Hukuk Müşavirliği

Hukuk Müşavirliği

Son dakika Hukuk Müşavirliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hukuk Müşavirliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hukuk Müşavirliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hukuk Müşavirliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hukuk müşavirliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 hukuk müşavirliği haberi bulunmuştur. Tüm hukuk müşavirliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi
Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu PFDK'ya sevk edildi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile MKE ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
9.01.2024 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara ve İzmir’in de içinde bulunduğu 24 ilin emniyet müdürleri merkeze çekildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya atamalara ilişkin paylaşımda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Fenerbahçe, 5 yıldızlı forma nedeniyle 16. maddeden PFDK'ye sevk edildi
Fenerbahçe, 5 yıldızlı forma nedeniyle 16. maddeden PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
13.06.2023 Gündem
Ali Koç, Dursun Özbek ve 6 Süper Lig takımı PFDK’ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve 6 Süper Lig takımı PFDK’ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce geçtiğimiz hafta yapılan açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile çeşitli sebepler dolayısıyla 6 Süper Lig takımının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklandı.
21.03.2023 Süper Lig
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 11 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
17.01.2023 Süper Lig
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu Pazar günü oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı başkent ekibinin PFDK'ya sevk edileceği öğrenilirken, Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kart içinse 'alt sınır' cezası verilecek.
6.09.2022 Beşiktaş
Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi!
Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi! Mutasavvıf, yazar, müzisyen ve avukat Ömer Tuğrul İnançer vefat etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu kurucusu olan Ömer Tuğrul İnançer, bir süredir geçirdiği ameliyat nedeniyle istirahat ediyordu. 76 yaşında hayatını kaybeden İnançer için siyaset, edebiyat ve düşünce dünyasından pek çok kişi taziye mesajı yayınladı. Peki, Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Yavuz Bülent Bakiler öldü mü, yaşıyor mu? Şair Yavuz Bülent Bakiler kimdir, şiirleri nelerdir?
Yavuz Bülent Bakiler öldü mü, yaşıyor mu? Şair Yavuz Bülent Bakiler kimdir, şiirleri nelerdir? Edebiyatçı Gazeteci Yazar Yavuz Bülent Bâkiler’in, 86 yaşında hayatını kaybettiği iddia edildi. En son 2013 yılına kadar Türkiye gazetesinde köşe yazarlığı yapıyordu. Peki, Şair Yavuz Bülent Bakiler kimdir, şiirleri nelerdir? Yavuz Bülent Bakiler öldü mü, yaşıyor mu?
19.08.2022 Kültür Sanat
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta oynanan karşılaşmaların ardından Trabzonspor, Gaziantep FK, Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü, Konyaspor, Fenerbahçe ve Ümraniyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
9.08.2022 Süper Lig
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği; Yukatel Kayserispor, Göztepe, Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Ayrıca, Beşiktaşlı Josef de Souza da Göztepe maçındaki kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.05.2022 Süper Lig
Lozan Antlaşması CİMER yanıtı! Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi açıkladı!
Lozan Antlaşması CİMER yanıtı! Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi açıkladı! Lozan’ın gizli maddeleri Cimer’e soruldu. Türkiye’de, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Lozan Barış Antlaşması'nda gizli madde olup olmadığı yönünde bir vatandaşın sorusuna yanıt verdi. Peki, Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? İşte Lozan Antlaşması CİMER yanıtı…
26.04.2022 Gündem
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray ve Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Kulübü, GZT Giresunspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar; Fenerbahçe Kulübü ise Adana Demirspor karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi
11.01.2022 Şampiy10
Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, PFDK'ya sevk edildi
Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, PFDK'ya sevk edildi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. 
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi
Caner Erkin, Ahmet Çalık, Sadık Çiftpınar ve Adil Gevrek, PFDK'ya sevk edildi VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
24.12.2021 Süper Lig
6 Süper Lig kulübü PFDKya sevk edildi
6 Süper Lig kulübü PFDKya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 6 Spor Toto Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları, Fraport TAV Antalyaspor ve Gaziantep FK, çirkin ve kötü tezahürat, Adana Demirspor saha olayları, Demir Grup Sivasspor ise usulsüz seyirci alınmasından dolayı PFDKya sevk edildi.
14.12.2021 Futbol
Önce Fenerbahçe ardından Göztepe'den PFDK'ya tepki!
Önce Fenerbahçe ardından Göztepe'den PFDK'ya tepki! Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan İrfan Can Kahveci'nin, Göztepe cephesi ise Atakan Çankaya'nın kurula sevk edilmesine tepki gösterdi.
1.12.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'a inanılmaz derbi faturası! Hepsi bloke...
Galatasaray'a inanılmaz derbi faturası! Hepsi bloke... Fenerbahçe derbisinde küfürlü tezahüratların temsilci raporlarına yansıması Galatasaray taraftarlarına pahalıya mal olacak.
23.11.2021 Galatasaray
Adem Keskin kimdir? Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden alınan Adem Keskin’in özgeçmişi…
Adem Keskin kimdir? Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden alınan Adem Keskin’in özgeçmişi… Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Sağlık Bakanlığı'nda ise Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Adem Keskin görevden alınırken yerine Hüseyin Dündar getirildi. Peki, Adem Keskin kimdir?
9.10.2021 Gündem
Marcao, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi
Marcao, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao Teixeira, GZT Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na 'saldırısı' nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği ayrıca Beşiktaş'ı; 'çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler' nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Adana Demirspor maçındaki 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hukuk Müşavirliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hukuk müşavirliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.