İl Ablası

İl Ablası

Son dakika il ablası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il ablası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il ablası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Ablası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il ablası gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 il ablası haberi bulunmuştur. Tüm il ablası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı
Ankara'da firari FETÖ üyelerine operasyon; yöneticiler dahil 16 gözaltı Ankara'da, polis ekiplerince firari FETÖ/PDY mensuplarına yönelik operasyonda, aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.
17.01.2023 Gündem
FETÖ’nün 'para kasası' zanlıları yakalandı
FETÖ’nün 'para kasası' zanlıları yakalandı Kütahya'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 'gaybubet evleri'ne eş zamanlı baskın yapıldı. Aralarında 'il ablası ve para kasası' konumunda olan kişilerin de yer aldığı 21 şüpheli yakalandı.
9.10.2020 Gündem
Mersin'de FETÖ elebaşı Gülen'in imzasının olduğu saatle yakalandı!
Mersin'de FETÖ elebaşı Gülen'in imzasının olduğu saatle yakalandı! Mersin merkezli 3 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 'il imamı' olduğu tespit edilen C.S. ve 'il ablası' olduğu belirlenen Y.B. yakalandı. C.S.'nin adresinde yapılan aramada Fetullah Gülen imzalı saat de bulundu.
15.06.2020 Gündem
FETÖ'nün Sivas "il ablası" Ankara'da yakalandı
FETÖ'nün Sivas "il ablası" Ankara'da yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün Sivas "il ablası" olduğu iddia edilen zanlı, Ankara'da saklandığı evde gözaltına alındı.
5.11.2019 Gündem
Mersin merkezli 6 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 49 gözaltı...
Mersin merkezli 6 ilde FETÖ/PDY operasyonu! 49 gözaltı... Mersin merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 49 şüpheli gözaltına alındı.
17.10.2019 Gündem
FETÖ'nün 'Kırıkkale ablası'na 10 yıl hapis
FETÖ'nün 'Kırıkkale ablası'na 10 yıl hapis Kırklareli'de, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan, örgütün 'Kırıkkale il ablası', 'Nesibe' kod adlı Meryem Alkulak, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
6.09.2019 Gündem
Faruk İlk'in kızı itirafçı oldu: Babam beyin takımındaydı
Faruk İlk'in kızı itirafçı oldu: Babam beyin takımındaydı FETÖ’ye ait Samanyolu TV’nin Genel Müdür Yardımcısı Faruk İlk’in doktor kızı Selma Eryılmaz itirafçı oldu. Eryılmaz "Babam FETÖ elebaşının eski arkadaşı. Örgütün beyin takımındaydı" dedi.
15.08.2019 Gündem
Düzce'deki FETÖ davasında 77 sanık için karar!
Düzce'deki FETÖ davasında 77 sanık için karar! Düzce'de FETÖ'nün "çatı yapılanması"na ilişkin davada yargılanan 77 sanıktan 48'i, 2 yıl 2 ay 15 gün ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.
31.07.2019 Gündem
FETÖ davası tanığından itiraflar!
FETÖ davası tanığından itiraflar! Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bir sanığın tutuklu yargılandığı davada ifade veren tanık, örgütün düzenlediği "sohbetlere" ilişkin itiraflarda bulundu. Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Züleyha Tuğan ile avukatı hazır bulundu.
19.03.2019 Gündem
Ablaların 'izdivaç pazarlığı' deşifre edildi!
Ablaların 'izdivaç pazarlığı' deşifre edildi! Kırklareli'nde devam eden Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davası kapsamında deşifre edilen ByLock yazışmalarında, örgüt içerisinde evlendirilmek istenen kadın üyelerin kişisel bilgilerinin yer aldığı tespit edildi.
8.10.2018 Gündem
FETÖ'nün sözde "il ablası"na 10 yıl hapis
FETÖ'nün sözde "il ablası"na 10 yıl hapis İzmir'de "FETÖ/PDY üyesi" olduğu gerekçesiyle yargılanan örgütün sözde "Bornova eyaleti il imamı"nın eşi 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
27.09.2018 Gündem
Antalya'da FETÖ'cü 'abla'ların yataklarının üstünde...
Antalya'da FETÖ'cü 'abla'ların yataklarının üstünde... Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, terör örgütü üyelerinin "hücre evleri"nde saklandıkları belirlenen 8 zanlı gözaltına alındı.
