İl Olmaya Aday İlçeler

İl Olmaya Aday İlçeler

Son dakika il olmaya aday ilçeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il olmaya aday ilçeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il olmaya aday ilçeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Olmaya Aday İlçeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il olmaya aday ilçeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 il olmaya aday ilçeler haberi bulunmuştur. Tüm il olmaya aday ilçeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Türkiye 82 il mi oldu? Türkiye'nin 82. ili hangi ilçe olacak? İşte il olması beklenen ilçeler...
Türkiye 82 il mi oldu? Türkiye'nin 82. ili hangi ilçe olacak? İşte il olması beklenen ilçeler... Türkiye 82 il mi oldu? Ülkemizde 81 il vardır. Bu illere bağlı 922 ilçe bulunuyor. Bir ilçenin il olabilmesi için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Nüfus, ulaşım, ekonomik çeşitlilik gibi kriterlerden geçen bir ilçe il olmaya yakın hale geliyor. Peki Türkiye'nin 82. ili olmaya yakın ilçeler hangileri? Liste belli oldu!
24.01.2024 Yaşam
AK Parti’de ‘100 il 1000 ilçe’ çalışması
AK Parti’de ‘100 il 1000 ilçe’ çalışması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 il, 1000 ilçe vaadi il olmak isteyen ilçelerde heyecan yaratırken, AK Parti’nin konuyla ilgili çalışmayı 14 Mayıs seçimleri öncesi başlattığı öğrenildi. Ancak küskünlük endişesi nedeniyle yerel seçimler öncesi adım atılmayacak​.
16.06.2023 Gündem
İl sayısı 100 olacak mı? AK Parti'den il olmayı bekleyen ilçeler çalışması
İl sayısı 100 olacak mı? AK Parti'den il olmayı bekleyen ilçeler çalışması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmada dile getirdiği 19 yeni il ve 27 yeni ilçe teklifine AK Parti'nin olumlu yaklaştığı öğrenildi. CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun canlı yayında kulis bilgilerini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin ikili görüşmelerinde bu konuyu gündeme alırlarsa; Cumhur İttifakı’nın bu konuyu masaya yatırabileceği değerlendirmesi yapıldı.
15.06.2023 Gündem
İl olacak ilçeler listesi! 100 il projesi hangi ilçeler il olacak, 19 yeni il hangileri? Yeni il olacak ilçeler
İl olacak ilçeler listesi! 100 il projesi hangi ilçeler il olacak, 19 yeni il hangileri? Yeni il olacak ilçeler Devlet Bahçeli Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkarılması gerektiğini, ilçe sayısının ise 1000'e çıkarılması gerektiğini söyleyerek “Cumhuriyet’in 100’ncü yıldönümünde 100 maddelik Anayasa teklif metnimiz de çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür. " ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından İl olacak ilçeler merak edilmeye başlandı. İşte il olmaya aday ilçeler…
15.06.2023 Gündem
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter Hollandalı uyuşturucu baronunun Türkiye koluna operasyon yapıldı. Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
100 il için ilk sinyal verildi! İşte en yüksek nüfuslu ilçeler ve il olmaya aday ilçeler
100 il için ilk sinyal verildi! İşte en yüksek nüfuslu ilçeler ve il olmaya aday ilçeler 100 il için ilk kıvılcım atıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimin ardından 100 il için ilk sinyali partisinin grup toplantısında verdi. Bahçeli, "Cumhuriyet'in 100'ncü yıldönümünde 100 maddelik Anayasa teklif metnimiz de çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür." ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından 922 ilçe içinden 19 tanesi öne çıktı. Hem gelişmişlik hem de nüfusuyla önde olan ilçeler merak edilmeye başlandı. Peki Türkiye'de hangi ilçeler il olabiliyor? 922 ilçe arasından hangisi il olmaya aday. İşte merak edilenler...
13.06.2023 Gündem
Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler belli oldu! İşte nüfusu en çok ve en az olan ilçeler...
Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler belli oldu! İşte nüfusu en çok ve en az olan ilçeler... Türkiye'nin 82 iline bağlı 922 ilçesi var. Özellikle büyükşehir merkezlerindeki kimi ilçelerin nüfusları birçok ilden bile büyük. 30'u büyükşehir statüsünde olan illerimizin arasına katılmak isteyen de birçok ilçemiz bulunuyor.
2.08.2022 Yaşam
Türkiye'de milyonlar cevabını bekliyor: İşte il olmaya aday ilçeler!
Türkiye'de milyonlar cevabını bekliyor: İşte il olmaya aday ilçeler! Türkiye'de 81 ilde 922 ilçe var. Özellikle büyükşehir merkezlerindeki kimi ilçelerin nüfusları birçok ilden bile büyük.
23.11.2021 Yaşam
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler Türkiye'de il sayısının 100'u bulacağı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Bu çerçevede il olmaya aday şehirler merak ediliyor. En kalabalık ilçeler açıklandı. TÜİK'in açıkladığı son rakamlara göre bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler belli oldu.
14.09.2023 Yaşam
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler...
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler... En kalabalık ilçeler açıklandı. TÜİK'in açıkladığı son rakamlara göre bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler belli oldu. Ahlat’taki 1071 Millet Bahçesi alanında düzenlenen programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlatlıları müjdeye boğan bir açıklamada bulundu. AK Parti’den Ahlat için il açıklaması geldi. 0
2.07.2022 Yaşam
Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak?
Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak? Türkiye'de 100 il olacağı iddiaları sosyal medyada en çok merak edilen konu olurken, il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Peki, Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak?
27.06.2022 Yaşam
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
AK Parti'den İstanbul açıklaması!
AK Parti'den İstanbul açıklaması! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İstanbul’daki yerel seçim sonuçlarına itiraz sonucunda AK Parti'nin hanesini yazılan rakamları açıkladı. Yavuz,"Sadece geçersiz oy sayımından AK Parti lehine kaydedilen oy sayısı 5 bin 69 oydur. Daha da artacaktır bu. Bu rakam yüzde 88,5 itibarıyla" ifadelerini kullandı.
8.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hadi buyur! Neden çözmüyorsunuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hadi buyur! Neden çözmüyorsunuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı toplantısında konuştu. Erdoğan İzmir İZBAN'daki grevi hatırlatarak 'İzmir'de, İZBAN'da grev var. Hadi buyur neden çözmüyorsunuz? CHP mantığında grev var' dedi.
30.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Partisinin 16’sı büyükşehir 40 il belediye başkan adayını hafta sonu törenle açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında da Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 20 ilin adayını daha açıkladı. Erdoğan ayrıca konuşmasında, "Aralık ayı ile birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019'a güçlü bir giriş yapacağız" dedi.
27.11.2018 Gündem
Türkiye'yi bölgelere ayırmışlar! MİT çözdü
Türkiye'yi bölgelere ayırmışlar! MİT çözdü Emniyet tarafından yürütülen mahrem imamlar soruşturması çerçevesindeki elde edilen yeni veriler ve FETÖ’nün iç yapılanması da ortaya çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
İl olmaya uygun 8 ilçe
İl olmaya uygun 8 ilçe Türkiye'de il olmaya uygun olan 8 ilçe tespit edildi. Alanya birinci sırada yer aldı...
29.09.2021 Gündem
İşte il olmaya uygun 8 ilçe!
İşte il olmaya uygun 8 ilçe! Türkiye'de il olmaya uygun olan 8 ilçe tespit edildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Olmaya Aday İlçeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il olmaya aday ilçeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.