Hububat ihracatında yüzde 41’lik artış
Hububat ihracatında yüzde 41’lik artış İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, “Türkiye genelinde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 26,86 artış ile nisan ayı ihracatımız 753 milyon 377 bin dolar oldu. Birliğimiz (İHBİR) ise, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 41 oranında artışla 205 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi” dedi.
10.05.2021 Ekonomi
Kadın girişimcileri ihracata teşvik etmek için program başlatıldı
Kadın girişimcileri ihracata teşvik etmek için program başlatıldı İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) kadın girişimcileri ihracata teşvik etmek için ‘İhracata İlham Veren Kadınlar Platformu’ isimli bir program başlattı. Amaçlarının yol göstermek olduğunu söyleyen İHBİR Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, “Kadın girişimcileri cesaretlendirmek ve desteklemek için online söyleşi ve eğitimler düzenleyeceğiz” dedi.
8.09.2020 Ekonomi
İHBİR’den sanal heyet atağı
İHBİR’den sanal heyet atağı İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) organizasyonuyla, 25 – 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında, Latin Amerika bölgesinden süpermarket zinciri Grupo Exito’nun üst düzey satın alma yetkililerinin katılımıyla, Zoom Meeting Platformu üzerinden sanal alım heyeti programı düzenlenecek.
24.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri