Hyundai Kona

Hyundai Kona

Son dakika Hyundai Kona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hyundai Kona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hyundai Kona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hyundai Kona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hyundai kona gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 hyundai kona haberi bulunmuştur. Tüm hyundai kona haberleri aşağıda listelenmiştir.
SUV modelde bu fiyatı hiçbir marka yapmadı! Hyundai 2023'ü çılgınca bitiriyor
SUV modelde bu fiyatı hiçbir marka yapmadı! Hyundai 2023'ü çılgınca bitiriyor Otomobil markaları 2023 sonunda birer birer indirim kampanyalarını yapmaya devam ediyor. SUV modelde bu fiyatı Hyundai'dan başkası yapmadı. İşte Hyundai Kona fiyatları...
3.12.2023 Otomobil
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi!
160 KW altı elektrikli araçlar hangileri? Yeni ÖTV düzenlemesi geldi! Meclise sunulan elektrikli araçlar için yeni ÖTV düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Karara göre 160 kW’ı geçmeyen ve matrahı 700 bin TL altında olan araçlarda ÖTV, yüzde 10 olarak uygulanacak. Söz konusu gelişmenin ardından 160 KW altı elektrikli araçlar hakkında yapılan aramalar arttı. İşte detaylar…
6.07.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Elektrikli araba ile büyük tasarruf!  90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor
Elektrikli araba ile büyük tasarruf! 90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor Elektrikli otomobillerin pazar payı giderek artarken, Türkiye'de de her geçen gün trafiğe daha fazla elektrikli araç katılıyor. Peki elektrikli otomobil kullanıcıları eski araçlarına kıyasla ne gibi avantajlara sahip oluyor ya da en sık hangi sorunlarla karşılaşıyorlar? İstanbul gibi büyükşehirlerde normal şarj ünitelerindeki yetersizliğin ilk sırada olduğunu söyleyen sürücüler, araçlarının performansından ise oldukça memnun ve "Elektrikle tasarruf mümkün" diyor.
19.02.2022 Ekonomi
Elektrikli Kona’nın fiyatı belli oldu!
Elektrikli Kona’nın fiyatı belli oldu! Merakla beklenen Hyundai KONA Elektrik Türkiye’de satışa çıktı.
13.09.2021 Otomobil
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor Pandemi ile birlikte birçok kişi toplu ulaşım araçlarını kullanmak istemediği için araba almaya yöneldi. Özellikle Aralık ayında pandemi kaynaklı kısıtlamalar, fiyatlardaki artış ve yüksek kurlar, hem ikinci el araba satışlarının hem de fiyatlarının düşmesine yol açmıştı. Ancak geçtiğimiz ay aşılama çalışmalarının başlaması, vaka sayılarının düşmeye başlaması, kurlarda gerilemeler olması, tüketicilerin ikinci el araçlara yeniden ilgi göstermeye başlamasını sağladı. Bununla birlikte dikkat çeken bir başka unsur da, uygun fiyata araba sahibi olmak isteyenlerin giderek “çok kilometre yapmış” araçlara yönelmesi oldu. Bu dönemde araba almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiren değişiklikler de yaşandı. Kişilerin ihtiyaçları değiştiği gibi otomobil firmaları da bu ihtiyaçlar doğrultusunda farklılıklar yaptı. Özellikle son dönemlerde araba firmalarının isimleri ile teknoloji firmalarının isimleri fazlasıyla yan yana kullanılmaya başladı.
8.02.2021 Otomobil
Hyundai KONA 198 beygire çıktı!
Hyundai KONA 198 beygire çıktı! Yeni 1,6 litrelik turbo motor, daha fazla performans için 198 beygir güç üretiyor.
7.02.2021 Otomobil
Yeni Hyundai Kona 281 bin TL'den başlayacak!
Yeni Hyundai Kona 281 bin TL'den başlayacak! Hyundai'de yenilenen 1,6 litrelik dizel motor 48V hafif hibrit sistemle çalışıyor.
