Iaaf

Iaaf

Son dakika IAAF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IAAF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IAAF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iaaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıaaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 ıaaf haberi bulunmuştur. Tüm ıaaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi
IAAF, Rusya'nın cezasının devamına karar verdi Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), devlet destekli doping programı uygulandığı gerekçesiyle 2015 yılında üyeliğini askıya aldığı Rusya Atletizm Federasyonunun (ARAF) cezasının süreceğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yılın Erkek Atleti" ödülünün finalistleri belli oldu
"Yılın Erkek Atleti" ödülünün finalistleri belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Erkek Atleti" ödülü için finalistler belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu!
Avrupa Karması'nda 7 Türk sporcu! Çekya'da, 8-9 Eylül'de düzenlenecek IAAF Dünya Kupası'nda Avrupa Kıta Karması'nda 7 Türk sporcu yarışacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pardon kadın mıydınız?
Pardon kadın mıydınız? Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği geçen hafta aldığı kararla, testosteron hormonu seviyesi yüksek kadın sporcuların tedavi olmadan kadınlara karşı yarışmasını yasakladı ve tartışmalar alevlendi.
5.05.2018 Arşiv
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı
IAAF, Rusya'nın doping cezasını kaldırmadı Yaklaşık iki yıldır hiçbir uluslararası atletizm müsabakasına katılamayan Rusya'ya IAAF'ten af yok.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF yılın atletlerini belirledi
IAAF yılın atletlerini belirledi Erkeklerde Katarlı yüksek atlamacı Essa Barshim, kadınlarda ise Belçikalı heptatloncu Thiam, IAAF tarafından yılın atleti ödülünü kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu
"Yılın Atleti Ödülü" için adaylar belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Atleti Ödülü"nün 2017 adayları belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eda Tuğsuz dünya beşincisi oldu
Eda Tuğsuz dünya beşincisi oldu İlk kez büyükler dünya şampiyonasında yarışan Eda Tuğsuz, Londra Olimpiyat Stadı’ndaki IAAF Dünya Şampiyonası cirit atma finalini beşinci sırada tamamlayarak adını Türk atletizm tarihine yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mizgin Ay, yarı finalde!
Mizgin Ay, yarı finalde! Kenya'daki Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'na katılan milli atletler, eleme müsabakalarına çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aslı Çakır'ın adı resmen silindi!
Aslı Çakır'ın adı resmen silindi! 2012 Londra Olimpiyatları’nda doping yaptığı belirlenen 31 yaşındaki sporcunun adı salondan da kaldırıldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF, 7 Rus atlet için kararını verdi!
IAAF, 7 Rus atlet için kararını verdi! Başvuruları IAAF tarafından kabul edilen 7 Rus atlet direkt "tarafsız sporcu" unvanıyla yarışlara katılabilecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF'ye siber saldırı
IAAF'ye siber saldırı Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), siber saldırıya uğradıklarını ve sporcuların tedavi amaçlı kullandığı ilaçların bulunduğu listelerin risk altında olduğunu açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli Takım kapıları kapandı!
Milli Takım kapıları kapandı! Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar, "Çok fazla tedbir alıyoruz ama yine de bu işle ilgili girişimlerin olduğunu tahmin ediyoruz ve bununla ilgili duyumlar alıyoruz. Sıfır tolerans politikasıyla devam etmeseydik, Rusya gibi olimpiyatlardan men edilen bir ülke olacaktık.''dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çintımar: Uluslararası federasyondan önce biz ceza verdik
Çintımar: Uluslararası federasyondan önce biz ceza verdik Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği'nin (IAAF) Elvan ve Gamze'ye 2015 yılında verdiği ceza ve madalya iptalinin yeniymiş gibi açıklamasını manidar ve düşündürücü bulduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vodafone İstanbul Maratonu “Altın Kategori”de
Vodafone İstanbul Maratonu “Altın Kategori”de Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kriterlerini yerine getiren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl itibariyle “Altın Kategori”de (Gold Label) koşulacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Elvan ve Gamze Bulut'a şok cezalar!
Elvan ve Gamze Bulut'a şok cezalar! Atletizm'de doping cezaları açıklandı! IAAF, Elvan Abeylegesse’nin 2007'deki Dünya ikinciliğini ve Pekin Olimpiyatları’ndaki 2 gümüş madalyasını geri aldı. Gamze Bulut'un 2011'den bu yana bütün dereceleri iptal edildi. Bulut 2020 Mayıs'a kadar atletizmden men edildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk sporcuya büyük şok!
Türk sporcuya büyük şok! Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'in madalyası geri alınıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bolt piste çıkıyor
Bolt piste çıkıyor IAAF tarafından, atletizmin popülaritesini artırmak amacıyla ilk kez düzenlenecek "Nitro Atletizm" adlı organizasyonda, Usain Bolt da yarışacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF'tan yöneticisine rüşvet cezası
IAAF'tan yöneticisine rüşvet cezası Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliğinin (IAAF) üst düzey yöneticilerinden Nick Davies'in görevine, Rus sporcuların adlarını para karşılığında doping listesinden çıkardığı gerekçesiyle son verildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yılın atletleri belli oldu
Yılın atletleri belli oldu Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından verilen "Yılın Atleti Ödülü"ne erkeklerde Jamaikalı Usain Bolt, kadınlarda ise Etiyopya'dan Almaz Ayana layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rus atletlerin men cezası uzatıldı
Rus atletlerin men cezası uzatıldı Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği, dopingle mücadele konusunda gelişim göstermesine rağmen Rusya'ya uygulanan uluslararası organizasyonlardan men cezasının devam ettiğini açıkladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
IIAF Yasemin Can'ı yakacaktı
IIAF Yasemin Can'ı yakacaktı IAAF’ın büyük yanlışı, az kalsın çifte Avrupa şampiyonu atlet Yasemin Can’ı yakacaktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rus atletler Rio'da yok!
Rus atletler Rio'da yok! Rusya Olimpiyat Komitesi ve 68 Rus atletin, IAAF'in verdiği müsabakalardan men cezasına yaptığı itiraz CAS tarafından reddedildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vladimir Putin'den IAAF'e tepki
Vladimir Putin'den IAAF'e tepki Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus atletlerin uluslararası müsabakalardan men cezasının devam ettirilmesi yönünde alınan kararı eleştirdi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rus atletler Rio Olimpiyatları'na katılamayacak
Rus atletler Rio Olimpiyatları'na katılamayacak Rus atletlerin uluslararası atletizm müsabakaları hakkında flaş bir karar aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Iaaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıaaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.