Iker Casillas

Iker Casillas

Son dakika Iker Casillas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Iker Casillas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Iker Casillas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iker Casillas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıker casillas gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 ıker casillas haberi bulunmuştur. Tüm ıker casillas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ronaldo Manchester United'ı ipten aldı! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları...
Ronaldo Manchester United'ı ipten aldı! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları... UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci hafta maçları sona erdi. Manchester United, Villarreal'i 2-1 yenerken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 90+5'te takımına zaferi getirdi.
29.09.2021 Futbol
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü İtalya'nın Juventus takımında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.
27.12.2020 Futbol
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen, Brezilya ve İspanya vatandaşlıkları bulunan futbolcu Diego Costa, vergi kaçırma suçlamasıyla 6 ay hapis cezası aldı.
4.06.2020 Futbol
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri!
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri! Şampiyona tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) kura çekimi yapıldı.
30.11.2019 Futbol
Iker Casillas yeşil sahalara döndü
Iker Casillas yeşil sahalara döndü Porto'nun İspanyol kalecisi Iker Casillas, 1 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonrası takımla çalışmalara başladı.
6.11.2019 Futbol
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu İspanya'ya kış olimpiyatlarında madalya kazandıran ilk kadın sporcu olan ve 11 gündür kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki eski kayakçı Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu.
4.09.2019 Dünya
Diego Costa hapis cezası alabilir!
Diego Costa hapis cezası alabilir! İspanya'nın başkenti Madrid'deki İl Mahkemesi Ekonomik Suçlar Savcılığı, Atletico Madrid'de forma giyen Brezilya asıllı İspanyol futbolcu Diego Costa hakkında 1 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu.
5.06.2019 İspanya
Iker Casillas futbolu bıraktı
Iker Casillas futbolu bıraktı Antrenmanda kalp krizi geçiren efsane kaleci Iker Casillas futbolu bıraktığını açıkladı.
17.05.2019 Futbol
Ünlü kaleciyle ilgili flaş iddia!
Ünlü kaleciyle ilgili flaş iddia! Real Madrid'de uzun yıllar forma giydikten sonra Porto'ya transfer olan Iker Casillas'ın kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor.
1.05.2019 Şampiyonlar Ligi
Eksik PSG ve Roma avantajı ele geçirdi!
Eksik PSG ve Roma avantajı ele geçirdi! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Paris Saint-Germain, Manchester United'ı 2-0, Roma da Porto'yu 2-1'lik skorlarla mağlup etti.
13.02.2019 Şampiyonlar Ligi
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo ile Porto kalecisi Casillas, 100 galibiyete ulaşarak tarihe adlarını yazdırdı.
13.12.2018 Şampiyonlar Ligi
Portekizli kaleci Beşiktaş'ı takibe aldı!
Portekizli kaleci Beşiktaş'ı takibe aldı! Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.
16.07.2018 Beşiktaş
Casillas 1000. maçına çıktı
Casillas 1000. maçına çıktı Dünya futbolunun sembol kalecilerinden Iker Casillas, Porto'nun ligde Belenenses'e 2-0 yenildiği müsabakada 1000. kez sahaya çıktı.
2.04.2018 Futbol
Casillas'ın Galatasaray üzüntüsü
Casillas'ın Galatasaray üzüntüsü İspanyol file bekçisi Iker Casillas, 2000 yılında Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçını tekrar yapmak istediğini söyledi.
19.12.2017 Galatasaray
Mert’e sürpriz görev
Mert’e sürpriz görev Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), rol aldığı yapımlar ve sahiplendiği sosyal sorumluluk projeleriyle geniş bir coğrafyada tanınan, başarılı oyuncu Mert Fırat’ı Türkiye’deki ilk İyi Niyet Elçisi olarak atadı
3.10.2017 Magazin
Tottenham da Cenk Tosun'un peşinde
Tottenham da Cenk Tosun'un peşinde Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Porto’nun dünyaca ünlü kalecisi İker Casillas’ı tam 32 metreden avlayan Cenk Tosun, karşılaşmayı takip eden Tottenham temsilcilerini kendisine hayran bıraktı. CT23, Crystal Palace ve Newcastle United’ın ardından Londra devini de peşine taktı.
16.09.2017 Beşiktaş
Tabanca gibi takım!
Tabanca gibi takım! Dragao’da önce Talisca sahne aldı, ardından Cenk, Casillas’ı avladı. Sezon başından beri performansıyla gençlik günlerini hatırlatan Babel de kapanışı yaparken kendisine pası veren ise form tutmaya başlayan Negredo oldu
14.09.2017 Beşiktaş
Quaresma için tarihi gece
Quaresma için tarihi gece Beşiktaş’ın süperstarı Quaresma, bu akşam Porto filelerini havalandırması halinde Siyah- Beyazlılar’ın tarihinde önemli bir başarıya imza atmış olacak. 33 yaşındaki yıldız, İker Casillas’ı avlarsa Avrupa Kupaları’nda 12 gole ulaşıp bu alanda Bobo’yu geride bırakacak.
13.09.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe Harun Tekin'i gündemine aldı
Fenerbahçe Harun Tekin'i gündemine aldı Volkan Demirel ile Carlos Kameni’nin yanına hem onlardan daha iyi hem de geleceği olan bir isim arayışındaki Fenerbahçe, bu konuda ciddi bir adım attı.
28.08.2017 Fenerbahçe
Casillas kararını verdi!
Casillas kararını verdi! Portekiz ekibi Porto'da forma giyen tecrübeli file bekçisi İker Casillas'ın sözleşmesini bir yıl uzattığını açıkladı.
6.07.2017 Antalyaspor
Yıldızlar takım arıyor
Yıldızlar takım arıyor Avrupa futbolunda geçen sezonki kulüpleriyle sözleşme süresi sona eren dünyaca ünlü birçok yıldız, gelecek sezon için teklif bekliyor.
22.06.2017 Futbol
Süper Lig'de bir bomba transfer daha!
Süper Lig'de bir bomba transfer daha! Antalyaspor transferde bir sürprize daha imza attı. Daha önce 3 futbolcu ile anlaşan kırmızı-beyazlı takım önemli bir ismi daha renklerine kattı.
16.06.2017 Antalyaspor
İtalyan gazeteci duyurdu! Iker Casillas bombası
İtalyan gazeteci duyurdu! Iker Casillas bombası Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Iker Casillas'ı transfer etmek istiyor.
15.06.2017 Futbol
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid'den ayrılma sebebini açıkladı
Real Madrid'den ayrılma sebebini açıkladı Real Madrid'in efsaneleri arasına adını yazdıran Ilker Casillas, eflatun-beyazlılardan ayrılma nedenini ilk kez açıkladı.
18.12.2016 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Iker Casillas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıker casillas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.