İhtar

İhtar

Son dakika ihtar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihtar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihtar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhtar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihtar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.039 ihtar haberi bulunmuştur. Tüm ihtar haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar!
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar! Arjantinli golcü, G.Saray’dan alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti, “Ya 5 Mart’a kadar paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim” dedi. Cim-Bom ise bu parayı tamamen ödeyemedi ama yapılandırma anlaşmasıyla sorunu çözdü
10.03.2024 Galatasaray
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakalarda çeşitli nedenlerden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi.
5.03.2024 Fenerbahçe
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası
Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye para cezası PFDK, Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 352 bin lira para cezası verdi.
13.02.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
Galatasaray'da kriz tırmanıyor! Abdülkerim Bardakcı sonrası bir ödeme ihtarı daha
Galatasaray'da kriz tırmanıyor! Abdülkerim Bardakcı sonrası bir ödeme ihtarı daha Galatasaray'da ödemelerin üst üste gelmesi yönetimi harekete geçirdi. Hakim Ziyech'in 1 aylık alacağı için anlayış göstermemesi, Abdülkerim Bardakcı'nın eski kulübü Konyaspor'un ihtar çekmesi sonrası şok bir gelişme daha yaşandı. Ödeme planı için düğmeye basan sarı-kırmızılılara bir oyuncusunun daha ihtar çektiği ortaya çıktı. İşte yaşanan gelişmelerin detayları...
3.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı krizi: İhtar çekildi, dava açacağız
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı krizi: İhtar çekildi, dava açacağız Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı ile ilgili iki takım arasında sorun çıktı Yeşil-beyazlı kulüpten sarı-kırmızılılara ihtar çekildi. İşte son dakika haberin detayları...
2.01.2024 Galatasaray
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 MKE Ankaragücü
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi
Jorge Jesus rahat durmadı! Fenerbahçe'ye ihtar çekti, Ali Koç'u FIFA'ya şikayet ediyor
Jorge Jesus rahat durmadı! Fenerbahçe'ye ihtar çekti, Ali Koç'u FIFA'ya şikayet ediyor Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, sürpriz bir karar aldı. Jorge Jesus, Türkiye Kupası şampiyonluğu nedeniyle doğan alacağının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurmayı düşünüyor
7.11.2023 Fenerbahçe
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Erkek eşin bağımsız konut sağlamaması ve kadın eşi ailesinin yanına bırakması eylemleri kadının kişilik haklarına saldırı teşkil etmez" dedi.
15.10.2023 Gündem
Ev sahibi kiracıya tazminat ödeyecek! Bilinmeyen detay ortaya çıktı
Ev sahibi kiracıya tazminat ödeyecek! Bilinmeyen detay ortaya çıktı Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Bunları yapan ev sahibi kiracıya tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen ayrıntılar ile ilgili bilgi verdi.
12.10.2023 Ekonomi
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı Çalışan milyonlarca kişi için güzel haber geldi. İkinci işte çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar belli oldu. Avukat Cansen Erdoğan, "Kişi aynı anda birden fazla işyerinde çalışabilir, günün belirli saatlerinde bir iş yerinde diğer saatlerinde başka bir iş yerinde çalışabilir" diyerek bilinmesi gereken o şartı açıkladı.
18.09.2023 Çalışan Hakları
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak Kumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023 Yaşam
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
Bu kez kiracı değil ev sahibi sokakta kaldı
Bu kez kiracı değil ev sahibi sokakta kaldı Türkiye’de son aylarda bir çok kiracı ev sahibinin baskısı sonucu sokakta kalırken, Karabük’te ise tam tersi oldu. Eşinden ayrılan bir kişi 6 ay önce ihtar çektiği kiracısı evinden çıkmayınca sokakta kaldı. Apartman içine koyduğu koltukta kalan şahsın gözü, kiracısının kapısında.
20.08.2023 Haber
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor Türkiye’de son aylarda bir çok kiracı ev sahibinin baskısı sonucu sokakta kalırken, Karabük’te ise tam tersi oldu. Eşinden ayrılan bir kişi 6 ay önce ihtar çektiği kiracısı evinden çıkmayınca sokakta kaldı. Apartman içine koyduğu koltukta kalan şahsın gözü, kiracısının kapısında.
20.08.2023 Yaşam
Kiracılara kritik uyarı! İmza atan kiracı evi boşaltmak zorunda kalıyor
Kiracılara kritik uyarı! İmza atan kiracı evi boşaltmak zorunda kalıyor Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Tahliye taahhütnamesiyle ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Ev sahibi ile tahliye taahhütnamesi imzalayan kiracı tarihi olmayan boş kağıda imza atsa bile evi tahliye etmek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan konuyla ilgili bilinmeyenleri aktararak açıklamalarda bulundu.
11.08.2023 Gündem
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı
Fenerbahçe'ye 5 yıldız ihtarı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda sportif ekipman talimatının 16'ncı maddesine aykırı eylemler nedeniyle ihtar cezası verdi.
10.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar Fenerbahçe Başakşehir'i mağlup ettiği Türkiye Kupası Finali sonrası seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı. Bu nedenle Sarı-Lacivertli takım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK konuyla ilgili kararını resmen açıkladı.
10.08.2023 Fenerbahçe
Kira zammında yüzde 25 sınırı için kritik detay!
Kira zammında yüzde 25 sınırı için kritik detay! Son yıllarda hızla artan kira fiyatları ev sahibi ve kiracı arasında büyük sorunlara yol açtı. Ev sahiplerinin yaptığı zamları yüksek bulan kiracılar, mahkemenin yolunu tuttu. Yığılan taleplerle davalar artarken, kiralara yüzde 25 zam sınırlaması getirildi. Ancak birçok ev sahibi bu sınırlamanın üstünde zam yapmaya devam etti.Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, bu durumlarda izlenmesi gereken yollara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
3.08.2023 Ekonomi
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor Kiracı - ev sahibi ilişkileri son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Yaşanan sorunlar yargı sürecine taşınırken birçok mülk sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını arıyor. Ev sahipleri kiracısını arayarak ya da bizzat evine giderek kiracının evi tahliye etmesi için baskı uygulayabiliyor. Bazen bu durum 'taciz' boyutuna kadar varabiliyor. Bu noktada kiracı hukuki haklarını kullanarak ev sahibinden tazminat talebinde bulunabilir.
26.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhtar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihtar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.