İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Bu akşam saat 19:23'te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.
5.02.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak?
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak? 'Yeni Evim', 'İlk evim, İlk işyerim' ve 'İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim' kampanyalarından sonra İkinci el konutlarla ilgili destek paketi üzerindeki çalışma sürüyor. Öncelik ilk evini alacak vatandaşların olacak. Çalışmanın detaylarının bu ay içerisinde açıklanması bekleniyor.
4.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor
Bakan Kurum duyurdu! İkinci el konutlar için yeni kampanya geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İkinci el konutlarla ilgili vatandaşlarımızın alabilmesi için çalışmaları da yapacağız. Tüm dünyada sosyal konut anlayışı rafa kaldırılmışken biz cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kampanyasının detayları belli oldu! Bakan Nebati duyurdu
0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kampanyasının detayları belli oldu! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kampanyasının detaylarını açıkladı. Bakan Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Konut Finansmanı Projesi kapsamında ilk konutu alacak vatandaşlara çok uygun maliyetli kredi imkanı sunduklarını ifade etti.
10.05.2022 Ekonomi
Konut kredisi yapılandırma olacak mı? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi 0,64 - 0.74 faizle yapılandırılabilir mi?
Konut kredisi yapılandırma olacak mı? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi 0,64 - 0.74 faizle yapılandırılabilir mi? Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından düşük faizli konut kredisi paketinin sunulmasının ardından, kampanya önce kredi kullananlar araştırmalarını hızlandırdı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank tarafından başlatılan sonrasında Katılım Bankalarının da katıldığı 0,64 faiz oranı ile sıfır konut, 0,74 faiz oranı ile de ikinci el konut kampanyası sürerken, öncesinde konut kredisi çeken vatandaşlar arama motorlarına yöneldi, Konut kredisi yapılandırma var mı sorusuna cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
17.06.2020 Gündem
Kamu bankalarından yeni kredi paketi!Tarihi fırsat...
Kamu bankalarından yeni kredi paketi!Tarihi fırsat... Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'tan kredi hamlesi... Nakit ihtiyacı olan, ev sahibi olmak isteyen ya da ev eşyası almak isteyenler için bugüne kadar görülmemiş faiz oranları ile kredi alma imkanı sunuldu. Corona virüs sonrası ekonomiye hareket getirecek olan kredi paketinin tüm detayları haberimizde...
2.06.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri