İddianame Kabul Edildi

İddianame Kabul Edildi

Son dakika iddianame kabul edildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddianame kabul edildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddianame kabul edildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddianame Kabul Edildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddianame kabul edildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.670 iddianame kabul edildi haberi bulunmuştur. Tüm iddianame kabul edildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmiş
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmiş Çocuk hastalara ketamin enjekte ederek "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisi koyan, babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırdığı öne sürülen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı. İddianamede uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, eziyet, iftira, kişiyi hüviyetinden yoksun kılma, şantaj, uyuşturucu madde kullanımına özendirme, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarından 943 yıl 9 ay hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
29.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire E.K. (29) hakkında iddianame hazırlandı. E.K.cinsel istismardan önce N.C.'ye tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. E.K. 40 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanacak.
10.10.2023 Yaşam
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı...
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı... Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45), ilk duruşmada, Çatal'ın kendisine inşaat işleri nedeniyle 2 milyon 800 bin lira borcu olduğunu belirterek, "'2 senedir beni oyalıyorsun' dedim. Zehra bana küfretmeye başladı. Kendimi kaybedip, çantadan çıkardığım tabancayı sıktım. Olay sonrası tabancayı tarlaya attım" dedi.
24.08.2023 Gündem
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu İzmir'in Buca ilçesindeki hipodromda temizlik işçisi İrfan Güneç, başka yönden gitmesi konusunda Melih D.'yi uyarmış, Melih D.'nin Güneç'e tokat attığı anlar cep telefonuyla görüntülenmişti. Melih D. (58) hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay sonrası görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.
29.07.2023 Gündem
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım yapmak için giren 2 işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçilere yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş da yaşamını yitirdi.
14.07.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Trafik cezalarıyla ilgili dikkat çeken detay! Hapis cezası isteniyor
Trafik cezalarıyla ilgili dikkat çeken detay! Hapis cezası isteniyor Keyfi ceza yazan fahri fahri trafik müfettişlerine hapis istemiyle dava açıldı. Yazlığında komşusu Abdullah K. ile tartışan Bayram İkiz’e (73), bir hafta sonra 2 trafik cezası geldi. Babasının aktif araç kullanmadığını belirterek, itirazla cezaları iptal ettiren Hüseyin İkiz, tutanakları tutan fahri trafik müfettişleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdullah K.’nin yeğeni olduğu ortaya çıkan fahri trafik müfettişlerinden Serdar K. (51) ile onun arkadaşı Doğan K. (58) hakkında 'özel belgede sahtecilik' suçlamasıyla 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.07.2023 Gündem
Genç doktora dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu
Genç doktora dehşeti yaşatmıştı! Cezası belli oldu İzmir'de Asistan Doktor Emre Arslan'a (28) hakarette bulunup, yumruk atarak bıçakla tehdit eden Gökhan D., (27), haksız tahrik ve takdiri indirim uygulanarak 3 yıl 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.06.2023 Yaşam
17 yaşındaki genç kıza komşu tacizi! Cezası belli oldu
17 yaşındaki genç kıza komşu tacizi! Cezası belli oldu İzmir'in Bornova ilçesinde kapı komşusunun kızı Y.B.'ye (17) cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Y.T. (43) indirimsiz olarak 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.05.2023 Yaşam
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendisinden habersiz 'kürtaj' olduğunu ileri sürdüğü eşi Elif Irmak'ı (19) dışarı çıkarıp saçından sürükledikten sonra bıçaklayarak öldüren Ahmet Emre Irmak (25) hakkında müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı ve bebek aldırmadığı ortaya çıktı. İddianamede, sanık Ahmet Emre Irmak'ın savunmasına itibar edilmemesi ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.
2.03.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı Hayatı bir mesajla değişti. ABD'de yaşayan bir İngiliz olan Lane, telefonuna gelen mesajı başta ciddiye almadı. Başta bunun sahte bir mesaj olduğunu ya da dolandırıcıların bir oyunu olduğunu düşünen genç kadın DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi.
10.12.2022 Dünya
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti
Öğretmenine sinirlenen liseli tuvalete girdi sonrası korkunç! Her şeyi itiraf etti Her satırı korkunç olay lisede yaşandı. Liseye yeni başlayan öğrenci, 24 yaşındaki matematik öğretmenine sinirlenince resmen dehşet saçtı. Korkunç olay ortaya çıkınca lisesi öğrencinin itirafları adete kan dondurdu. İşte yaşanan dehşet dolu olay ve o itiraf...
10.12.2022 Dünya
Evlenme hazırlığındaki çiftleri ilgilendiren emsal karar! Manevi tazminat ödeyecek
Evlenme hazırlığındaki çiftleri ilgilendiren emsal karar! Manevi tazminat ödeyecek Evlenecek yeğeni için bir organizasyon şirketi ile iletişime geçen iş insanının başına gelen olay milyonlarca çifti ilgilendiriyor. Otelle görüşüp rezervasyon yaptırarak kira bedelini ödeyen iş insanı, tarihi önce genç çifte sonra da tüm çevresine duyurdu. Düğüne bir gün kala organizasyon şirketinden gelen haber ise aileyi adeta şoke etti. Konu ise yargıya taşındı, çıkan karar ise emsal oldu. İşte detaylar...
10.12.2022 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu cinayetinde iddianame kabul edildi
Hablemitoğlu cinayetinde iddianame kabul edildi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ elebaşı Gülen ile firari emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
22.11.2022 Gündem
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi
HDP'li Semra Güzel için hazırlanan iddianame kabul edildi Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. HDP'li Güzel'in 15 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İddianame Kabul Edildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddianame kabul edildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.