İddialı Pozlar

İddialı Pozlar

Son dakika iddialı pozlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddialı pozlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddialı pozlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddialı Pozlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddialı pozlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 iddialı pozlar haberi bulunmuştur. Tüm iddialı pozlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık'tan iddialı pozlar geldi!
Zeynep Bastık'tan iddialı pozlar geldi! Son olarak yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Zeynep Bastık Instagram sayfasını aktif olarak kullanıyor. Kendisine gelen tepkilere aldırış etmeyen Zeynep Bastık, klozet üzerinde iç çamaşırlı pozuyla takipçilerinin karşısına çıkarak eleştirilerin hedefi olmuştu. Bastık, şimdi de çömelerek poz verdi.
6.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den bikinili poz!
Hande Doğandemir'den bikinili poz! Hande Doğandemir tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncudan peş peşe bikinili poz geldi.
11.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar!
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar! Geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamak için Instagramdan yaptığı paylaşımla gündem olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucu, fotoğraflarına kendi başlığını atmayı da ihmal etmedi.
11.07.2023 Magazin
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den iddialı pozlar! "Abartı bir şey yok" demişti
Aleyna Tilki'den iddialı pozlar! "Abartı bir şey yok" demişti Konserlerinde tercih ettiği cesur kostümlerinin yanı sıra Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde fotoğraflarına gelen olumsuz yorumlarla ilgili olarak, "Paylaşımlarımda abartı bir şey yok" demişti. Son olarak Etiler'de görüntülenen genç şarkıcı, iddialı mini eteğiyle dikkat çekti.
20.11.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı pozlar!
Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı pozlar! Şimdilerde dijital bir platformda izleyici karşısına çıkan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı Sinem karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Instagram paylaşımlarıyla da büyük beğeni topladı.
7.10.2022 Magazin
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?"
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?" Türk sevgilisi Alev Aydın ile Oscar partisine katılan Halsey'i tanga iç çamaşırı üzerine transparan giydi. Halsey'in tarzı ve makyajı Demet Akalın dışında herkesten tam puan aldı. Demet Akalın Halsey'i görünce öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı.
29.03.2022 Magazin
Didem Soydan’dan iddialı pozlar! Derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan’dan iddialı pozlar! Derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı! Didem Soydan’dan yürekleri hoplatan paylaşım! Son günlerde oyuncu sevgilisi Burak Deniz ile yaşadığı ilişkiyi bitirmesiyle gündeme gelen model Didem Soydan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Klip için kameraların karşısına geçen ünlü manken, son olarak 2021'in sonlarına doğru moda olan derin yırtmaçlı elbisesiyle çekilen pozlarını takipçileriyle paylaştı.
30.01.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar!
Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar! Sinan Akçıl ile 2021 senesinin şubat ayında yeniden hayatını birleştiren oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Burcu Kıratlı şimdi ise annesinin doğum gününde ortaya çıktı. Burcu Kıratlı derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkatleri çekti.
17.01.2022 Magazin
Didem Soydan'dan, Burak Deniz'le ayrılık iddialarına yanıt! 'Geri kafalı değiliz'
Didem Soydan'dan, Burak Deniz'le ayrılık iddialarına yanıt! 'Geri kafalı değiliz' Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen manken Didem Soydan (37), "iddialı pozlar paylaşınca Burak Deniz'le (30) ilişkisi bitti" şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.
25.12.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan iddialı pozlar! 'Akşama hazırlık'
Merve Boluğur'dan iddialı pozlar! 'Akşama hazırlık' İşletmeci Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, önceki akşam bir yeni yıl partisine davetliydi. Ünlü oyuncu, etkinlikte iddialı bir kıyafet tercih etti.
24.12.2021 Magazin
Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı pozlar!
Kırgın Çiçekler’in Meral’i Aleyna Solaker’den iddialı pozlar! Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteriyle hafızalara kazınan Aleyna Solaker, Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapıyor. 19 yaşındaki oyuncunun Instagram’da iki milyona yakın takipçisi var.
30.11.2021 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor!
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor! Serdar Ortaç'ın 2019 yılında boşandığı Litvanyalı güzel Chloe Loughnan, cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunan Loughnan, kusursuz fiziğiyle büyük beğeni topluyor.
17.11.2021 Magazin
Aybüke Pusat'tan iddialı pozlar! 'Peki bunu görmüş müydünüz?'
Aybüke Pusat'tan iddialı pozlar! 'Peki bunu görmüş müydünüz?' Genç oyuncu Aybüke Pusat, bir dergi çekimi için verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncun pozlarını hayranları beğeni yağmuruna tuttu.
11.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İddialı Pozlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddialı pozlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.