52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023!
Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı? TBMM torba yasa maddeleri 2022-2023! Torba yasa maddeleri, Meclis’te yeni dönemin başlamasıyla vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maske cezaları, KYK borç faizleri ve basın kanunu gibi birçok maddenin yer aldığı torba yasanın detayları netleşiyor. Peki, Torba yasada neler var, ne zaman çıkacak? Vergi, Bağkur, ehliyet, imar affı torba yasada var mı?
14.10.2022 Gündem
Torba yasada neler var, yeni torba yasa hangi maddeleri içeriyor? İşte Yeni torba yasa teklifi ekonomi paketi…
Torba yasada neler var, yeni torba yasa hangi maddeleri içeriyor? İşte Yeni torba yasa teklifi ekonomi paketi… Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte yeni torba yasa teklifi de önceki gün hükümet tarafından MHP'ye sunuldu. Üç parçada meclise sunulacak olan teklifin, ilk kısmı ise 40 maddelik ekonomi paketinden olacak. Peki, Torba yasada neler var, yeni torba yasa hangi maddeleri içeriyor? İşte Yeni torba yasa teklifi ekonomi paketi…
8.10.2022 Gündem