Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı
CHP'deki para sayma olayında yeni görüntüler ortaya çıktı! Çantadaki dikkat çeken yazı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde paraların toplandığı ofiste üzerinde ‘İBB Spor Kulübü’ yazan para dolu çantanın getirildiği görülüyor.
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptılar.
8.05.2023 Gündem
İçişleri'nden "Başkan Göksu’nun soruşturulmasına izin verilmiyor" haberlerine ilişkin açıklama
İçişleri'nden "Başkan Göksu’nun soruşturulmasına izin verilmiyor" haberlerine ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun soruşturulmasına ve yargılanmasına izin verilmediğine ilişkin haber ve paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.
22.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Ersoy’dan İBB personeli Muharrem Kılıç'la ilgili açıklama
Bakan Yardımcısı Ersoy’dan İBB personeli Muharrem Kılıç'la ilgili açıklama İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, belediyelerdeki soruşturma kapsamında terörle bağlantısı ortaya çıkan Muharrem Kılıç’ın tüm soruşturmalardan ret cevabı almasına rağmen İBB tarafından işe alındığını açıkladı.
29.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı, 'Belediyelerde 31/07/2022 tarihinden önce işe alınmış olan terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı kişiler çalıştırılıyor ve bu kişilere dokunulamıyor ise bunun sorumlusunun Belediyeler değil İl Valileri veya İçişleri Bakanı olduğu' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
24.12.2022 Gündem
Başsavcılık: İçişleri Bakanlığı İBB raporunu teslim etti
Başsavcılık: İçişleri Bakanlığı İBB raporunu teslim etti İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alımlarla ilgili incelemesini tamamlayarak raporu teslim ettiğini açıkladı.
22.12.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk ekranlarında Göksu Öngören Özgür'ün moderatörlüğünde yayınlanan Ne Oluyor Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası 'İBB'ye kayyum' atanacak mı sorusunu da yanıtladı. "Seçim kurulu bu kararı vermiş, siz onlara 'ahmak' diyorsunuz. Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz." diyen Soylu, "Burada bu dava ile ilgili terörle ilgili herhangi bir süreç söz konusu değil, kayyum atanmaz. " ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama Seçim ufukta göründükçe siyasetin gündemi de hareketleniyor. İmamoğlu'na hapis cezasından başörtüsüne anayasal güvence getiren teklife çok sayıda sıcak başlık tartışma konusu. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme dair sorularını yanıtladı.
16.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: Dağ kadrosundan 10 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, "Kasım ayında terör örgütünün dağ kadrosundan 3 ölü, 2 sağ ve 5 teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan tüm operasyonlarda, aralarında 2si gri kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu toplam 103 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
5.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
Metrobüs kazasında flaş gelişme! Son durum açıklandı
Metrobüs kazasında flaş gelişme! Son durum açıklandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs kazasıyla ilgili, "Kazanın kayıtlarından ve elde ettiğimiz görüntülerden ve ses kaydından ortaya çıkıyor ki şoförün feryat ederek, 'kötü oluyorum, ambulans çağırın' diyerek aslında bir baygınlık geçirdiğini ve otobüsün direksiyonunun yan şeride doğru kayarak kafa kafaya çarpışmasına vesile olduğunu ifade etmek isterim" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Yerlikaya son durum hakkında açıklama yaptı. Yerlikaya, "Avcılarda dün meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan 99 hemşehrimizden 88i şükürler olsun taburcu oldu. 3 yaralımızın yoğun bakımda,  8 yaralımızın da serviste takipleri devam ediyor. Yaralı hemşehrilerimize Allahtan şifa diliyorum." dedi.
10.09.2022 Gündem
Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne?
Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne? İstanbul Avcılar'da metrobüsler çarpıştı. Kazada 99 kişi yaralanırken, olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Söz konusu kaza sonrası “Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
10.09.2022 Yaşam
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında İBB’nin yardım kartlarını PKK/KCK’nın hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü öne sürülen DİAYDER üyelerine verdiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
30.08.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İmamoğlu neden yargılanıyor, yargılandı? Ekrem İmamoğlu mahkeme kararı ne, İmamoğlu’na siyaset yasağı mı geldi?
İmamoğlu neden yargılanıyor, yargılandı? Ekrem İmamoğlu mahkeme kararı ne, İmamoğlu’na siyaset yasağı mı geldi? Ekrem İmamoğlu neden yargılandı, Ekrem İmamoğlu mahkeme kararı ne? İmamoğlu'nun yargılandığı davanın duruşması bugün görülecek. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in paylaşımında "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız 16 milyon İstanbullunun hakkını nasıl savunduysa, İstanbullular da onun hakkını savunacaktır. 1 Haziran saat 11.30'da Kartal Anadolu Adliyesi'nde gerçekleşecek duruşmada Başkanımızın yanında olacağız." İfadelerine yer verildi. Peki, İmamoğlu neden yargılanıyor, İmamoğlu’na siyaset yasağı mı geldi?
1.06.2022 Siyaset
İBB çalışanının, teröristlerle fotoğrafı ortaya çıktı! Gözaltına alındı
İBB çalışanının, teröristlerle fotoğrafı ortaya çıktı! Gözaltına alındı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapan Şafak D. adlı kadın, PKK'lılarla birlikte çektirdiği silahlı fotoğrafları ortaya çıkınca gözaltına alındı.
27.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri