Casillas

Casillas

Son dakika casillas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan casillas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını casillas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Casillas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan casillas gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 casillas haberi bulunmuştur. Tüm casillas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu Barcelona'nın başarılı defans oyuncusu Gerard Pique ile şarkıcı Shakira birlikteliğini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Shakira hakkında şaşırtan bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının Cassilas ile birlikte olduğu öne sürüldü.
28.09.2022 Magazin
Ronaldo Manchester United'ı ipten aldı! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları...
Ronaldo Manchester United'ı ipten aldı! Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları... UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci hafta maçları sona erdi. Manchester United, Villarreal'i 2-1 yenerken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 90+5'te takımına zaferi getirdi.
29.09.2021 Futbol
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü İtalya'nın Juventus takımında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.
27.12.2020 Futbol
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası
Diego Costa’ya vergi kaçırmaktan 6 ay hapis cezası İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen, Brezilya ve İspanya vatandaşlıkları bulunan futbolcu Diego Costa, vergi kaçırma suçlamasıyla 6 ay hapis cezası aldı.
4.06.2020 Futbol
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları...
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları... Futbol menajeri Mendes çeşitli ülkelerden kulüplerin ve oyuncualrın paralarını aklayıp vergi kaçırmakla suçlanıyor. Falcao, Rodriguez, Martinez, Casillas, Danilo Pereira gibi isimlerin de banka hesapları inceleniyor.
6.03.2020 Galatasaray
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri!
İşte Türkiye'nin EURO 2020 rakipleri! Şampiyona tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) kura çekimi yapıldı.
30.11.2019 Futbol
Iker Casillas yeşil sahalara döndü
Iker Casillas yeşil sahalara döndü Porto'nun İspanyol kalecisi Iker Casillas, 1 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonrası takımla çalışmalara başladı.
6.11.2019 Futbol
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu
Ülke şokta! Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu İspanya'ya kış olimpiyatlarında madalya kazandıran ilk kadın sporcu olan ve 11 gündür kendisinden haber alınamayan 56 yaşındaki eski kayakçı Blanca Fernandez Ochoa ölü bulundu.
4.09.2019 Dünya
Diego Costa hapis cezası alabilir!
Diego Costa hapis cezası alabilir! İspanya'nın başkenti Madrid'deki İl Mahkemesi Ekonomik Suçlar Savcılığı, Atletico Madrid'de forma giyen Brezilya asıllı İspanyol futbolcu Diego Costa hakkında 1 milyon euro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu.
5.06.2019 İspanya
Iker Casillas futbolu bıraktı
Iker Casillas futbolu bıraktı Antrenmanda kalp krizi geçiren efsane kaleci Iker Casillas futbolu bıraktığını açıkladı.
17.05.2019 Futbol
Ünlü kaleciyle ilgili flaş iddia!
Ünlü kaleciyle ilgili flaş iddia! Real Madrid'de uzun yıllar forma giydikten sonra Porto'ya transfer olan Iker Casillas'ın kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor.
1.05.2019 Şampiyonlar Ligi
Eksik PSG ve Roma avantajı ele geçirdi!
Eksik PSG ve Roma avantajı ele geçirdi! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Paris Saint-Germain, Manchester United'ı 2-0, Roma da Porto'yu 2-1'lik skorlarla mağlup etti.
13.02.2019 Şampiyonlar Ligi
Pepe'ye 800 bin euroluk müjde!
Pepe'ye 800 bin euroluk müjde! Portekiz hükümetince onaylanan yeni yasa, ülkeye geri dönen futbolculara vergi indirimi getirdi. Beşiktaş’tan Porto’ya transfer olan Pepe bir anda, 800 bin eurosunu devlete vermekten kurtuldu.
14.01.2019 Futbol
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo ile Porto kalecisi Casillas, 100 galibiyete ulaşarak tarihe adlarını yazdırdı.
13.12.2018 Şampiyonlar Ligi
Aslan, Avrupa Ligi'nde! Schalke'den yardım eli...
Aslan, Avrupa Ligi'nde! Schalke'den yardım eli... Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında bugün Portekiz temsilcisi Porto'ya 3-2 yenildi. Ancak Schalke evinde Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenince Aslan, Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu.
11.12.2018 Galatasaray
CANLI! Galatasaray - Porto
CANLI! Galatasaray - Porto Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında bugün Portekiz temsilcisi Porto'yu konuk ediyor.
11.12.2018 Galatasaray
Portekiz'de dünyaları kaçırdık, liderliği bıraktık!
Portekiz'de dünyaları kaçırdık, liderliği bıraktık! Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Porto deplasmanından 1-0 yenik ayrıldı. Galatasaray Sinan, Rodrigues, Nagatomo ile birçok pozisyon yakaladı ama aradığı golü bulamadı.
3.10.2018 Galatasaray
CANLI! Porto - Galatasaray
CANLI! Porto - Galatasaray Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşıyor.
3.10.2018 Galatasaray
CANLI! Schalke - Porto
CANLI! Schalke - Porto UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakipleri Porto ve Schalke karşı karşıya geliyor.
18.09.2018 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş'a İspanyol kaleci
Beşiktaş'a İspanyol kaleci Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, Real Madrid'in 31 yaşındaki İspanyol kalecisi Kiko Casilla için girişimlere başladı.
6.08.2018 Beşiktaş
Portekizli kaleci Beşiktaş'ı takibe aldı!
Portekizli kaleci Beşiktaş'ı takibe aldı! Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.
16.07.2018 Beşiktaş
Casillas 1000. maçına çıktı
Casillas 1000. maçına çıktı Dünya futbolunun sembol kalecilerinden Iker Casillas, Porto'nun ligde Belenenses'e 2-0 yenildiği müsabakada 1000. kez sahaya çıktı.
2.04.2018 Futbol
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur Hamit Altıntop, gündemle ilgili birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Süper Lig
Casillas'ın Galatasaray üzüntüsü
Casillas'ın Galatasaray üzüntüsü İspanyol file bekçisi Iker Casillas, 2000 yılında Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçını tekrar yapmak istediğini söyledi.
19.12.2017 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nde en güzel gol yine "Cenk Tosun"dan
Şampiyonlar Ligi'nde en güzel gol yine "Cenk Tosun"dan Cenk'in Porto maçında 25 metre uzaklıktan Casillas'ı avladığı gol grup aşamalarının en iyi golü seçildi
18.12.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Casillas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki casillas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.