İbrahim Ayhan

İbrahim Ayhan

Son dakika ibrahim ayhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim ayhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim ayhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Ayhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim ayhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 882 ibrahim ayhan haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim ayhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında olduğu 108 sanıklı Kobani iddianamesinde tanık olarak yer alan eski PKK/KCK mensubu K.G, Demirtaş ve diğer HDP'lilerin, Kobani bahanesiyle sokağa çıkma çağrıları yapmasalardı olaylarda insanların ölmeyeceğini ifade etti.
7.01.2021 Gündem
Son dakika: Kırıkkale'de patlama! Ölü ve yaralılar var
Son dakika: Kırıkkale'de patlama! Ölü ve yaralılar var Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gaz dolum tesisinde yaşanan patlama sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
29.11.2018 Gündem
Eski HDP Milletvekili İbrahim Ayhan kalp krizinden öldü
Eski HDP Milletvekili İbrahim Ayhan kalp krizinden öldü TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi 26'ncı döneminde HDP Şanlıurfa Milletvekili iken 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan hakkında kesinleşmiş mahkeme kararı bulunması üzerine milletvekilliği düşürülen İbrahim Ayhan (50), Irakın Erbil kentinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
20.09.2018 Siyaset
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
İki HDP'li vekilin vekilliği düşürüldü
İki HDP'li vekilin vekilliği düşürüldü HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan'ın vekilliği düşürüldü.
27.02.2018 Siyaset
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
HDP'li Ayhan'a yurt dışı yasağı konuldu
HDP'li Ayhan'a yurt dışı yasağı konuldu ŞANLIURFA 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan HDP Milletvekili İbrahim Ayhan'a yurt dışına çıkış yasağı konuldu.
29.09.2021 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Ayhan serbest bırakıldı
İbrahim Ayhan serbest bırakıldı HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan 2 ayrı soruşturma kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda gözaltına alındı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı
1.05.2017 Siyaset
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası hayatını kaybetti!
PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası hayatını kaybetti! Terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası Ayni Yıldırım 74 yaşında öldü. Ölüm haberini alan yeğeni Dilek Öcalan hastaneye geldi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Ayhan hakkında yakalama kararı
HDP'li Ayhan hakkında yakalama kararı Şanlıurfa 7. Asliye Ceza Mahkemesince "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla yargılanan HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan hakkında savunmasının alınmasına yönelik "yakalama" kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Ayhan serbest bırakıldı
İbrahim Ayhan serbest bırakıldı HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı
27.02.2017 Siyaset
Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıktı
Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıktı HDP'li vekiller Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
HDPli Yüksekdağ hakkında 15 yıl hapis istemiyle iddianame
HDPli Yüksekdağ hakkında 15 yıl hapis istemiyle iddianame ŞANLIURFA Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında, Suruç’ta katıldığı etkinlikte ’Biz sırtımızı Rojava’ya, Kobani’ye, IŞİD vahşetine karşı direnen halklara, insanlık mücadelesi yürüten YPG, YPJ’ye dayıyoruz" zözleri nedeniyle ’terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı...
29.09.2021 Gündem
HDP'nin önerisi TBMM'de kabul görmedi
HDP'nin önerisi TBMM'de kabul görmedi HDP'nin, "KESK'e bağlı ve muhtelif sendikaların yaşadığı baskıların" araştırılması için verdiği önergenin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi
29.09.2021 Gündem
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkındaki 14 fezleke, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
29.09.2021 Gündem
HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar, toprağa verildi
HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar, toprağa verildi ANKARA’da dün yaşamını yitiren Şanlıurfa eski Belediye Başkanlarından ve kapatılan HEP’in eski Genel Başkanı Feridun Yazar, bugün memleketi Şanlıurfa’da son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 20 milletvekilinin fezlekeleri Başbakanlık'a gönderildi
HDP'li 20 milletvekilinin fezlekeleri Başbakanlık'a gönderildi Adalet Bakanlığı tarafından, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 20 HDP milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 22 fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Başbakanlık'a gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Cizre'de ölenlerin Suruç'taki cenazesinde gerginlik çıktı
Cizre'de ölenlerin Suruç'taki cenazesinde gerginlik çıktı Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik güçlerinin operasyonunda etkisiz hale getirilenler arasında bulunan DBP Parti Meclisi üyesi Mehmet Yavuzel ile Azadiya Welat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rohat Aktaş'ın cenazeleri, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde defnedildi...
29.09.2021 Gündem
Cizre’de öldürülen PKK’lı Viranşehir’de toprağa verildi
Cizre’de öldürülen PKK’lı Viranşehir’de toprağa verildi ŞIRNAK’ın Cizre İlçesi’nde, güvenlik güçleriyle çıkan çatışmada ölen PKK’lılardan Murat Kazıcı, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Cizre’ye yürümek isteyen HDP’lilere polis müdahalesi
Cizre’ye yürümek isteyen HDP’lilere polis müdahalesi MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde aralarında HDP’li milletvekillerinin de bulunduğu grubun, sokağa çıkma yasağı uygulanan Şırnak’ın Cizre İlçesi’ndeki sokağa çıkma yasağı ve operasyonları protesto etmek için Cizre’ye yürümesine polis izin vermedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Ayhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim ayhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.