Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki
Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki Magazin gündeminde haftalardır Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti konuşuluyor. Yedi yıldır kendisinden 11 yaş küçük meslektaşı ile evli olan oyuncunun İzmir'de bir gece kulübünde kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesi ve 'imam nikahı' iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ardından ilk kez görüntülenen Doğulu'ya, 'ihanet' soruları yöneltildi.
23.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
28.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp'
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp' Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran ve binlerce beğeni alan pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.
29.10.2022 Magazin
Kadir Doğulu anlattı: Aşkımı taze tutuyor
Kadir Doğulu anlattı: Aşkımı taze tutuyor Armağan Çağlayan'ın 197Sekiz isimli YouTube kanalında "Gör Beni" adıyla yaptığı programın bu haftaki konuğu Kadir Doğulu oldu. Çok ciddi sağlık problemi yaşadığını söyleyen Doğulu, hayatında olumlu değişimler de olduğunu ve sebebinin Neslihan Atagül olduğunu belirtti. İşte Kadir Doğulu'nun samimi açıklamaları...
24.10.2020 Magazin