KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023!
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023! Torba yasa maddeleri, Meclis’te yeni dönemin başlamasıyla vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maske cezaları, KYK borç faizleri ve basın kanunu gibi birçok maddenin yer aldığı torba yasanın detayları netleşiyor. Peki, Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı?
14.10.2022 Gündem
İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi? Dar gelirli vatandaşların icra ve haciz sorununu çözmek için hazırlanan destek paketinin ayrıntıları netleşiyor. Ailelerin birden fazla icra dosyası kapsam dahilinde olacakken, yaklaşık 30 milyar TL civarındaki icralık borcunun tasfiye edilmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de paketin detaylarını anlattı. Peki, İcra affı ne zaman çıkacak, kimleri ve neyi kapsıyor? İcra borcu olanlar meclisten geçti mi?
27.08.2022 Ekonomi
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı
1 milyon yaşlı ve engelliye borç affı 1 milyon kişinin SGK’ya olan borçları affedildi
10.07.2013 Ekonomi