İf diyeti nedir, nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren İf diyeti listesi!
İf diyeti nedir, nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren İf diyeti listesi! IF diyeti, diyet programlarından biri olarak bilinmektedir. Farklı diyet programları bulunmaktadır. IF diyetinin uygulanma şekli ile ilgili farklı kaynaklardan bilgi alınması söz konusu olmaktadır. IF diyeti son zamanlarda popüler olan diyet programları arasında sayılmaktadır. IF diyeti öğün programının planlaması ile yapılan bir diyet modelidir. Diyet programı ile ilgili detaylı bilgiyi kişiler bir diyetisyenden de alabilmektedir. IF diyetinin özellikleri ve detaylarını sizler için derledik.
16.01.2022 Sağlık
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Aralıklı oruç diyeti nedir, nasıl yapılır? Aralıklı oruç diyet listesi...
Aralıklı oruç diyeti nedir, nasıl yapılır? Aralıklı oruç diyet listesi... Aralıklı oruç diyeti; son dönemlerin en fazla araştırılan diyet programları içerisinde yer almaktadır. Kilo kaybına sebep olduğundan, metabolik açıdan sağlığı iyileştirdiği belirtilmektedir. Bunun yanı sıra aralıklı oruç diyetinin türlü metotları bulunmaktadır. Aralıklı oruç diyeti listesi adına belli bir menü söz konusu değildir. Peki aralıklı oruç diyeti nedir, nasıl yapılır? Aralıklı oruç diyet listesi örneği nasıldır detayları ile derledik.
10.01.2022 Sağlık