İkinci El Araçlar

İkinci El Araçlar

Son dakika İkinci el araçlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkinci el araçlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkinci el araçlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Araçlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el araçlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 ikinci el araçlar haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el araçlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açılaması geldi. İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Sıfır ve ikinci el araçlar dibi gördü
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Sıfır ve ikinci el araçlar dibi gördü Araba almak isteyen vatandaşlara önemli uyarı geldi. Yeni yıl itibarıyla ikinci el araç fiyatlarında nominal bazda bir miktar yükseliş görülse de enflasyona indirgendiğinde alıcı bulabilen reel fiyatlarda düşüş dikkat çekiyor. Peki kilometresi ve yaşına göre şu anda piyasada en çok talep gören araçlar hangileri? İşte detaylar...
27.02.2024 Ekonomi
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü İkinci el araç piyasasında son aylarda durgunluk yaşanıyor. Otomobil alacak vatandaşların, yeni araçlara yönelmesiyle ikinci el de düşüş yaşanmaya başladı. Düzce'de oto galerici İhsan Açıkgöz, son 1 yıldır ikinci el araç piyasasında yeni döneme girildiğini belirterek, "Eskiden sıfır araç alıp plaka takıldığında direkt 100-140 bin TL zarar ediliyordu. Müşteri zarar etmemek için 1-2 bin kilometre de otomobil alıyordu. Şu an ise bu ise tam tersine döndü. Sıfır araba şu an için çok revaçta, eski araba ise değerini kaybetmeye başladı" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Yeni ilanlarda dikkat çeken ayrıntı; İkinci el araçlar depremzede paylı satılıyor
Yeni ilanlarda dikkat çeken ayrıntı; İkinci el araçlar depremzede paylı satılıyor Deprem bölgelerine yardımlar sürerken, ilan sayfalarında ikinci el otomobiller bedelinin bir kısmı depremzedelere bağışlanacak şekilde satışa çıkarıldı.
11.02.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili son dakika uyarısı! Sahte oto ekspertize dikkat
Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili son dakika uyarısı! Sahte oto ekspertize dikkat Arabası olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Sahte oto ekspertiz raporlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Sıfır ve ikinci el araçlar kusursuz satılmaya çalışılırken, kritik bir uyarı geldi. Ekspertiz Uzmanı Kenan Öget, sıfır arabalarda dahi bazı sorunlar ile karşı karşıya kalınabileceğini ifade ederek, “Bunun fabrikasyon hatalardan veyahut da fabrikadan sonraki ana bayideki boyalardan kaynaklı, aynı şekilde sıfır olarak gördüğümüz şanzımanda yağ kaçakları olabiliyor” dedi.
3.02.2023 Yaşam
6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeyen araçların satışı için son iki gün
6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeyen araçların satışı için son iki gün İkinci el araçlar 15 Eylül'den sonra 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmediği takdirde satılamayacak. Bu tarihe kadar şartları yerine getirmeyen ikinci el araçların satışı için süre verilmişti.
13.09.2022 Otomobil
Arabası olana kötü haber geldi! Talep ve fiyatlar arttı
Arabası olana kötü haber geldi! Talep ve fiyatlar arttı Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Arabası olana kötü haber geldi. Eskişehir Sanayi Sitesi esnafı Şuayip Keskin, araç yedek parça taleplerinin de fiyatlarının da arttığında dikkat çekerek “Zamanında yapılmayan bakımlar, daha büyük arızalara sebep oluyor” uyarısında bulundu.
20.08.2022 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan otomobil ithalatı açıklaması!
Ticaret Bakanlığı'ndan otomobil ithalatı açıklaması! Ticaret Bakanlığı'ndan otomobil ithalatı hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, ''Gerekli belgelerini ibraz eden ve mevzuat hükümleriyle uyumlu beyanda bulunan yükümlülerin işlemlerinde herhangi bir aksama bulunmamaktadır'' ifadeleri yer aldı.
6.08.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! İkinci el araçlar için yeni öneri, ÖTV indirimi ve...
