İha Düşürüldü

İha Düşürüldü

Son dakika İHA düşürüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İHA düşürüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İHA düşürüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İha Düşürüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iha düşürüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 iha düşürüldü haberi bulunmuştur. Tüm iha düşürüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD: Kızıldeniz’de 4 İHA düşürüldü, 2 ticari gemiye saldırı düzenlendi
ABD: Kızıldeniz’de 4 İHA düşürüldü, 2 ticari gemiye saldırı düzenlendi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), dün Kızıldeniz’de iki ticari gemiye saldırı düzenlendiğini ve USS Laboon savaş gemisinin Yemenli Husilerin bulunduğu bölgeden fırlatılan 4 insansız hava aracını düşürdüğünü duyurdu. 
24.12.2023 Dünya
İran Basra Körfezi'nde insansız hava aracı düşürdü
İran Basra Körfezi'nde insansız hava aracı düşürdü İran ordusunun, Huzistan eyaletine bağlı Basra Körfezi kıyısındaki Mahşehr kentinde insansız hava aracını (İHA) düşürdüğü açıklandı.
8.11.2019 Dünya
ABD yapımı İHA düşürüldü!
ABD yapımı İHA düşürüldü! Yemen'deki Husi militanları yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan sınırına yakın bir yerde ABD yapımı İHA'yı düşürdüklerini bildirdi.
1.11.2019 Dünya
"İHA düşürüldü" iddiası gerçek değil
"İHA düşürüldü" iddiası gerçek değil Güvenlik kaynakları, terör örgütüne yakın hesaplar tarafından sosyal medyadan yayılmaya çalışan "bir insansız hava aracının düşürüldüğüne" yönelik iddianın gerçeği yansıtmadığını, Barış Pınarı Harekatı'nın planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini belirtti.
10.10.2019 Gündem
Türk Hava Sahası'nı ihlal eden İHA düşürüldü
Türk Hava Sahası'nı ihlal eden İHA düşürüldü Milli Savunma Bakanlığından, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi ve Kilis'in batı bölgesinde Türk Hava Sahasını 6 kez ihlal eden, milliyeti ve tipi tespit edilemeyen insansız hava aracının (İHA) iki F-16 tarafından vurulduğunu açıkladı.
29.09.2019 Gündem
Suudi Arabistan'ın güneyinde Husilere ait İHA düşürüldü
Suudi Arabistan'ın güneyinde Husilere ait İHA düşürüldü Yemen'deki İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Kral Halid Hava Üssü'nün vurulduğunu açıklarken, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri de Husilere ait bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğünü duyurdu.
24.08.2019 Dünya
Husilere ait patlayıcı yüklü İHA düşürüldü
Husilere ait patlayıcı yüklü İHA düşürüldü Yemen ordusu, Beyda ilinde Husilere ait patlayıcı yüklü bir insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğünü duyurdu.
26.08.2018 Dünya
Pakistan, Hindistan'a ait İHA'yı düşürdü
Pakistan, Hindistan'a ait İHA'yı düşürdü Pakistan, hava sahasını ihlal eden Hindistan'a ait insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü duyurdu.
6.03.2018 Dünya
Ermenistan'a ait İHA düşürüldü
Ermenistan'a ait İHA düşürüldü Azerbaycan'ın, Ermenistan'a ait insansız hava aracını düşürdüğü bildirildi.
25.12.2017 Dünya
Husiler ABD'ye ait İHA düşürdü
Husiler ABD'ye ait İHA düşürdü Husiler, Yemen'in başkenti Sana'da ABD'ye ait bir İnsansız Hava Aracını (İHA) düşürdüklerini ileri sürdü.
1.10.2017 Dünya
Yemen'de ilk kez İHA düşürüldü
Yemen'de ilk kez İHA düşürüldü Yemen’de, Suudi Arabistan’ın öncülüğündeki uluslararası koalisyona bağlı savaş uçaklarının ilk kez Husi militanlarının kullandığı İran yapımı bir insansız hava aracını (İHA) vurduğu bildirildi
17.06.2021 Dünya
Musul operasyonunda 2 gazeteci öldü, 14 gazeteci yaralandı
Musul operasyonunda 2 gazeteci öldü, 14 gazeteci yaralandı Irak'ta Musul'un terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılması operasyonunu takip eden 2 gazetecinin hayatını kaybettiği, 14'ünün yaralandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Suriye'de ABD'ye ait İHA düşürüldü
Suriye'de ABD'ye ait İHA düşürüldü ABD'nin Suriye Ordusu'nu Deir ez Zor bölgesinde 'yanlışlıkla' bombalamasının ardından bu sabah aynı bölgede ABD'ye ait İHA düşürüldü.
19.09.2016 Dünya
Azerbaycan Ermenistan İHA'sı düşürdü
Azerbaycan Ermenistan İHA'sı düşürdü Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında sıcak gelişmeler yaşandı
21.04.2016 Dünya
İsrail'de ilk kayıp
İsrail'de ilk kayıp Beyt Hanun Sınır Kapısı yakınlarına roket düşmesi sonucu bir İsrailli'nin öldüğü belirtildi...
16.07.2014 Dünya
ABD: Orantısız güç yok
ABD: Orantısız güç yok Mısır, İsrail ve Hamas'ın 12 saatlik ateşkes ilan etmesi ve Kahire'de pazarlık için buluşması teklifinde bulundu. ABD'den yapılan açıklamada ise "İsrail'in orantısız güç kullandığına dair bir kanıt yok" denildi.
29.09.2021 Gündem
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Moskova'ya düzenlenen İHA saldırılarının ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmayacağı öne sürülerek, “ABD ve uyduları, Kiev tarafından yürütülen terör eylemlerinin hazırlanmasında ve uygulanmasında suç ortağı” ifadelerine yer verildi.
4.07.2023 Dünya
ABD: Erbil yönüne giden bir İran Mojer-6 İnsansız Hava Aracı düşürüldü
ABD: Erbil yönüne giden bir İran Mojer-6 İnsansız Hava Aracı düşürüldü ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yerel saatle yaklaşık 14.10'da ABD Kuvvetleri, bölgedeki CENTCOM kuvvetlerine bir tehdit olarak göründüğü için Erbil yönüne giden bir İran Mojer-6 İnsansız Hava Aracını düşürdü” denildi.
28.09.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde bir MİG-29 savaş uçağının düşürüldüğü duyuruldu.
19.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ülkenin pek çok noktasındaki çatışma ve bombardımanlar devam ederken Kremlin'den 'Rusya konuşmaya hazır, Moskova Ukraynalıları bekliyor' açıklaması geldi. Ukrayna lideri Zelenski dakikalar içinde bu çağrıya olumsuz yanıt verdi. Ancak ilerleyen saatlerde Rusya, Ukrayna heyetinin görüşmeler için yola çıktığını duyurdu. Putin ise NATO'nun agresif açıklamaları üzerine 'Rus Nükleer Caydırıcı Kuvvetleri'ne 'yüksek alarma' geçme emri verdi. Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitry Kuleba "Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının  maddi karşılığı 4,8 milyar dolar
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının maddi karşılığı 4,8 milyar dolar Ermenistan, yaklaşık 30 yıldır işgal ettiği toprakları terk etmemek için Azerbaycan ile girdiği savaştan, 4,8 milyar dolarlık silahının imha edilmesiyle çıktı.
5.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İha Düşürüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iha düşürüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.