13.06.2018 Gündem
O kadın tutuklandı! Kod adı: Nesibe...
O kadın tutuklandı! Kod adı: Nesibe... Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) sözde "Kırıkkale il ablası" olduğu ileri sürülen ve Ankara'da yakalanan firari zanlı tutuklandı.
16.03.2018 Gündem
Karı koca hücre evinde yakalandı!
Karı koca hücre evinde yakalandı! Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aranan ve hücre evinde yakalanan karı koca tutuklandı.
10.03.2018 Gündem
FETÖ ablasının telefonundaki şifreden suikast talimatı çıktı
FETÖ ablasının telefonundaki şifreden suikast talimatı çıktı Mersin'de yakalanan FETÖ'nün "Nurevşan" kod adlı "il ablası" Hülya Y'nin telefonunda bulunan Gülen'in video kaydındaki şifreli talimat çözüldü. Polis, Gülen'in video kaydındaki mesajda söylediği "sürekli bir 'metafizik gerilim' halinde bulunulması" sözlerinin, örgüt üyelerinden her an eylem ve suikastlara hazır olunması talimatı olduğunu belirledi.
6.03.2018 Gündem
ŞOK! FETÖ ablalarının ihtiyaç sahipleri üzerinden...
ŞOK! FETÖ ablalarının ihtiyaç sahipleri üzerinden... Adana merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan FETÖ'nün milli eğitim bölge ablası, il ve ilçe ablalarının yakalanmamak için para, gıda ve kıyafet yardımı yaptıkları ihtiyaç sahibi vatandaşların üzerine hat çıkarıp örgütün haberleşme programı ByLock yükledikleri ortaya çıktı.
21.02.2018 Gündem
FETÖ'nün kadın yapılanmasını tek tek anlattı
FETÖ'nün kadın yapılanmasını tek tek anlattı Karaman'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan Ö.K, örgütün kadın yapılanmasını anlattı.
29.01.2018 Gündem
FETÖ'nün Aydın "il ablası" Konya'da yakalandı
FETÖ'nün Aydın "il ablası" Konya'da yakalandı Aydın'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan sözde "il ablası" Konya'da yakalandı. Şüpheli, mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün para kasasının da aralarında bulunduğu 2 kişi tutuklandı
FETÖ'nün para kasasının da aralarında bulunduğu 2 kişi tutuklandı Çanakkale'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında İzmir'de yakalanan örgütün mali sorumlusu olduğu ileri sürülen Ahmet Asam (42) ile il imamı özel hizmet sorumlusu olduğu idida edilen Ali Posbıyık (27) tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün para kasası olduğu belirtilen şüpheli, İzmir'de yakalandı
FETÖ'nün para kasası olduğu belirtilen şüpheli, İzmir'de yakalandı Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin mali sorumlusu olduğu öne sürülen 42 yaşındaki Ahmet Asam, 'İl Ablası Yardımcısı' olduğu belirlenen eşi Hilal Asam ve 'İl İmamı' olduğu gerekçesiyle aranan Abdullah Ürker özel hizmet sorumlusu 27 yaşındaki Ali Posbıyık'ı İzmir'de yakaladı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "Muğla il ablası" "gaybubet evi"nde yakalandı
FETÖ'nün "Muğla il ablası" "gaybubet evi"nde yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) sözde "Muğla il ablası" olarak aranan şüpheli, örgütün "güvenli ev" olarak tabir ettiği "gaybubet" evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de FETÖ operasyonları devam ediyor! Çok sayıda gözaltı var...
Türkiye'de FETÖ operasyonları devam ediyor! Çok sayıda gözaltı var... FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Türkiye genelindeki operasyonlar devam ediyor. Bugün, 19 ilde yapılan operasyonlarda toplam 60 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında askeri personel, öğretmen ve profesörler de var...
29.09.2021 Gündem
Mersin il ablası tutuklandı
Mersin il ablası tutuklandı Mersin'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 'il ablası' tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Karı-koca FETÖ'cü çıktılar
Karı-koca FETÖ'cü çıktılar FETÖ terör örgütünün Muş il imamlığı ve il ablalığı yaptığı tesbit edilen karı-koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Kaymakam uçağa binerken gözaltına alındı
Kaymakam uçağa binerken gözaltına alındı Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan bir kaymakamın uçağa binerek yurt dışına çıkmak isterken gözaltına alındığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Ablası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il ablası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.