İhanet İddiaları

İhanet İddiaları

Son dakika ihanet iddiaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihanet iddiaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihanet iddiaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhanet İddiaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihanet iddiaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 ihanet iddiaları haberi bulunmuştur. Tüm ihanet iddiaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama Eşi Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül (30), katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının ısrarlı sorularının ardından eşi ve evliliği hakkında konuştu.
3.06.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki
Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki Magazin gündeminde haftalardır Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti konuşuluyor. Yedi yıldır kendisinden 11 yaş küçük meslektaşı ile evli olan oyuncunun İzmir'de bir gece kulübünde kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesi ve 'imam nikahı' iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ardından ilk kez görüntülenen Doğulu'ya, 'ihanet' soruları yöneltildi.
23.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
28.04.2023 Magazin
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı!
Shakira'nın şarkısı rekor üstüne rekor kırdı! Barcelona'nın eski defansı Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddiaları sonrası yollarını ayırmıştı. Pique, kısa süre sonra 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşkını ilan etmişti. Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'ye gönderme yaptığı "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısı ile 14 Guinness Dünya Rekoru kırdı.
13.03.2023 Magazin
Shakira ile Gerard Pique arasında yeni kriz! '12 yıllık birliktelik sona eriyor'
Shakira ile Gerard Pique arasında yeni kriz! '12 yıllık birliktelik sona eriyor' Futbol camiası ve müzik dünyasının gözde çifti Gerard Pique ile Shakira bir kez daha gündeme geldi. Dünyaca ünlü çift bu kez ihanet iddiaları ile sarsıldı. Başarılı futbolcu ile ünlü şarkıcının ayrılma aşamasında olduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
2.06.2022 Magazin
Danilo Zanna’nın eski eşi Tuğçe Demirbilek’ten olay paylaşım
Danilo Zanna’nın eski eşi Tuğçe Demirbilek’ten olay paylaşım Masterchef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. İhanet iddiaları sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulunan Tuğçe Demirbilek'in son paylaşımı da oldukça imalı bulundu.
25.12.2021 Magazin
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir? Sunucu Leyla Süleymanova, 6 yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Süleymanova, "Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor" açıklamalarında bulunduğunu da aktardı. Söz konusu gelişmelerin ardından Leyla Süleymanova hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, kaç yaşında?
1.12.2021 Televizyon
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden?
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.
10.09.2021 Gündem
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi!
Şaşırtan fotoğraf! Ünlü şarkıcı Kutsi evlendi! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evlendi.
11.03.2021 Magazin
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor Geçtiğimiz aylarda komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai ile Melike Beşli'den güzel haber geldi. Beşli, yaptığı paylaşımla evleneceklerini duyurdu.
9.02.2021 Magazin
Kubilay Aka: Konu yargıda
Kubilay Aka: Konu yargıda Genç oyuncu Kubilay Aka, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi.
18.02.2020 Magazin
Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan Kaan Yıldırım hamlesi
Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan Kaan Yıldırım hamlesi 2016 yılında evlenmeye karar veren Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir karar vererek boşanmıştı. Boşanmanın ardından Eyüboğlu'ndan şaşırtan bir hamle geldi...
8.07.2019 Magazin
Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ortak açıklama geldi
Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'dan ortak açıklama geldi 2016 yılında nikah masasına oturan Kaan Yıldırım ile Ezgi Eyüboğlu, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla boşanmıştı. Üç yıllık aşkın ardından nikah masasına oturan ve anlaşmalı olarak boşanan çiftin ayrılığıyla ilgili ihanet iddiaları gündeme gelmişti.
3.07.2019 Magazin
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim?
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim? Oyuncu Elçin Sangu, evlilik yolunda ilerlediği Yunus Özdiken’le görüntülenen kadının kimliğini açıkladı.
17.11.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın sosyal medyadan bir kadınla mesajlaşmaları ortaya çıktı. İkili birbirlerine çıplak fotoğraflarını atmış.
21.05.2021 Magazin
Artık acıtmıyor
Artık acıtmıyor İrem Derici, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı kitap sayfasındaki sözlerle eski sevgilisine göndermede bulundu.
1.07.2017 Magazin
Kavga yok ihanet yok
Kavga yok ihanet yok Tülin Şahin’le ihanet iddiaları yüzünden boşanan Memet Özer, önceki gece çapkınlık turunda yakayı ele verdi.
26.05.2017 Magazin
Ayrılık kararı aldılar! Volkan Babacan...
Ayrılık kararı aldılar! Volkan Babacan... Yaza evlilik hazırlığı yapan Milli kaleci Volkan Babacan ve Burcu Erçil şok bir kararla ayrıldı. İhanet iddiaları nişanlı çiftin ayrılmasına neden olurken ayrılıkta geri dönüşün söz konusu olmayacağı kaydediliyor.
3.04.2017 Spor Magazin
Kısmetse Olur yeni bölümde evde dengeler değişiyor! Adnan ile Didem...
Kısmetse Olur yeni bölümde evde dengeler değişiyor! Adnan ile Didem... Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen gündüz kuşağı yarışma programı Kısmetse Olur'da Adnan ile Didem arasında ipler geriliyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Kibariye'den ihanet iddialarına yanıt
Kibariye'den ihanet iddialarına yanıt Şarkıcı Kibariye, kendinen 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın kendisini aldattığına ilişkin çıkan haberleri yalanladı
26.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İhanet İddiaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihanet iddiaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.