Helin Avşar

Helin Avşar

Son dakika HELİN Avşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HELİN Avşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HELİN Avşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helin Avşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helin avşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 helin avşar haberi bulunmuştur. Tüm helin avşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’ Hülya Avşar, önceki gün İstinye'de objektiflere yansıdı. Genellikle sahilde tek başına yürüyüş yapan sanatçıya, bu kez uzun zamandır ortalarda görünmeyen kardeşi Helin Avşar da eşlik etti.
2.03.2024 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı!
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı! Oyuncu Gonca Vuslateri, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun bir aydır spor hocası Onur Gurur Özbek’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.
5.10.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan kardeşi Helin'e hamilelik esprisi!
Hülya Avşar'dan kardeşi Helin'e hamilelik esprisi! Son dönemde yaptığı çıkışlarla gündemden düşmeyen Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir medikal kliniğe kontrol için gelen sanatçı, kendisini görüntülü arayan kardeşi Helin Avşar'a yaptığı 'hamilelik' esprisiyle dikkat çekti. Sosyal medyada yapmayı planladığı yeni projesi hakkında konuşan ünlü oyuncu, “Şartlarınız yapımcılara ağır mı geliyor?” sorusunu da cevapladı.
3.02.2022 Magazin
Helin Avşar'ın formunun sırrı
Helin Avşar'ın formunun sırrı Sanatçı Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, kendi adını taşıyan internet sitesinin yeni sezon koleksiyonu için objektif karşısına geçti.
26.06.2021 Magazin
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi…
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi… Pop müziğin efsane isimleri bu hafta İbo Show’da seyirciyi 90’lı yıllara götürecek. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen programı İbo Show bu hafta seyirciye eğlenceli, nostaji dolu saatler yaşatacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği programda bu hafta Ferda Anıl Yarkın da olacak. Peki, Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın aslen nerelidir?
13.02.2021 Gündem
Hülya Avşar, Uludağ'da kayak yaptı
Hülya Avşar, Uludağ'da kayak yaptı Bursa Uludağ'da kayak yapan sanatçı Hülya Avşar, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Avşar’ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.
3.01.2021 Magazin
Hülya Avşar'ın mesajı dikkat çekti!
Hülya Avşar'ın mesajı dikkat çekti! Son günlerde sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulunan Helin Avşar, yine farklı bir kareye imza attı.
17.08.2020 Magazin
Helin Avşar’ın son pozu çok konuşuldu!
Helin Avşar’ın son pozu çok konuşuldu! Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve gündelik rutinlerine dair fotoğraflarını da paylaşan Helin Avşar, “Sabah rutini” notunu düştüğü notla takipçilerini şaşırttı.
3.08.2020 Magazin
Helin Avşar: Evime gelip beni gözetliyordu!
Helin Avşar: Evime gelip beni gözetliyordu! Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar’ı evine kadar gidip tehdit eden sapık hayranı, psikolojik rahatsızlığı olması nedeniyle serbest bırakıldı. Avşar “O raporlu bir deli, çok korkuyorum” diyerek isyan etti.
16.06.2020 Magazin
Helin Avşar mahkeme kararını eleştirdi! 'Beni gözetliyordu'
Helin Avşar mahkeme kararını eleştirdi! 'Beni gözetliyordu' Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar kendisini uzun süredir rahatsız eden Ömer Akbaba'nın hakkında verilen mahkeme kararını eleştirdi.
14.06.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Helin Avşar'ın zor gecesi
Helin Avşar'ın zor gecesi Helin Avşar önceki akşam Ulus Papermoon isimli mekanda kız arkadaşıyla yemek yedi. Avşar, alkolü fazla kaçırınca olan oldu.
3.03.2020 Magazin
Helin Avşar ayakta durmakta zorlandı
Helin Avşar ayakta durmakta zorlandı Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, önceki gece sevgilisiyle Arnavutköy'de bir mekandan görüntülendi.
17.02.2020 Magazin
Hülya Avşar kardeşini zincirden kurtardı
Hülya Avşar kardeşini zincirden kurtardı Sanat, magazin, iş ve spor dünyasından birçok ismi, ‘Ponzi Zinciri’ adlı sistem ile dolandıran Mine Ö.’nün kurbanlarından birinin de Helin Avşar olduğu ortaya çıktı.
16.02.2020 Magazin
"Benzemek istesem ona benzerim"
"Benzemek istesem ona benzerim" Oyuncu ve sunucu Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, bir magazin programında kendisinin Aslıhan Doğan Turan ve Ayşegül Doğan’a benzetilmesiyle ilgili olarak tepkisini ortaya koydu.
13.02.2020 Magazin
Mine Özkan skandalı patladı! Sahte isimle ünlüleri dolandırdı
Mine Özkan skandalı patladı! Sahte isimle ünlüleri dolandırdı Saadet zinciri benzeri sistemlerle insanları dolandırarak servet kazananların son hedefi bu kez magazin dünyası oldu. "Mine Maria" olarak bilinen Mine Özkn, birçok ismi dolandırdı. Mine Özkan'ın mağdurları arasında Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar, ünlü basketbolcu Semih Erden de var.
19.11.2019 Yaşam
Helin Avşar kabusu yaşamıştı! Mahkeme kararını verdi...
Helin Avşar kabusu yaşamıştı! Mahkeme kararını verdi... Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar’ı kendisini gözetlediğini iddia ettiği Ömer Akbaba’ya açtığı dava görüldü.Davada Ömer Akbaba’nın akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle tedavi olmasına karar verildi.
20.06.2019 Magazin
Helin Avşar: Estetiğe karşı değilim!
Helin Avşar: Estetiğe karşı değilim! Uzun bir aranın ardından sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile görenleri şaşkınlık içerisinde bırakan Helin Avşar, önceki gün Bebek'teydi.
31.05.2019 Magazin
Görenler Avşar'ı tanıyamıyor!
Görenler Avşar'ı tanıyamıyor! Helin Avşar, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası bambaşka biri oldu.
22.05.2019 Magazin
Helin, Aslıhan'a benzemiş' yorumlarına yanıt verdi
Helin, Aslıhan'a benzemiş' yorumlarına yanıt verdi Helin Avşar Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Avşar'ın son hali Aslıhan Doğan'a benzetildi.
1.03.2019 Magazin
Hülya Avşar: Yeni aşkından bana ne ya!
Hülya Avşar: Yeni aşkından bana ne ya! Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen Hülya Avşar'ın keyfini Sadettin Saran'la ilgili sorular kaçırdı
12.01.2019 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Helin Avşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helin avşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.