Hüsnü Mübarek

Hüsnü Mübarek

Son dakika hüsnü mübarek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü mübarek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü mübarek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü Mübarek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü mübarek gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 hüsnü mübarek haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü mübarek haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit Times Of Israel adlı gazetede yayınlanan makalede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin iç meselelerine odaklanması gerektiği aksi taktirde sonunun Kaddafi, Mübarek ve Abidin Bin Ali gibi devrik liderler gibi olacağı tehdidinde bulunuldu.
31.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti’nin gençlik kollarında siyasete atılan arkadaşlarımızdan bugün genel başkan yardımcılığından milletvekilliğine, il başkanlığından belediye başkanlığına kadar her seviyeye gelmiş olanlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan İdlib'deki gelişmeler hakkında da konuşarak, "İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü. 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Siyaset
92 yaşında ölen Hüsnü Mübarek kimdir, devlet başkanlığı ve istifa süreci? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek neden öldü?
92 yaşında ölen Hüsnü Mübarek kimdir, devlet başkanlığı ve istifa süreci? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek neden öldü? Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek 91 yaşında hayatını kaybetti. Hüsnü Mübarek 1981-2011 arasında Mısır Cumhurbaşkanı olarak görev yapmıştı. 91 yaşındaki Mübarek, 2011'de patlak veren ve Arap Baharı olarak anılan gösteriler sonucu görevini 10 Şubat 2011 tarihinde yetkilerini yardımcısı olan Ömer Süleyman'a devretmişti. Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek kimdir, neden öldü?
25.02.2020 Gündem
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti Mısır basını eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in 92 yaşında öldüğünü duyurdu.
25.02.2020 Dünya
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri
Mısır'da Sisi karşıtı gösteri Mısır'ın başkenti Kahire'deki bazı meydanlarda ilk defa Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi aleyhinde gösteri düzenledi.
21.09.2019 Dünya
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler Mısır'daki Sisi yönetimi, ülkenin demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin defnedildiği mezarlıktan sadece İsrail Kamu Yayın Kurulu (KAN) muhabiri Roi Kais'in görüntü almasına izin verdi.
21.06.2019 Dünya
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post ve New York Times, Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümü hakkında 2 makaleyi sayfalarına taşıdı.
19.06.2019 Dünya
BM'den Mursi çağrısı
BM'den Mursi çağrısı BM, Mursi'nin ani vefatı dolayısıyla bağımsız bir kuruluş tarafından hızlı, tarafsız, eksiksiz ve şeffaf bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu.
18.06.2019 Dünya
BM, Mursi'nin ölümüne sessiz
BM, Mursi'nin ölümüne sessiz BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliğinden, Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin ölümüne ilişkin henüz açıklama gelmedi
18.06.2019 Dünya
Mursi savunmalarında neleri haykırdı?
Mursi savunmalarında neleri haykırdı? Mısır’da ilk defa 17 Haziran 2012 yılında yapılan demokratik seçimlerle cumhurbaşkanlığını kazandığı günün 8’inci yıl dönümünde darbeyle iktidara gelen hükümetin mahkeme salonunda hayatını kaybeden seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, muhakemesi boyunca bazen konuşturulmadı, bazen hakarete maruz kaldı ancak hiçbir zaman cesur tavrından geri durmadı.
18.06.2019 Dünya
Mursi'nin cenazesine ailesi dışında katılıma izin verilmedi
Mursi'nin cenazesine ailesi dışında katılıma izin verilmedi Başkent Kahire'nin doğusunda Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) mürşitlerinin defnedildiği kabristanlıkta toprağa verilen Mursi'nin cenazesine ailesi ve avukatından başka kimsenin katılmasına izin verilmedi.
18.06.2019 Dünya
Dünyadan Mursi için taziye mesajları
Dünyadan Mursi için taziye mesajları Dünyanın birçok ülkesinden Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatı sebebiyle taziye mesajları yayımlanıyor.
18.06.2019 Dünya
Son dakika | Mursi Kahire'de defnedildi
Son dakika | Mursi Kahire'de defnedildi Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin cenazesi, Kahire'de yoğun güvenlik önlemleri  altında yerel saatle 05.00'te Kahire'de defnedildi.
18.06.2019 Dünya
Mısır skandaldan döndü! İzin verildi
Mısır skandaldan döndü! İzin verildi Mısır Başsavcılığının ülkenin demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin defni için izin verdiği belirtildi.
18.06.2019 Dünya
Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti
Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti. Mursi'nin avukatı son sözlerini açıkladı. Avukatı, Muhammed Mursi'nin vefat etmeden önceki son sözlerini açıkladı: "Ülkemin güvenliği ve selameti için benimle mezara gidecek sırlarım var.
17.06.2019 Dünya
Mısır'da son iki yılda 894 kiliseye ruhsat verildi
Mısır'da son iki yılda 894 kiliseye ruhsat verildi Mısır'da 2017 yılından bu yana 894 kilise ve binaya imar affı getirilerek ruhsat verildi.
30.04.2019 Dünya
Sisi'nin görev süresini uzatacak Anayasa değişikliği
Sisi'nin görev süresini uzatacak Anayasa değişikliği Sisi’nin görev süresini 4 yıldan 6 yıla uzatacak olan Anayasa değişiklik teklifi geçen hafta pazar günü yapıldı.
5.02.2019 Dünya
Mısırlı liberal muhalife 15 yıl hapis cezası
Mısırlı liberal muhalife 15 yıl hapis cezası Mahkeme, muhalif liberal aktivist Ahmed Duma'nın 15 yıl hapsine karar verdi.
9.01.2019 Dünya
Mursi ve Mübarek ilk kez mahkemede yüzleşti
Mursi ve Mübarek ilk kez mahkemede yüzleşti Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ile demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ilk kez bugün mahkeme salonunda karşı karşıya geldi.
26.12.2018 Dünya
Mısır'da sarı yelek giyen avukata gözaltı
Mısır'da sarı yelek giyen avukata gözaltı Mısır'da sosyal medyada sarı yelekli fotoğrafını paylaşan bir avukat gözaltına alındı.
12.12.2018 Dünya
Başladı! 9 ülke aynı anda...
Başladı! 9 ülke aynı anda... Mısır, ABD, Suudi Arabistan, Yunanistan, Ürdün, İngiltere, BAE, İtalya ve Fransa'nın katıldığı "Parlak Yıldız 2018" adı verilen ortak askeri tatbikat Mısır'da başladı.
9.09.2018 Dünya
Mısır'da Sisi resmen başvurdu
Mısır'da Sisi resmen başvurdu Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ikinci dönem için resmen adaylık müracaatında bulundu.
24.01.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı adayı Anan hakkında soruşturma!
Cumhurbaşkanı adayı Anan hakkında soruşturma! Mısır'da ordu, martta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıklayan eski Genelkurmay Başkanı Sami Anan hakkında soruşturma başlatıyor.
23.01.2018 Dünya
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü Mübarek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü mübarek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.