KOSGEB personel alımı başvurusunda bulunabiliyor.
10.06.2019 Personel Alımı
İletişim Başkanlığı 29 personel alıyor! Başvurular başladı, işte detaylar...
İletişim Başkanlığı 29 personel alıyor! Başvurular başladı, işte detaylar... İletişim Başkanlığı, İletişim Uzman Yardımcısı unvanıyla 29 personel istihdam edeceğini açıkladı ve söz konusu pozisyonlar için işe alım süreciyle ilgili bir ilan yayınladı. 14 Ocak'ta başlayan başvuruların sonlanması için sayılı günler kaldı. İletişim Başkanlığında iş imkanı bulacak olan adaylar için başvuru ve sınav tarihleri ile başvuru şartları ve diğer tüm detaylar haberimizde.
16.01.2019 Personel Alımı
PTT personel alımı sınav sonuçları açıklandı! 5 bin kişi...
PTT personel alımı sınav sonuçları açıklandı! 5 bin kişi... PTT personel alımı 12 Ağustos'ta gerçekleşti. Hemen sonrasında gözler PTT sınav sonucunun ne zaman açıklanacağına çevrildi. Yeni yayınlanan duyuruda 5 bin kişinin alınacağı PTT yazılı sınav sonuçlarının açıklandığı açıklandı.
20.09.2018 Gündem
Memur alımları başladı! Peki hangi devlet kurumu kaç personel alacak?
Memur alımları başladı! Peki hangi devlet kurumu kaç personel alacak? Kamuya memur alımları başladı. Kamu kuruluşlarına 50 bin civarı memur alınacağı duyuruldu. Ülkemizde Temmuz ayında yaşanan talihsiz olay sonrası bir yandan işten çıkarmalar devam ederken bir yandan da işe alımlar gerçekleşiyor. Peki kamu kuruluşlarında hangi departmana kaç kişi alınacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte memur adaylarını yakından ilgilendiren bilgiler ve detaylar...
29.09.2021 Gündem
Kamuya 40 bin memur alınacak
Kamuya 40 bin memur alınacak FETÖ terör örgütü mensuplarının uzaklaştırılması sonrası birçok kurum yeni memur alımı için ilana çıktı. KPSS yanında sözlü mülakat da yapılacak. En çok alım eğitim ve poliste.....
13.08.2016 Ekonomi
Maliye'den 3 bin kişiye iş
Maliye'den 3 bin kişiye iş Kayıt dışıyla mücadele için müfettiş sayısını artırmayı planlayan Maliye bu yıl bin 500 uzman yardımcısı, 150 avukat, 200 şoför ve 200 de güvenlikçi alacak...
22.02.2015 Ekonomi
929 yeni personel alınacak
929 yeni personel alınacak İşte alınacak kadrolar...
26.08.2013 Ekonomi
İstemeyen ödeme Meclis’te!
İstemeyen ödeme Meclis’te! Bankaların istemediği cep telefonlarından yapılan işlemlerin tasarısı Meclis’e sunuldu
26.05.2013 Ekonomi
Cepten ödemeye BDDK bakacak!
Cepten ödemeye BDDK bakacak! Tartışmada GSM şirketlerinin istediği oldu
11.05.2013 Ekonomi