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! İkinci el araçlar için yeni öneri, ÖTV indirimi ve... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Son günlerde gündemdeki yerini koruyan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını durma noktasına getirdi. Otomobil satış rakamları ve fiyatlara ilişkin sektör temsilcilerinden çok kritik bir açıklama geldi. Piyasanın bayram sonrasında durma noktasına geldiği ifade eden sektör temsilcileri 'tek seferlik' öneride bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
6.08.2022 Ekonomi
2.el araç kiralamada işbirliği!
2.el araç kiralamada işbirliği! Firmalar 2. el araç kiralamada işbirliğine gidiyorlar...
24.06.2022 Otomobil
İkinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! TSB’den Araç Kasko Değer Listesi kararı!
İkinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! TSB’den Araç Kasko Değer Listesi kararı! Kasko bedeli yüksek ikinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! Türkiye Sigorta Birliği (TSB) duyurdu! Türkiye Sigorta Birliği; otomotiv sektöründeki sık değişen koşullar nedeniyle, tarafların mağduriyetini en aza indirmek için ‘Araç Kasko Değer Listesi’nin ayda üç kez güncelleyecek. Peki, Araç kasko değer listesi nereden bakılır? Araç kasko değeri sorgulama nasıl yapılır? Kasko Değer Listesi sorgulama ekranı!
21.06.2022 Ekonomi
Avrupa Parlamentosu'ndan dizel ve benzinli araçlarla ilgili flaş karar! Yasaklanacak
Avrupa Parlamentosu'ndan dizel ve benzinli araçlarla ilgili flaş karar! Yasaklanacak Avrupa Parlamentosu (AP), 2035 yılından itibaren dizel ve benzinli binek otomobillerin ve hafif ticari araçların satışının yasaklanmasına dair öneriyi onayladı.
8.06.2022 Dünya
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında son dakika açıklaması! 30 yıldır ilk kez oluyor! Yüzde 15...
İkinci el araba fiyatlarında son dakika açıklaması! 30 yıldır ilk kez oluyor! Yüzde 15... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatları düşüşe geçti. Araba alacak pek çok kişi fiyatların sıfır araçlara göre daha uygun olması nedeni ile ikinci el arabaya yöneliyor. Küresel çip krizinin sıfır araç bulunurluğunu azaltması, geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren ikinci el araba piyasasını hareketlendirmiş ve fiyatlarda yüzde 50’nin üzerinde artışa neden olmuştu. Ancak, aralık ayının sonundan itibaren ikinci el araç alışverişi neredeyse durma noktasına geldi. Öyle ki, iç pazarda tutulan belirli modeller hariç bireysel ilanların satılma süreleri 25 günden 39 günlere kadar çıktı. Aracını satamayanlar ise fiyatları düşürmek durumunda kaldı. İkinci el piyasasındaki durgunluğun başlıca nedenlerini taşıt kredilerinde düzenleme, yüksek faiz ve kurun seyriyle ilgili beklentiler şeklinde sıralayan uzmanlar, fiyatların yüzde 15 ila yüzde 18 arasında düştüğünü bildirdi. Öte yandan uzmanlar 30 yıldır ikinci el araba piyasasında ilk kez böyle bir şey olduğunu ifade etti.
19.02.2022 Ekonomi
İkinci el araçlar ile ilgili açıklama! Durma noktasına geldi, alım-satımlar...
İkinci el araçlar ile ilgili açıklama! Durma noktasına geldi, alım-satımlar... Kurdaki yükseliş ve ardından gelen sert düşüşle birlikte ikinci el otomobil piyasası durma noktasına gelmişti. Öte yandan banka faizlerinin de yüksek olması piyasayı olumsuz yönde etkilemişti. İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ederken, galericiler, havalar ısındıkça işlerinin düzeleceği konusunda ümitlerini sürdürüyor; bankaların faizleri düşürmesini bekliyor.
11.02.2022 Ekonomi
Araba almak isteyenler dikkat! Gerçek fiyatlar...
Araba almak isteyenler dikkat! Gerçek fiyatlar... Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama! Döviz kurundaki hızlı düşüş fiyatlara da yansımaya başladı. İndirim haberleri art arda geldi. Son zamanlarda, sürekli zamların yaşandığı ikinci el araba piyasasındaki gerçek fiyatlar ise bilirkişi tarafından hazırlanan raporlarla değerinin belirlendiği icradan satılık araçlarla ortaya çıkıyor. İşte detaylar...
