Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “22 Temmuz’da yaptığımız ‘Karadeniz Tahıl Anlaşması’ ile 30 milyon ton tahıl ihtiyaç sahiplerine nakledildi. Türkiye, Rusya, Ukrayna savunma bakan yardımcıları ile BM yetkililerinin bugün İstanbul’daki toplantısı başladı. Bu işin inkıtaya uğramaması ve istikrarın devamı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan net mesaj!
Bakan Akar'dan net mesaj! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "TSK vatanımızı, milletimizi, milli, manevi değerlerimizi, uluslararası hak ve menfaatlerimizi korumakta azimlidir, kararlıdır, buna muktedirdir" dedi.
30.08.2020 Gündem
Bakan Akar, ABD'li James Jeffrey ile görüştü
Bakan Akar, ABD'li James Jeffrey ile görüştü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile Brüksel'deki NATO Karargahı’nda bir araya geldi." dendi.
27.06.2019 Dünya
Hangimiz Sevmedik 39. bölümde Hulusi yoğun bakımda!
Hangimiz Sevmedik 39. bölümde Hulusi yoğun bakımda! Hangimiz Sevmedik 39. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Hangimiz Sevmedik 39. yeni bölümde Hulusi'nin hayati tehlikesi sürüyor. Bu süreç Tarık ile Münir’in arasındaki buzları eritiyor. Hangimiz Sevmedik yeni bölümü ile bu akşam izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri