Hülya Avşar Bikini

Hülya Avşar Bikini

Son dakika Hülya Avşar bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Avşar bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Avşar bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 hülya avşar bikini haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye...
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye... Hülya Avşar bazı arkadaşlarını hayatından çıkarmaya karar verdi.
17.09.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan bikinili yeni paylaşım!
Hülya Avşar'dan bikinili yeni paylaşım! Hülya Avşar (53), Ayvalık'taki evinin balkonunda bikini ile dans ederken çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı.
2.09.2017 Magazin
Hülya Avşar balkonda şov yaptı!
Hülya Avşar balkonda şov yaptı! Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video büyük ilgi gördü. İşte Hülya Avşar'ın o görüntüleri...
28.08.2017 Magazin
Hülya Avşar'ın bikinili pozu olay oldu!
Hülya Avşar'ın bikinili pozu olay oldu! Güzelliği ve vücuduyla yıllara meydan okuyan 53 yaşındaki Hülya Avşar, bikinili paylaşımıyla göz kamaştırdı. Avşar Kızı'nın paylaşımı on binlerce beğeni aldı.
22.08.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım...
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım... Hayat hikayesini anlattığı filmi "Selfie"nin çekimlerini tamamladığını duyuran Hülya Avşar, "Montajcıları eve kapattım" itirafında bulundu.
17.08.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan yürek hoplatan poz!
Hülya Avşar'dan yürek hoplatan poz! Hülya Avşar'ın pozu sosyal medyayı salladı. Avşar kızı fotoğrafı kalp emojisi ile paylaştı.
4.07.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov!
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov! Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
11.06.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan bikinili pozlar! "Genç kızlara taş çıkartıyor"
Hülya Avşar'dan bikinili pozlar! "Genç kızlara taş çıkartıyor" Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hülya Avşar, şimdi de TikTok'a merak sardı. 57 yaşındaki Avşar kızı, siyah bikinisiyle dans ettiği anları paylaşınca olay oldu.
29.05.2022 Magazin
Sibel Can'dan sonra Seda Sayan ve Gülben Ergen de...
Sibel Can'dan sonra Seda Sayan ve Gülben Ergen de... Sibel Can’ın (47) Çeşme tatilinde verdiği bikinili balkon pozu olay olmuştu... Seda Sayan, Gülben Ergen ve Hülya Avşar da aynı pozu paylaştı.
22.08.2017 Magazin
Helin Avşar'dan 'sıcak' paylaşım!
Helin Avşar'dan 'sıcak' paylaşım! Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın sosyal medya hesabından yaptığı "sıcak" paylaşıma beğeni yağdı.
11.07.2017 Magazin
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'dan yine bomba bir paylaşım geldi. 'Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım' diyen güzel modele Avşar ne cevap verecek? İşte Cansu Taşkın'ın olay yaratan paylaşımı...
3.04.2017 Magazin
Helin Avşar'dan çok konuşulacak itiraflar!
Helin Avşar'dan çok konuşulacak itiraflar! Helin Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar. Kendini güzel bulmayan; ancak seksi olduğunu söyleyen Avşar, özel açıklamalarda bulundu. İşte Helin Avşar'ın çok özel açıklamalarının detayları...
27.03.2017 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: 'Kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi'
Rüzgar Erkoçlar: 'Kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi' Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra özel hayatı hakkında ilk kez Hülya Avşar'a konuştu. İşte Rüzgar Erkoçlar'ın merak edilen açıklamaları...
19.03.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan cesur paylaşım!
Hülya Avşar'dan cesur paylaşım! Ünlü sanatçı Hülya Avşar, instagram hesabından havuzda çekilmiş iç çamaşırlı fotoğrafını paylaştı.
13.02.2017 Magazin
Tanga bikiniyle yakalandı
Tanga bikiniyle yakalandı Kimseyi umursamadı...
5.06.2015 Magazin
'Türk erkekleri giyimde özenti'
'Türk erkekleri giyimde özenti' Bir süredir gazetecilik yapan Helin Avşar, ilk göz ağrısı modaya geri döndü...
14.06.2014 Arşiv
Moda galeri
Moda galeri Pınar Ayaydın TalayÇok şık ve zarif duruyorsunuz...
29.07.2013 Arşiv
Bikiniyle gayet rahat!
Bikiniyle gayet rahat! Hülya Avşar, kızı Zehra ve kız kardeşiyle uzattığı Bodrum tatiline devam ediyor
18.07.2012 Magazin
Seray Sever"le astroloji
Seray Sever"le astroloji Gökyüzünden gelen şıklık
8.06.2012 Arşiv
Hülyağlı günler
Hülyağlı günler Hülya Avşar Göcek tatilinde yıllar sonra bikini giydi, maalesef fazla kilolarını saklayamadı
27.05.2010 Magazin
AKP'liler dekolte giymemi istemiyorlar
AKP'liler dekolte giymemi istemiyorlar Mankenlikten şarkıcılığa uzanan fırtınalı bir yaşam hikayesi... Demet Akalın herşeyi Vatan'a anlattı
13.04.2008 Magazin
İbrahim Tatlıses bile beni kıskanıyor
İbrahim Tatlıses bile beni kıskanıyor Yaşadıklarının üzerinden yıllar geçti ancak hâlâ herkes ona karşı “vah vah” gibi bir tutum içinde. Evlendi, ayrıldı, eski eşi sevgilisi oldu ancak “aldatılan ve terk edilen kadın” imajından bir türlü kurtulamadı. Oysa o eski defterleri kapatmış. Artık ne “Bittim, Şerefsiz” tarzı şarkılar istiyor, ne de insanların yolda durdurup “Aynısı benim de başıma geldi, üzülme kızım” demesini... Bu yüzden duyduk duymadık demeyin, Demet Akalın’a artık böyle şeyler söylemeyin!.. Gözlerimle gördüm, o gerçekten çok mutlu...
11.04.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.