24.12.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne?
İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? Dolar başta olmak üzere döviz kurlarında yaşayan düşüşün fiyatlara yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor. Özellikle perakende, akaryakıt ve teknoloji ürünleri başta olmak üzere indirim beklenen sektörlerden biri de otomobil piyasası oldu. Peki, İkinci el araba fiyatları düşer mi? 2. el araba fiyatlarında son durum ne? İkinci el araçlar düşecek mi? İşte detaylar...
22.12.2021 Ekonomi
2.el araca 200 milyon dolarlık yatırım
2.el araca 200 milyon dolarlık yatırım 2 el alım-satım platformu VavaCars, 2022’de Türkiye’deki yatırımını 200 milyon dolara ulaştırmayı hedefliyor.
15.12.2021 Otomobil
Mercedes'ten 2. elde atak geldi
Mercedes'ten 2. elde atak geldi Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” (Certified Pre-Owned) programını hayata geçiriyor.
12.10.2021 Otomobil
ÖTV indirimi sonrası sıfır araba alacaklara kritik uyarı!
ÖTV indirimi sonrası sıfır araba alacaklara kritik uyarı! Araba alacakları çok yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba almak isteyenler için son yılların en büyük fırsatı başladı. Fiyatlarda 50-60 bin lira arasında düşüş yaşandı. ÖTV’deki büyük indirim sonrası gözler sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarına çevrildi. Sıfır araba satışlarında artış yaşanacağını belirten sektör temsilcileri, ikinci el araba fiyatlarında da düşüş yaşanacağını söyledi.
17.08.2021 Ekonomi
Araba piyasasında flaş hareketlilik! Belli oldu, fiyatlar...
Araba piyasasında flaş hareketlilik! Belli oldu, fiyatlar... Araba alma planı yapanlar 'araba fiyatları artacak mı' diye araştırma yapıyor. Sıfır araçlarda uzun süredir yaşanan çip krizi nedeni ile birçok firma üretime ara verdi. Sıfır arabalarda yaşanan ürerim krizi ikinci el arabalarda fiyatların bir miktar yükselmesine neden oldu. Bahar aylarının gelmesi ise otomobil satışlarını olumlu yönde etkilerdi. Araba satışları arttı. Peki sıfır ve ikinci el araba piyasasında fiyatlarda artışı görülecek mi? Bayramdan sonra araba fiyatlarının artması bekleniyor mu? İşte araba fiyatları ile ilgili tüm detaylar...
4.05.2021 Ekonomi
Araba alım satımında yeni düzenleme! Tamamen değişiyor, artık...
Araba alım satımında yeni düzenleme! Tamamen değişiyor, artık... İkinci el araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İkinci el araba ile ilgili yeni karar! Kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında İkinci el araba satışında yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. İkinci el araba alım satımı tamamen değişiyor. ikinci el araçlara noter satışının yolu açılacak. Buna göre; Buna göre harç, araçların ilk tescilinden sonraki birinci satış ve devir işlemlerinde alım satım bedeli üzerinden alınacak. Harç, aracın ilk sahibinden noterdeki ikinci el satışı sırasında ödenecek. Peki ikinci el araba fiyatlarında son durum ne? İkinci el araba fiyatları yükselecek mi? Baharla birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceğini ve fiyatlara zam geleceği açıklandı.
31.03.2021 Ekonomi
İkinci el arabada yeni dönem! Değişiyor, ödeme...
İkinci el arabada yeni dönem! Değişiyor, ödeme... İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Bakanlık harekete geçti. Yeni düzenleme geliyor. Tamamen değişecek. Vergi sistemi geliyor. Hazine Maliye Bakanlığı’nca hazırlıkları sürdürülen torba kanun taslağına göre, ikinci el araçların noterdeki alım satım işlemlerinde binde 5 oranında vergi uygulanacak. Değeri 100 bin lira olan araç için 500 lira harç ödenecek. Peki yeni uygulama ikinci el araç piyasasını nasıl etkileyecek? İkinci el araba almak için doğru zaman mı? Tüm detaylar haberimizde...
9.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Araçlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el araçlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.