İlanı Aşk

İlanı Aşk

Son dakika ilanı aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilanı aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilanı aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlanı Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilanı aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ilanı aşk haberi bulunmuştur. Tüm ilanı aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın!
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın! Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkkava'da sahnesinde sevenlerine muhteşem saatler yaşattı. Tarzı ve sahne kostümleriyle farklılığını sürekli dışa vuran Yıldız Tilbe bu kez sahneden mor bir renk seçti. Ünlü şarkıcı, sahneye meslektaşı Yılmaz Morgül'ü davet etti. Morgül ise Tilbe’ye hayatımda aşık olduğum tek kadın, iltifatını yaptı.
20.09.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Magazin
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti! Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Magazin
Eşinin annesine aşk mesajları gönderdi! 'Kocan bana aşık, boşan bu adamdan'
Eşinin annesine aşk mesajları gönderdi! 'Kocan bana aşık, boşan bu adamdan' Eşinin, annesine âşık olduğunu öğrenen genç kadın, annesine eşi tarafından atılan aşk mesajlarını görünce sinir krizi geçirdi. 6 yıllık evliliği boyunca kocasının annesine duyduğu aşkı itiraf etmesi sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşayan mağdur eş, Aile Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı. Genç kadın ‘’Kocam anneme ilan-ı aşk etti. Bizi boşayın’’ dedi.
15.09.2021 Gündem
İrem Derici: Selülit saçma bir konu
İrem Derici: Selülit saçma bir konu Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, tatil planını anlatırken, selülit konusu da değindi.
13.07.2020 Magazin
Aşk gecesi
Aşk gecesi 10 gün önce barışan oyuncu Gamze Topuz ile eski futbolcu Tümer Metin, önceki akşam Nişantaşı Dutluk isimli mekanda eğlendi.
11.10.2017 Magazin
İlanı aşk böyle olur
İlanı aşk böyle olur 6 yıllık evliliğini 9 ay önce bitiren popçu Gökhan Özen, ABD’li model Rachel Howell ile aşk yaşamaya başladı
30.08.2017 Magazin
Yerine göre seksi yerine göre masumum
Yerine göre seksi yerine göre masumum 2016 Miss Turkey ikincisi Tansu Sıla Çakır, Miss Universe'de Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor. Kariyerine oyunculukla devam edeceğini söyleyen Çakır, "Her rolde kendimi görüyorum. Oyunculuk yapmak istiyorum” diyor.
13.01.2017 Arşiv
Yüksek Sosyete 13. yeni bölümü ile bu akşam Star'da!
Yüksek Sosyete 13. yeni bölümü ile bu akşam Star'da! Yüksek Sosyete 13. Yeni bölüm heyecanı başladı. Reyting listelerini alt üst eden dizi Yüksek Sosyete’nin yeni bölümünde Ece'ye Mert ilanı aşk ediyor. Cansu'nun sır perdesi aralanıyor. Mert olaylar karşısında ne yapacak? Metin ve Süreyya arasındaki ilişki sarsılırken Cansu zor durumda kalıyor. İşte bu akşam ekranlara gelecek olan Yüksek Sosyete hakkında merak edilenler ve 13. yeni bölüm fragmanları...
29.09.2021 Gündem
Caner’in A’Ş’K  itirafı
Caner’in A’Ş’K itirafı Fenerbahçe’den İtalyan takımı İnter’e transfer olan Caner Erkin, önceki akşam adeta ilanı-aşk etti...
30.07.2016 Magazin
Aşk kazası
Aşk kazası İbrahim Tatlıses boşandığı Ayşegül Yıldız’a Instagram’dan “Sana çok düşkünüm. Ben bitti demeden bitmez!” diyerek ilan-ı aşk etti. Ama yanlışlıkla Petek Dinçöz’ün fotoğrafını kullanınca dillere düştü
3.03.2016 Magazin
Derya'dan ilanı aşk
Derya'dan ilanı aşk Bir süredir oyuncu Seçkin Özdemir ile birlikte olan Derya Şensoy aşka geldi...
6.02.2016 Magazin
Her kadın Cem'den hoşlanır!
Her kadın Cem'den hoşlanır! Eski voleybolcu Duygu Bal, ünlü şovmene adeta ilanı aşk etti
14.11.2015 Magazin
Ayrılık sebebi belli oldu
Ayrılık sebebi belli oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile adı aşk dedikodularına karışan Zeynep Ece Akengin’in sosyal medyadan yaptığı ilanı aşk Erbil’in başına iş açtı Akengin, Instagram sayfasında,"Sevdiğim tek erkek Mehmet Ali Erbil bana yaşattığın bu güzel duygular için teşekkür ederim" yazmıştı...
25.08.2015 Magazin
Kara Para Aşk dizisinde heyecan devam ediyor 45.bölüm fragmanı-izle
Kara Para Aşk dizisinde heyecan devam ediyor 45.bölüm fragmanı-izle ATV'nin fenomen dizisi Kara Para Aşk dizisi 45.bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Kara Para Aşk dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak! Kara Para Aşk 45.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..
4.05.2015 Magazin
Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Para Aşk son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Tayyar'ın kendisini öldürmek isteyeceğini anlayan Hüseyin son anda adamların elinden kurtulmayı başardı. Peki Kara Para Aşk'ta yeni bölümde neler yaşanacak? Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.04.2015 Magazin
Kara Para Aşk 44.bölüm fragmanını-izle
Kara Para Aşk 44.bölüm fragmanını-izle Kara Para Aşk dizisi 44.bölüm ile devam ediyor. Kara Para Aşk dizisinde 44.bölümde neler yaşanacak. Kara Para Aşk 44.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..
29.04.2015 Magazin
'Bana çıplak fotoğraflarını...'
'Bana çıplak fotoğraflarını...' Güzel şarkıcıdan o haberlere açıklama geldi
21.01.2014 Dünya
Filenin sultanı Neslihan boşandı!
Filenin sultanı Neslihan boşandı! Dünyaca ünlü voleybolcu Neslihan Darnel'in, 2006'da evlendiği G.S. Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel'den geçen hafta boşandığı ortaya çıktı
27.03.2013 Futbol
Otobüsle ilan-ı aşk!
Otobüsle ilan-ı aşk! Çorum'da gizemli aşık aşkı için ilginç bir yöntem buldu...
28.10.2012 Yaşam
Dünya bu skandalı konuşuyor!
Dünya bu skandalı konuşuyor! 24 yaşındaki popçu 12 yaşındaki kız ile...
28.09.2012 Yaşam
Neslihan   vazgeçti...
Neslihan vazgeçti... Milli voleybolcu çıkan dedikodular yüzünden...
8.09.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlanı Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilanı aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.