İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Saatler içerisinde 100 bin lira zam
İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Saatler içerisinde 100 bin lira zam İkinci el araba alacaklar dikkat! İkinci el piyasası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çip krizi sadece sıfır araçları değil 2. el araba fiyatlarının da artmasına neden oldu. Hafta başından bu yana ikinci el araç fiyatları yüzde 10 yükseldi. İkinci el sitelerinde son 24 saatte 45 bine yakın araç ilanının fiyatı da değişti. Peki ikinci el araba almak isteyenler nasıl bir yol izlemeli? İşte merak edilen sorunun yanıtı...
21.11.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu Araba alacakları ilgilendiriyor. İkinci el araba fiyatlarına zam geldi. Yapılan zam oranı belli oldu. 2. el araba piyasasındaki hareketlilik sürerken araba alma planı yapanlar 'ikinci el araba fiyatları düşecek mi?' diye merak ediyor. Mart ayında ikinci el araba fiyatlarına bir miktar zam geldi. Peki ikinci eldeki fiyat artışı sürecek mi? İkinci el araba almak isteyenler için kritik uyarı!
14.04.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Belli oldu, zam oranı ve tarihi...
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Belli oldu, zam oranı ve tarihi... Araba alacak milyonlarca kişi İkinci el araba fiyatları ile ilgili araştırma yapıyor. Bir süre düşüş eğiliminde seyreden İkinci el araba fiyatları yükselişe geçti. İkinci el araba fiyatları ile ilgili son durum ne? İkinci el araç fiyatlarındaki yükselme devam edecek mi? İkinci el araba almak için doğru zaman mı? Geçen yıl pandemi nedeniyle fiyatların artış gösterdiği ikinci el otomobil piyasasında, düşüş yaşandı. Baharla birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceğini ve fiyatlara zam geleceğini belirten Garaj Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5 ila 10 arası zam yapılabilir” dedi.
28.03.2021 Otomobil