24.12.2020 Otomobil
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
Hyundai Kona’ya makyaj
Hyundai Kona’ya makyaj Hyundai, B-SUV sınıfındaki modeli Kona’yı makyajladı.
3.09.2020 Otomobil
Hyundai tek şarjla bin km'yi geçti
Hyundai tek şarjla bin km'yi geçti B-SUV modeli Hyundai Kona Electric tek şarjla 1.026 km yol yaptı.
25.08.2020 Otomobil
Hyundai Kona'ya "Smart" versiyon
Hyundai Kona'ya "Smart" versiyon Sadece dizel motorla satılacak "Smart" versiyon, giriş ile en üst donanım seviyesi arasında yer alıyor.
24.07.2020 Otomobil
Cenevre’de şov
Cenevre’de şov 88. Cenevre Otomobil Fuarı, yarın kapılarını açıyor. Fuarda 110’dan fazla modelin dünya ve Avrupa lansmanı gerçekleştirilecek. Otonom ve elektrikli otomobiller şov yapacak.
4.03.2018 Otomobil
110 yeni model
110 yeni model 88’inci Cenevre Otomobil Fuarı, haftaya kapılarını açıyor. Fuarda 110’dan fazla modelin dünya ve Avrupa lansmanı yapılacak. Uçan otomobilden sürücüsüz araçlara kadar son yenilikler sergilenecek
25.02.2018 Otomobil
İki Koreli’nin Türk  vatandaşlığı yarışı
İki Koreli’nin Türk vatandaşlığı yarışı Hyundai Assan’ın üreteceği B-SUV modelinin adaylarından biri olan Kona’nın sır perdesi kalktı. Heyecan daha da arttı. Şirket Kona ile Creta arasındaki tercihini bu yıl açıklayacak.
18.06.2017 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenen golf etkinliklerine sponsor olarak desteklerini sürdüren Hyundai, şimdi de 22-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Golf Kulübü’nde sporseverlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
50 milyon Euro'luk Bayon martta banttan inecek!
50 milyon Euro'luk Bayon martta banttan inecek! Bu yıl İzmit’te 30 binden fazlaya Hyundai Bayon üretimi planlanıyor...
9.03.2021 Otomobil
Türkiye’de üretilecek Hyundai’nin ismi belli oldu
Türkiye’de üretilecek Hyundai’nin ismi belli oldu Hyundai, crossover sınıfındaki yeni SUV modelinin adını Bayon olarak paylaştı.
25.11.2020 Otomobil
Yenilenen elektrikli KONA gelecek yıl Türkiye'de!
Yenilenen elektrikli KONA gelecek yıl Türkiye'de! Hyundai, B-SUV sınıfındaki Kona’nın yeni elektrikli versiyonunu satışa sundu. Araç gelecek yıl Türkiye’de de satışa çıkacak. Yenilenen elektrikli “Kona” tek şarjla 450 km yapacak.
16.11.2020 Otomobil
Yeni B-SUV Hyundai’ye pandemide aşı olacak
Yeni B-SUV Hyundai’ye pandemide aşı olacak Pandemi döneminde Hyundai’nin aşısı yeni B-SUV olacak. Firma 70 milyon euroluk yatırımla yeni araç üretimine geçiyor
20.09.2020 Otomobil
Hyundai Tucson’a “Power” desteği
Hyundai Tucson’a “Power” desteği Hyundai’nin SUV’u Tucson’a yeni bir donanım seviyesi eklendi.
3.08.2020 Otomobil
Hyundai 6 ayda 6 model getirecek
Hyundai 6 ayda 6 model getirecek Hyundai yılın ikinci yarısında adeta model bombardımanına hazırlanıyor. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, "Altı ay içerisinde birbirinden güçlü Hyundai modellerini tüketicilerle buluşturacağız." dedi.
6.07.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Hyundai Kona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hyundai kona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.